Ενα μεγάλο ευχαριστώ!

Δευ, 09/01/2017 - 12:28

Χαιρετώ και καλή εβδομάδα να ευχηθώ σε όλους! Ο λόγος που γράφω σήμερα και να με συγχωρήσετε για αυτό, δεν είναι για να προτείνω κάποιο παιχνίδι, αλλά για να ευχαριστήσω θερμά για την φιλοξενία τον Βασίλη!
Δεν το κρύβω πώς ένα όνειρο μου έγινε πραγματικότητα, να βρίσκομαι, έστω και για μια εβδομάδα, στην πρώτη σελίδα, στην βιτρίνα, ενός από τα πιο πετυχημένα σάιτ του διαδικτύου, που ειδικεύονται στο στοίχημα.


Από μικρός θυμάμαι τον εαυτό μου, στην πόλη που γεννήθηκα και μεγάλωσα, στη Καστοριά (εξού και το nickname: kastoras), με μια μπάλα και μια εφημερίδα στο χέρι (τα παλιά Σπορ του Βορρά, ΠΑΟΚτσής γαρ) και την μάνα μου να με κυνηγάει να διαβάσω. Όταν με ρωτούσε κάποιος τι θα ήθελα να γίνω όταν μεγαλώσω του απαντούσα, ποδοσφαιριστής ή αθλητικός δημοσιογράφος. Ώρες ολόκληρες, καθόμουν μπροστά σε μια εφημερίδα και ένα τρανζιστοράκι, να κάνω περιγραφές αγώνων και να τις απομαγνητοφωνώ. Ώρες ατελείωτες έγραφα χειρόγραφα κείμενα από δήθεν πραγματικούς αγώνες. Θυμάμαι στο λύκειο να περνάω μάθημα, μόνο και μόνο επειδή ήξερα απέξω τα ρόστερ του Εδεσσαϊκού, του Ηρακλή Αμπελοκήπων και του Πιερικού.
Με τα χρόνια, μπορεί να μην κατάφερα να εκπληρώσω καμιά από τις παραπάνω δύο επιθυμίες μου, αλλά δόξα το Θεό, σπούδασα (ΑΤΕΙ), πήρα το πτυχίο μου και έχω την δουλίτσα μου.
Το μικρόβιο όμως και το παιδικό απωθημένο, δεν φεύγει με τίποτα. Ποδοσφαιριστής να γίνω τώρα στα 37 μου, ούτε συζήτηση, αλλά να γράφω για ποδόσφαιρο, στοίχημα (από το 1999 άρχισα να ασχολούμαι), είναι πιο εύκολο. Έτσι εδώ και αρκετά χρόνια, άρχισα να γράφω στο forum του Betsellers, με ένα διάλειμμα λίγων μηνών, λόγω της γέννησης του γιου μου και εδώ και ένα εξάμηνο περίπου, έχω δημιουργήσει μια προσωπική στοιχηματική ομάδα στο facebook και έτσι κάνω αυτό που πραγματικά με γεμίζει σαν άνθρωπο, αυτό που αγαπώ.
Ευχαριστώ και πάλι που μου δώσατε την ευκαιρία να ανέβω στην σκηνή, να γίνω ο πρωταγωνιστής, να δείξω την δουλειά μου, να με μάθει ο πολύς κόσμος.
Υποκλίνομαι βαθιά και σας χαιρετώ!