77

Tzini

Ένας φίλος από τα παλιά! (UPDATE)

Καλησπέρα! Καιρό έχουμε να τα πούμε, βοήθησε και το φτωχό πρόγραμμα τις μέρες αυτές στα δικά μας και ελπίζω να τα περάσατε όμορφα όπως και γω! Τι είχαμε τις μέρες αυτές;;; Ματς κυπέλλου στο Μαρόκο που θα συνεχιστούν και το ΣΚ με την φάση των 8 και γενικά ήταν σε ρηχά νερά η υπόλοιπη Αφρική και η Σαουδική Αραβία. Στην Αίγυπτο είχαμε λίγη δράση παραπάνω, με τις ομάδες να να μπαίνουν σε έναν αγωνιστικό ρυθμό επιτέλους και να ξεχρεώνουν τα πολλά εξ αναβολής παιχνίδια τους.

Η Zamalek βέβαια θα συνεχίσει να χρωστά ματς μιας και ταξίδεψε στο Μαρόκο από χθες για το πρώτο παιχνίδι του τελικού του CAF Confederation Cup κόντρα στην Berkane! Χαμηλός ο άσος πάντως κοντά στο 2,00 δεν έχει νόημα να ασχοληθούμε σε ένα ματς που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Αν έπαιζα ένα fun bet θα ήταν το 1-0 ακριβές σκορ με λίγο συναίσθημα παραπάνω λόγω Berkane.

Το επόμενο ΣΚ θα έχουμε και τον πρώτο τελικό για το Champions League με την Esperance να υποδέχεται την Al Ahly.

Επιστρέφουμε στην Αίγυπτο για να ασχοληθούμε με το αυριανό Al Masry-Pyramids. Οι πρωτοπόροι Pyramids κόντρα στη 2η Al Masry σε ένα μικρό ντέρμπι κορυφής. Και οι δύο ομάδες είναι στην φάση που πιάνουν φόρμα και περιμένω ένα παιχνίδι με γκολ, γιατί όχι και κάτι σε 2-2.

Το g/g και over στο 2,38 είναι τίμιο και το κρατάω για μια δυάδα.

Μια δυάδα που θα έρθει από τη Σαουδική Αραβία και το φίλο μας Pitso Mosimane. O άλλοτε παίκτης του Ιωνικού και κόουτς της Mamelodi και της Al Ahly, βρίσκεται στην Abha της Σαουδικής Αραβίας για μια σημαντική αποστολή έχει να φέρει εις πέρας και δεν είναι άλλη από την παραμονή της ομάδας στην πρώτη κατηγορία.

Ήδη φαίνεται το έργο του με την Αbha να κερδίζει την προηγούμενη αγωνιστική την Al Ittihad με 3-1, αν μη τι άλλο ένα μεγάλο αποτέλεσμα. Τώρα υποδέχεται την Damac που είναι σε κακή κατάσταση με μία νίκη στα τελευταία 7, σχετικά αδιάφορη κιόλας με 10 βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού. Στο 2,35 ο άσος είναι ότι πρέπει για μια δυάδα κοντά στο 5,50.

Σήμερα στις 18:00 το ματς αυτό!

Λίγες οι επιλογές όπως βλέπεται, λέω να βάλω λίγες μονάδες και στα σκοράκια αυριο με update όταν και έχουμε αποδόσεις για Berkane.

Παλαιότερα άρθρα του Tzini