516

Thassios

Ήρθε η ώρα – UPDATE!!

Καλημέρα Betsellerades μου!

Νομίζω ότι καλά πήγε χθες! Είχαμε καλές επιστροφές και ουσιαστικά μας έδωσε ένα boost για τη σημερινή μέρα όπου θα κριθούν πολλά. Αν αξίζαμε κάτι ακόμη ήταν και το άλλο μπετ στην Πορτογαλία όπου αν δεν έκανε τα τραγικά λάθη η Σάντα Κλάρα (δύο αυτογκόλ) δίνοντας την ανατροπή στην Μαρίτιμο , τότε θα έπεφτε ακόμη περισσότερο ξύλο και θα είχαμε σίγουρα κόκκινη.

Με πέντε κίτρινες τελείωσε το πρώτο ημίχρονο παρόλο τον πολύ κακό καιρό που δυσκόλευε την όλη κατάσταση.
Όπως είπα λοιπόν η σημερινή μέρα θα κρίνει πολλά. Κι αυτό γιατί λίγο πριν την τελική ευθεία των πρωταθλημάτων έρχεται αυτή η Κυριακή που είναι γεμάτη ντέρμπι και καυτά ματς για να δείξει πολλά για τη συνέχεια. Φυσικά μιλάω για τις κάρτες που αποτελεί ένα 70% των πονταρισμάτων σε αυτή τη στήλη.

Πριν δύο χρόνια μια τέτοια παρόμοια Κυριακή στο τέλος του Φεβρουαρίου μου είχε δώσει μια απίστευτη ανατροπή και αντεπίθεση απέναντι στο θηρίο. Κάπως έτσι αισθάνομαι και σήμερα λοιπόν μιας και ακόμη να κάνω αντεπίθεση μετά τον πολύ κακό Ιανουάριο. Αν δω αυτά που θέλω στα παιχνίδια (δηλαδή ένταση , φάουλ πολλά και κάρτες) και φυσικά πάμε και τα ταμεία που πρέπει τότε είμαστε καλά.

Πάμε λίγο να ξετυλίξουμε το σημερινό κουβάρι.

Τα μεγαλύτερο βάρος το έχει η Γαλλία όπου έχει και τα πιο καυτά ματς. Ναντ – Ρεν , Αζαξιό – Τρουά , Μονακό – Νις , Μαρσέϊγ – Παρί. Τρία ντέρμπι και ένα ματς εξάποντο από το πάτο της Βαθμολογίας.

Και συνεχίζω με τα άλλα πρωταθλήματα. Άρης – Ατρόμητος από τα δικά μας χωράφια , Τότεναμ – Τσέλσι , Νιουκάστλ – Μαν Γιουν , Μπάγερν – Ουνιόν , Μίλαν – Αταλάντα , Άντερλεχτ – Σταντάρ Λιέγης και Ρέιντζερς – Σέλτικ.

Πόσα είναι συνολικά;; 11 ματς που μπορεί να δούμε πολλές κάρτες. Φυσικά και θα πρέπει να γίνει διαλογή και είναι ένας επίσης πολύ σημαντικός παράγοντας. Δηλαδή αν βγούνε ας πούμε στα 5 από 11 ματς κόκκινη κάρτα είναι ένα καλό ποσοστό αλλά το θέμα είναι να έχουμε τουλάχιστον δύο στο παιχνίδι μας.

Το πάω ανάποδα και ξεκινάω και σβήνω παιχνίδια.

Αφήνω τον τελικό ανάμεσα στην Μαν Γιουν και την Νιουκάστλ. Αφήνω και το Τότεναμ – Τσέλσι. Πόνταρα χθες Άγγλους και νομίζω ότι ήταν αρκετό. Φυσικά ότι αφήνω θα το τσεκάρω live. Μετά σβήνω και τους Γερμανούς καθώς είναι απρόβλεπτοι (παίκτες και διαιτητές).
Στην Ελλάδα είναι καλό το ματς για κάρτες (ειδικά μετά την ισοπαλία του Βόλου) αλλά ρε γμτ δε ξέρω κατά πόσο θα είναι ή όχι αδιάφορος ο Ατρόμητος καθώς εκκρεμεί και η απόφαση για το ματς με την ΑΕΚ.

Το αφήνω με ερωτηματικό αυτό.

Στο Βέλγιο θα κάνω τη πρώτη στάση καθώς έτσι όπως είναι οι δύο ομάδες βαθμολογικά και απογοητεύουν νομίζω ότι μόνο με μία νίκη σήμερα θα δώσουν λίγο χαρά στο φιλάθλους. Η κόκκινη σε απόδοση 4 έχει αξία με την Σταντάρ Λιέγης να είναι η ομάδα με τις περισσότερες κόκκινες στο πρωτάθλημα και τον ρέφερι να έχει 9 κόκκινες σε 16 ματς (είναι και πεναλτάκιας αυτός).

Δεύτερη στάση θα κάνω στη Σκωτία. Τελικός ανάμεσα σε ένα ζευγάρι που είναι κόλαση. Δύο χρόνια έχει να βγει κόκκινη μεταξύ τους και νομίζω ότι παρατράβηξε. Σήμερα με τον Nick Walsh στην σφυρίχτρα θα ποντάρω το ειδικό ”όβερ 1,5 κίτρινες και οι δύο + κόκκινη” σε απόδοση 5,5.

Κλείνοντας με τα εκτός Γαλλίας νομίζω ότι θα αφήσω και τους Ιταλούς.

Όταν έχω τόσα ματς για κάρτες οι τελευταίοι που θα πόνταρα θα ήταν αυτοί και οι Άγλλοι. Είναι πάρα πολύ χαλαροί φέτος ενώ υπάρχει και το live αν δω ότι πέφτει ξύλο.

Οπότε έχουμε 2 παιχνίδια που θα ποντάρω και ένα ερωτηματικό στον Άρη.

Και πάμε τώρα στους Γάλλους.

Ξεκινάω ανάποδα από το βράδυ. Μαρσέϊγ – Παρί και παίρνει φωτιά το Velodrome.

Όταν είδα το ζευγάρι λέω οκ δε γίνεται να μην το ποντάρω. Και έτσι θα γίνει. Αλλά ρε κερατάδες, τι πήγατε και μου βάλατε τον Turpin. Άντε τώρα βγάλε άκρη τι θα κάνει τούτος. Κίτρινες δεν βγάζει πολλές για να πούμε ότι μπορεί να διπλώσει κάπου αλλά οι αποδόσεις προκαλούν. Δε μπορεί να μου δίνεις το ”όβερ 1,5 κίτρινες η κάθε ομάδα + κόκκινη” σε απόδοση 8,5.

Θα βάλω εδώ 1,5 μονάδα αλλά θα βάλω και άλλη 1,5 μονάδα στην απευθείας κόκκινη (απόδοση 8) μπας και γίνει τίποτα με το βαρ. Μπορεί να πιάσω και τα δύο παίρνοντας πολύ καλό κέρδος ενώ λειτουργούν και σαν κάλυψη κάπως μεταξύ τους.

Και πάμε τώρα στα υπόλοιπα Γαλλικά. Αζαξιό – Τρουά κρατάω σίγουρα γιατί μιλάμε για εξάποντο ματς αφού έτσι όπως το πάνε θα πέσουν παρέα.

Με τον Bollengier στη σφυρίχτρα δεν είναι για δυνατό ποντάρισμα αλλά είναι ένας ρέφερι που δίνει κίτρινες. Κι εδώ το ειδικό ” κίτρινη και οι δύο + κόκκινη” πληρώνει 5,6 και θα μπει κι αυτό στο παιχνίδι μου.

Μετά μου έμεινα δύο παιχνίδια όπου θα πρέπει να επιλέξω ένα. Το Μονακό – Νις και το Ναντ – Ρεν. Και τα δύο είναι ντέρμπι.

Εσείς επιλέξετε όποιο θέλετε ή και τα δύο. Εγώ θα πάω με το ντέρμπι της Βρετάνης καθώς Ναντ και Ρεν ρίχνουν περισσότερο ξύλο από τις άλλες δύο.

Κάπου εδώ έκλεισα. Έχω μια πεντάδα δηλαδή σούπερ. Μου μένει το ερωτηματικό του Άρη. Δε θέλω να ανοιχτώ σε πολλά ματς γι αυτό και θα το ρίξω δυάδα με το Βέλγικο. Δηλαδή έχω 5 μονά και μία δυάδα.

Όλα κάρτες. Σφίξτε στομάχια και πάρτε χαπάκια. Ήρθε η ώρα κύριοι. Ετοιμαζόμαστε για σκληρή μάχη. Αύριο μάλλον θα δείτε update!

Να έχετε μία όμορφη Κυριακή και καλή Καθαρά Δευτέρα!

UPDATE!!

Καλησπέρα και Καλή Σαρακοστή παικταράδες μου!

Ελπίζω να είστε κάπου και να πετάτε ψηλά τον χαρταετό σας. Οι παίκτες πάντως και οι ρέφερι που ποντάρουμε τον πετάνε όλο το χρόνο όπως φαίνεται.

Χθες βγήκε μόλις σε ένα από τα 11 ματς κόκκινη κάρτα που είχα σταμπάρει. Με τέτοια ποσοστά δε πάμε πουθενά. Ευτυχώς είχαμε ποντάρει αυτό το ένα και πήραμε τα λεφτά μας πίσω. Οπότε είναι καλό το ότι δε χάσαμε γιατί είχαμε χωθεί σχετικά καλά. Από χθες σας είχα πει ότι θα γίνει update. Φυσικά πρόκειται πάλι για ματς με κάρτες. Τώρα θα μου πείτε ”μετά τα χθεσινά που πας ρε Thassie” και δεν θα έχετε άδικο.

Απλά είχα σταμπάρει δύο παιχνίδια και αν τελικά βγούνε και δεν έχω ποντάρει μετά θα είναι χειρότερα για μένα.

Το πρώτο είναι το ντέρμπι του Μίνιο στη Πορτογαλία όπου περιμένω κλασικά να έχουμε ξύλο. Τίποτα δεν αξίζει σε αποδόσεις εκτός από το ”όβερ 1,5 κόκκινες” και το ”κόκκινη και οι δύο”. Σε 9,5 και 21 απόδοση αντίστοιχα.

Η Μπράγκα μετά τον αποκλεισμό από την Ευρώπη θέλει να κάνει ένα διπλό ψυχολογίας στο ντέρμπι αλλά η Γκιμαράες είναι σκληρό καρύδι. Οπότε θα έχουμε σκληρό παιχνίδι.

Μετά πάμε στην Αργεντινή. Έχουμε και εδώ ένα ντερμπάκι ανάμεσα στην πρωτοπόρο Λανούς και την Ρασίνγκ. Καταρχήν πείτε μου γιατί δίνει 5,5 το διπλό. Έχω μια ομάδα αήττητη που δέχεται δύσκολα γκολ και είναι πρώτη στη βαθμολογία με 4 σερί νίκες.

Από την άλλη έχω τη Ρασίνγκ που θα τα δώσει όλα καθώς δεν είναι για 15η θέση. Έχει ξεκάθαρη αξία το διπλό αλλά το θέμα είναι ότι περιμένω πολύ ένταση και ξύλο πρώτα. Θα φάει σίδερα η Ρασίνγκ για να κάνει νίκη που έχει αρχίσει να βρίσκει φόρμα. Οπότε εδώ θα κάνω διπλό ποντάρισμα. Θα παίξω το διπλό (έχουμε και πρώιμη) χαλαρά λόγω απόδοσης αλλά και κόκκινες όπως στο ματς της Μπράγκα.

Αυτά για σήμερα. Καλή εβδομάδα και Καλά Κούλουμα.

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS