2462

Billaras

Αγγλίκες και γερμανικές μπόμπες!

Καλησπέρα στην πιο ωραία παρέα του στοιχήματος και όχι μόνο , γιατί όποιος συμμετέχει και στο chat τότε θα καταλάβει τι εννοώ. Ξέχασα φυσικά να ευχαριστήσω θερμά Βασίλη και Μάκη για την ευκαιρια που μας δίνουν να έρθουμε έστω και για λίγο στην θέση τους. Είμαι οπαδός Μάντσεστερ Γιουναιτεντ και παλιός πλέον ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής, διότι λόγω νέου μέλους στην οικογένεια έπρεπε να σταματήσω αυτό που λάτρεψα πολύ.

Anyway τώρα απλά παρακολουθώ ποδόσφαιρο είτε στο γήπεδο όποτε μπορώ είτε στην τηλεόραση. Φτάνει η εισαγωγή πάμε στο ζουμί με κύπελλα και κάποια πρωταθλήματα έχω ξεχωρίσει κάποια ματς θα προσπαθήσω να τα προσεγγίσω όσο καλύτερα μπορώ. Ξεκινάω με Αγγλία στο κύπελλο σε ένα ματς θα σταθώ Μπορνμουθ-Μιντλεσμπρο το διπλό στο 5 εύχομαι να κάνει αλλαγές η Μπορνμουθ (Έντι Χαουι με ακούς χα χα χα χα), μιας και ακολουθεί ματς με Τσέλσι και η Μιντλεσμπρο ξεκίνησε ως φαβορί για άνοδο στο βουνό πρωτάθλημα που λέγεται Τσαμπιονσιπ αλλά έχει μείνει πολύ πίσω και έρχεται από σερί παιχνιδιών χωρίς νίκη πιστεύω πως θα κυνηγήσει την νίκη για να αποκτήσει ψυχολογία για την συνέχεια.

Είναι καλό να περιμένουμε ενδεκαδες αλλά στο 5 απόδοση δέχομαι να ρισκάρω.Στην Νάσιοναλ Λιγκ η τεράστια Μακλσφιλντ η οποία είναι σε καλή κατάσταση με μία Ντάγκεναμ που δεν σκοράρει αλλά είναι καλή ομάδα και το διπλό στο 3,75 αξίζει. Αν ήτανε στο 3 και 3,10 δεν θα το έπαιζα. Παιχνίδι από Γερμανικό κύπελλο το Μαγδεμβουργο-Ντορτμουντ στο 9 ο άσσος τις ομάδες τις χωρίζουν δύο κατηγορίες.

Tο Μαγδεμβούργο αν εξαιρέσεις το τελευταίο παιχνίδι ήτανε σε φοβερή κατάσταση σερί 4 παιχνίδια νίκες χωρίς μάλιστα να δεχτεί γκολ και μια Ντορτμουντ που στα τελευταία ματς δεν είναι καλή και την περιμένει μετά το Αννόβερο και ο Αποέλ που είναι σίγουρα πιο σημαντικά παιχνίδια από ότι αυτό του κυπέλλου. Και εδώ είναι καλό να δούμε ενδεκάδες αλλά στο10 απόδοση εντός έδρας με draw no bet στο 8 αξίζει το ρίσκο.

Αυτά για σήμερα εύχομαι να βοήθησα καλή επιτυχία σε ότι και να επιλέξετε.Τα λέμε πάλι αύριο. Θα ξεκινήσω με ενδεικτική κάβα 100 μονάδων Το παιχνίδι μου λοιπόν θα είναι ΚΑΒΑ 100 μονάδες PATENT(1-2-3 ): Μαγδεμβούργο – Ντορτμουντ : 1DNB (8,00) επί 5 μονάδες Μπορνμουθ – Μιντλεσμπρο: 2 (5.00) επί 7 μονάδες Ντάγκεναμ – Μακλσφιλντ : 2 (3,75) επί 10 μονάδες Στις δυάδες 3 μονάδες (9) Στην τριάδα 1 μονάδα Σύνολο 32 μονάδες.

ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΑΒΑΣ 68 ΜΟΝΑΔΕΣ

Παλαιότερα άρθρα του Billaras