2423

Billaras

Αγγλοι, γάλλοι και…ιταλοί!

Αυτό που θα μπορούσε να κρατήσει κάποιος στοιχηματικά χθες, είναι ότι….όλες γκελάρουν. Και η Μπάρτσα και η Παρί ακόμα (που δεν την είχε πατήσει ως τώρα). Καμιά δεν εξαιρείται του κανόνα. Και ξεκινάω κάπως “ανάποδα”, γράφοντας ότι σήμερα θα έχω το νου μου…στη Σίτι! Ενα κλικ έφτασα να την κοντράρω, οι αποδόσεις είναι εξωπραγματικές, δεν το κάνω γιατί δεν με πείθει η Γουέστ Χαμ αλλά όποιος έχει δει τα τελευταία της Σίτι θα είδε ότι κάνει μια (απολύτως φυσιολογική) κοιλιά.

Καμιά στον πλανήτη δεν μπορεί να πάει πάνω από τρίμηνο στα κόκκινα. Οπότε το νου σας εκεί. Τι άλλο χθεσινό; Τα μοναδικά δύο ματς που έπαιξα δεν ειχαν τύχες (ας…σταματήσει αυτό το κακό σερί με τις κόκκινες, εδώ και 20 μέρες τα μισά και πλέον ματς τα παίζω με παίκτη λιγότερο), αλλά την Φούλαμ θα την περιμένω πάλι. Ειναι θέμα timing. Και φυσικά, καλό το στοίχημα αλλά είμαστε και λάτρεις του ποδοσφαίρου .

Και το χθεσινό θέαμα στο Emirates ήταν απλά συ-γκλο-νι-στι-κό. Το καλύτερο φετινό ματς όχι στην Αγγλία αλλά σε όλη την Ευρώπω νομίζω. Οριακά πέρασε πχ και το Ντόρτμουντ-Σάλκε. Αυτά που είδαν τα ματάκια μας ήταν απίστευτα. Ελεγες “να μην τελειώσει”, θα καταχωρηθεί αυτό το Αρσεναλ-Μάντσεστερ στα κορυφαία της χρονιάς τον Ιούνιο. Πάμε τώρα στο σήμερα… Ειχα έξι, τα έκανα τρία και παίζω αυτά τα τρία.

“Μπανισμένα” από την Τετάρτη το βράδυ. ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ-ΝΑΝΤ 2 (3.60): Μοιάζει λίγο με το Ντόρτμουντ-Σάλκε αυτό. Κάνει μπαμ το λάθος. Οκ, δεν ειναι τόσο εξωφθαλμο (εκεί είχαμε και 4.75), αλλά…προκαλεί. Η Σεντ Ετιέν είναι χάλια. Ολα στραβά. Με 0-2-4 στα τελευταία έξι, με απόντες, η αλλαγή προπονητή δεν έκανε τίποτα, διάβασα ότι λόγω κακοκαιρίας ούτε προετοιμασία σωστή δεν έκανε γιά σήμερα.

Και τιμωρημενες οι κερκίδες των φανατικών. Και η Ναντ; Ελπίζω να είναι σωστό το timing. Το έγραφα και παραπάνω. Φέτος την έπαιξα μιά φορά. Με τη Ρεν. Εχασε εκεί (μένοντας με 10, τι…πρωτότυπο), καπάκι κέρδισε την Μονακό. Μου συνέβη πχ και με την Αίντραχτ. Μιά φορά την πόνταρα, έχασε από τη Λειψία και…ήταν η μοναδική της ήττα εκτός! Επανέρχομαι: Ο Ρανιέρι το πάει το καράβι όπως πρέπει.

Κλείνω πίσω, δεν τρωω γκολ, βάζω μίνιμουμ ένα, χαίρετε. Στο 3.60 έχει σαφώς αξία. ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ- ΛΑΤΣΙΟ 1 (3.40): Η Σαμπντόρια φέτος το πάει… άριστα. Εντός έχει 8 στα 8. Κάστρο. Και γενικά στα μεγάλα ματς θερίζει, τις έχει γονατίσει όλες. Παίρνει άριστα όμως και στις… δημόσιες σχέσεις. Γιατί γιά Ιταλία μιλάμε. Και επειδή την είδα, σε Ουντινέζε και Μπολόνια έκανε απλώς δημόσιες σχέσεις.

Τα έδωσε στεγνά. Σήμερα δεν θα κάνει, είναι μεγάλο ματς, θα είναι πιστεύω όσο καλή ήταν εντός με τα άλλα θηρία. Οι μπουκ την μετράνε λάθος. Την ίδια ώρα, η Λάτσιο κάνει νερά, μετά την ήττα με τη Ρόμα πισοπατάει. Ντεφορμάρισμα. ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ – ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ 1 (7.00): Κυπελλική μπομπίτσα. Κι εδώ ελπίζω να έχω σωστό timing. Αν θυμάστε, έπαιξα Γουόκινγκ και στον προηγούμενο γύρο, με την Μπέρι.

Ηρθε 1-1. Και στη ρεβάνς… 0-3! Ατιμη μπαλίτσα! Καλή ομάδα, καλή έδρα, λάθος απόδοση (σκέφτηκα και το dnb στο 4.50 αλλά τελικά πάω σε ξερό άσο), κλασική αφερέγγυα και ασανσέρ η Πίτερμπορο. “Διαχρόνική αξία” που λέμε. ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ: -3 μοναδες Ποντάρισμα 3/12: Σεντ Ετιεν-Ναντ 2 (3.60): 2 μονάδες. Σαμπντόρια-Λάτσιο 1 (3.40), 1 μονάδα. Γουόκινγκ-Πιτέρμπορο 1 (7.

00), 1 μονάδα. Νέο υπόλοιπο: -7 μονάδες. Νέα στηλη την Τρίτη πιά, που ουσιαστικά έχει μονάχα Champions League και Europa, στα φινάλε των ομίλων.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras