2423

Billaras

Αγωνιστική που θέλει προσοχή…

Χαιρετώ τους απανταχού betsellerαδες. Δεν πέρασε κάποιο σημείο από αυτά του Κυπριακού πρωταθλήματος που έπαιξα το Σ/Κ. Δεν με πείραξε καθόλου η πεντάρα που δέχτηκε η Ομόνοια αλλά με πείραξε η ήττα του Εθνικού Άχνας. Είναι η 3η φορά που ποντάρω στον Εθνικό και είναι η 3η φορά που προηγείται στο σκορ και στο τέλος χάνει. Από τις ευρωπαϊκές μου επιλογές πέρασε μόνο το διπλό της Ρέντινγκ.

Είμαι όμως πολύ απογοητευμένος έως και θυμωμένος αφού και η Ναντ αλλά και η Σαμπντόρια έπρεπε να κερδισούν. Δείτε φάσεις για να καταλάβετε. Στο νέο κουπόνι έχουμε Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ. Είναι η τελευταία αγωνιστική και θέλει προσοχή. Champions League: Barcelona – Sporting: Εδώ έχουμε μια Μπαρτσελόνα που ότι και να γίνει θα τερματίσει στην πρώτη θέση.

Έχουμε μια Σπόρτινγκ που για να περάσει πρέπει να φέρει καλύτερο αποτέλεσμα από την Γιουβέντους. Το διπλό είναι στα 9,00 και το DNB στα 7,00. Ελπίζω πως ο Βαλβέρδε θα κάνει αλλαγές και πως η Γιουβέντους δεν θα κερδίζει από νωρίς έτσι ώστε η Σπόρτινγκ να προσπαθήσει να κλέψει την πρόκριση. Benfica – Basel: Η Μπενφίκα δεν έχει κάτι να κερδίσει από το συγκεκριμένο παιχνίδι μιας και είναι στον πάτο του ομίλου με κανένα βαθμό.

Δεν ξέρω αν η Βασιλεία θα περιμένει την Γιουνάιτετ να κερδίσει την ΤΣΣΚΑ και να περάσει ότι και να γίνει. Αναμένω πως οι Ελβετοί θα μπούνε στο γήπεδο για να πάρουν το παιχνίδι και να μην περιμένουν απλά. Το διπλό είναι στα 2,62. Tottenham – APOEL: Η Τότεναμ τελευταία βγάζει κούραση στην Πρέμιερ Λιγκ και αναμένω πως ο Ποκετίνο θα ξεκουράσει αρκετούς ποδοσφαιριστές.

Οι «Πετινοί» έχουν εξασφαλίσει την πρωτιά του ομίλου. Ο ΑΠΟΕΛ ξέρει ότι αν πάρει τουλάχιστον ένα βαθμό θα μπορεί να συνεχίσει στο Γιουρόπα Λιγκ. Η αντίπαλος ομάδα για την 3η θέση, Ντόρτμουντ, παίζει στο «Μπερναμπέου» απέναντι στην Ρεάλ. Θα πάω με το γκολ-γκολ στα 2,04. Τρία σημεία κρατάω για το διήμερο όπως είπα πιο πάνω.

Σπόρτινγκ DNB (7.00), Βασιλεία (2.62), ΑΠΟΕΛ –GG- (2.04). Θα τα πούμε ξανά την Πέμπτη με Γιουρόπα Λιγκ. Καλά να περνάτε!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras