2664

Billaras

Ακολουθώντας την αξία!

Γλυκιά στο φινάλε η αίσθηση που μου άφησε το κουπόνι, αφού η Κρίσταλ Πάλας ήταν η απόλυτη δικαίωση. Οταν παίρνεις σημεία-θηρία με άνεση και τρίμπαλο, μόνο καλή αίσθηση μπορείς να έχεις. Δεν έχασα λοιπόν, αλλά…δεν κέρδισα κιόλας. Μου'λειψε πάλι λίγη (τόση δα) εύνοια. Λίγη χημεία. Η Ναντ (που προηγήθηκε) να ήταν; Το over στη Θέλτα (που ήταν 0-2 από το 55') να ήταν; Το Χ της Νουμάνθια (που έχανε άντερα στο 0-1) να ήταν; Οποιοδήποτε.

Οπότε γλυκιά μεν η αίσθηση, αλλά ένα παράπονο το έχω. Μπορούσε καλύτερα. Ας είναι…. Χωρίς πολλά-πολλά πάω στα φρέσκα. Εχω ήδη αποφασίσει και δεν ήταν και δύσκολο. Μονακό-Ρεάλ-Μπεσίκτας. Τρία μεγάλα σημεία, όλο το τριήμερο, σε patent. Μιλάμε γιά ευρωπαικά ματς. Θέλετε να ασχοληθείτε με γκολάκια, οβερακια, φαβοράκια; Κάντε το. Εγω παίζω με τις αποδόσεις.

Οτι και να έρθουν, κανείς δεν με πείθει ότι η Μονακό που ξέρουμε είναι γιά 5.50, η Ρεάλ είναι γιά 4.50 και η Μπεσίκτας είναι γιά 5.75 (έπεσε, ήταν και στο 6.50). Υπολόγιζα Μονακό στο 3.80-4.00, Ρεάλ στο 3.60-3.80 και Μπεσίκτας στο 4.20-4.50. Εκεί θα τα έδινα αν ήμουν μπουκ και εκεί ΔΕΝ θα τα έπαιζα αν ήμουν παίκτης, γιατί δεν θα είχαν αξία. Ναι, έχουν ρεβάνς, ναι θηρία Ντόρτμουντ-Μπάγερν-Λυών, ναι είναι πάρα πολύ δύσκολα, αλλά η απόδοση στο στοίχημα τα κρίνει όλα.

Δεν είναι 18% οι πιθανότητες νίκης της Μονακό, δεν είναι 22% οι πιθανότητες νίκης της Ρεάλ, δεν είναι 17% οι πιθανότητες νίκης της Μπεσίκτας. Μάτια έχουμε και βλέπουμε. Ας χάσουν, ας πατήσουν στο Χ, εμείς γράφουμε-παίζουμε πριν τα ματς. Ναι, είναι φαβορί οι άλλες τρεις, αλλά οχι ΤΟΣΟ φαβορί. Και επομένως όχι τόσο αουτσάιντερ οι δικές “μου”.

Στο κουμάρι μετράει -όχι ποιά κερδίζει- αλλά ΣΕ ΤΙ ΑΠΟΔΟΣΗ κερδίζει. Η αξία λοιπόν είναι δεξιά και πάω μαζί της. Τίποτα άλλο, γρήγορα και όμορφα, όλα μονά και σύστημα, νέα στήλη Μ.Πεμπτη πολύ αργά ή πρωί Μ.Παρασκευής! ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 8.000 μονάδες. Επιστροφές από 10/4: 225 μονάδες. Υπόλοιπο: 925 μονάδες. Ποντάρισμα 11-12-13/4: Patent: Μονακό 2 (5.50)-Ρεάλ 2 (4.

50)-Μπεσίκτας 2 (5.75). Με 4 μονάδες η τριάδα. Με 12 κάθε δυάδα (ακόμα 36). Και σε κάθε μονό βάζω: 53 σε Μονακό, 65 σε Ρεάλ, 52 σε Μπεσίκτας. Ολο μαζί 210 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 715 μονάδες. Σαφές ότι…θέλω ένα να πάρω και κέρδος. Σαφές ότι είναι ζόρικα, αλλά μην λέμε τα ίδια. Αμα ήθελα εύκολα θα αμόλαγα (λέμε) ένα Θέλτα over/Γιουναίτεντ 2 και μέτα θα έκανα και “Ανάσταση”.

Το μοναδικό που σκέφτηκα εκτός των τριών αυτών ήταν το g/g στα δύο ελληνικά μεγάλα ματς κυπέλλου, το οποίο καλοπληρώνει. Είπαμε, όλα έχουν να κάνουν με τις αποδόσεις. Απόψε έχει μελέτη (εκτάκτως γράφουμε αύριο πρωί και η Kingbet θα βγει Μ.Πέμπτη), αύριο όμως θα είμαι στο chat. Γιά την επόμενη στήλη εδώ τα είπαμε, είτε Μ.Πέμπτη πολύ αργά, είτε νωρίς πρωί Μ.

Παρασκευής. Οι αγγλιδούλες έχουν διπλή αγωνιστική (παιζουν Μ.Παρασκευή την πρώτη), εκεί θα πέσει το βάρος.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras