2450

Billaras

Ακόμα τρία μεγάλα!

Οπως το…θέλαμε! Χθες απόγευμα στο chat έγραφα στα παιδια (κι ενώ τα αγγλικα ματς ήταν γύρω στο 70'): “Η Μπέρνλι δεν έχει τελικη. Αλλά πίσω δεν τρώει φάσεις, κλασικη Μπέρνλι. Βάζει επιθετικό ο Ντάις, μιά φάση καλή θα την κάνουμε”! Και…την κάναμε. Και μέσα (με γκολ της χρυσής αλλαγής). Και το 7αρακι στο σακούλι. Μετά το 7.00 της Γουέστ Χαμ ήρθε το 9.

00 της Αούστρια και τώρα το 7.00 της Μπέρνλι. Σαν να…κουνιέται το διχτάκι, φαίνεται και στην κάβα αυτό. Ολα καλά λοιπόν, το κεφάλι κάτω και απλώς πάμε παρακάτω. Ας πιάνω εγώ ένα τέτοιο κάθε τρεις μέρες και μετά θα δούμε τι θα γίνει. Οχι ότι είναι κάτι…εύκολο. Να βρίσκεις τα αρχικά 20 λάθη του κουπονιού το βράδυ της Τετάρτης, να τα ραφινάρεις στα 10-12 ως την Παρασκευή, να καταλήγεις και να παίζεις τα 6-7 μέσα στο Σαββατοκύριακο και να σου κάθονται ένα-δύο.

Αυτή είναι η (επιθυμητή) πορεία… Χωρίς πολλά λόγια, πάμε στα φρέσκα. Προϊδέασα και χθες. Λίγα πράγματα. Ετσι κι αλλιώς έχω ήδη ένα σημείο που “τρέχει”, την Λούγκο, τώρα νωρίς. Σβήσε-γράψε, σβήσε-γράψε, κατέληξα (οριακά) σε τρία ακόμα. Το σύνολον επτά ματς δηλαδή μαζί με τα χθεσινά. Γιά να τα δούμε… ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ-ΜΠΕΡΙ 1 (4.00): Η Γουόκινγκ είναι μιά “τίμια” ομαδούλα.

Οχι σούπερ, όχι κακή. Οτι δείχνει η 8η θέση της στην Κόνφερενς. Εχει αβαντάζ όταν παίζει εντός, εκεί είναι η δύναμή της, στο Κινγκφιλντ (φωτό), που μπορεί να έχει μέσο όρο προσέλευσης κάπου 1500 άτομα, αλλά σήμερα θα γνωρίσει μεγαλεία! Το μπετ είναι περισσότερο κόντρα της Μπέρι. Που είναι βουτηγμένη στα προβλήματα και την ανασφάλεια. Προτελευταία, απανωτές ήττες, έφυγε ο προπονητής (σήμερα με υπηρεσιακό), τσαμπουκάδες στην προπόνηση, έχει και απόντες.

Δεν νομίζω ότι θα συνέλθει επειδή απολύθηκε ο Κλαρκ. Τουλάχιστον όχι άμεσα και νομίζω όχι στο κύπελλο που μοιάζει πολυτέλεια στην παρούσα φάση. ΝΤΕΝ ΧΑΑΓΚ-ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ 1 (6.25): Το ζύγισα πολύ τούτο εδώ. Κατέληξα να ποντάρω ίσως επηρεασμένος από την εικόνα της Φέγενορντ προχθές με τη Σαχτάρ. Τρύπια πίσω. Και οκ, η Χάγη δεν είναι Σαχτάρ, ουδεμία σχέση, αλλά γι αυτό έχω και 6+ σε γηπεδούχο! Θα τον έδινα γύρω στο 4.

50 με 5.00 τον άσο, άρα έχω αξία τώρα. Η Φέγενορντ είναι κουρασμένη, απογοητευμένη και ντεφορμέ (μιά νίκη σε έξι ματς). Και έχει και εχθρική ατμόσφαιρα στην Χάγη. Μιά στεκιά. ΛΟΥΚΕΡΝΗ-ΣΕΝΤ ΓΚΆΛΕΝ 2 (3.40): Εδώ είναι το εξώφθαλμο λάθος της μέρας (μαζί με την Λούγκο). Η τελευταία Λουκέρνη, χωρίς νικη εννιά ματς, με ένα κάρο απόντες, κόντρα στην Σεντ Γκάλεν που αγγίζει την τριάδα (την πιάνει με νίκη), που κάνει καλά ματς, σκοράρει εύκολα, έχει ψυχολογία, παίζει και ωραία μπαλίτσα.

Μάλλον ανάποδα θα το έδινα αυτό εδώ, εντελώς ανάποδα. ΚΑΒΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ: +1 μονάδα. Κέρδη από 4/11: 7 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: +8 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: Οβιέδο-Λούγκο 2 (4.50), 1 μονάδα. Ποντάρισμα 5/11: Ντεν Χααγκ-Φέγενορντ 1 (6.25), 1 μονάδα. Γουόκινγκ-Μπέρι 1 (4.00), 1 μονάδα. Λουκέρνη-Σεντ Γκάλεν 2 (3.40), 2 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: +4 μονάδες. Νέα στήλη την Τρίτη αν και ελέω εθνικων θα χαλαρώσουμε πάλι.

Δυνατό παιχνίδι το άλλο Σάββατο πλέον…

Παλαιότερα άρθρα του Billaras