119

Thassios

Αλλαγή τακτικής λόγω διακοπής

Καλημέρα παικταράδες μου!

Η Επιστροφή στις στήλες και στο πρόγραμμα δεν ήταν η καλύτερη αφού χθες δε καταφέραμε κάπου να βγάλουμε τη κόκκινη κάρτα. Βγήκε στο Γαλλικό αλλά τη πήρε πίσω ενώ οι Ισπανοί παρόλο την ένταση του ματς δεν είχαμε σκληρά τάκλιν. Στην Αργεντινή το έριξαν στα γκολ και έτσι χθες τζίφος η μέρα.

Όπως είδατε πήγα σε παιχνίδι με κάρτες χθες γιατί στα γκολ δε μπορώ να πέσω με τα μούτρα λόγω της επανέναρξης που είπαμε και ότι θέλω να δω ένα δείγμα από τις ομάδες μετά τη διακοπή.

Πάμε να δούμε τι έχω κρατήσει σήμερα όπου θα κινηθούμε λίγο διαφορετικά.

Από Ελλάδα κρατάω τη κόκκινη στο Βόλος – Κηφισιά που έχει έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον αλλά και ότι προηγήθηκε με τις δύο ομάδες. Με 4 κόκκινες στα δύο τελευταία μεταξύ τους. Βέβαια το μυρίστηκαν οι μπουκ και η κόκκινη δίνει μάξιμουμ 2,7. Δεν αξίζει εκεί.

Συνδυαστικά με όβερ 1,5 κίτρινες ημίχρονο πάει στο 4 και είναι τίμιο. Εδώ ο διαιτητής εμπνέει και για πέναλτι.

Από εκεί και πέρα αν εξαιρέσουμε το ματς του Ατρομήτου , σε όλα τα υπόλοιπα έχουμε διαιτητές για πέναλτι. Οπότε κάτι μπορεί να γίνει εκεί.

Στην Αγγλία μπορούμε να δούμε τα anytime score 2-1 και 1-2 σε Νιουκάστλ , Τότεναμ , Βίλα και Μαν Γιουν.

Βέβαια όπως είπα με τη προϋπόθεση ότι θα δούμε τα ίδια πρόσωπα ομάδων.

Στην Ισπανία τίποτα απολύτως. Στη πρώτη κατηγορία της Γερμανίας τίποτα. Εντάξει έχουμε το ντέρμπι μεταξύ Μπάγερν και Ντόρτμουντ αλλά εδώ δε πιάνουμε κόκκινη στους Λατίνους , σιγά μη ρισκάρω με Γερμανούς. Στη 2η κατηγορία Γερμανίας κρατάω τα πολλά γκολ στο Καϊζερσλάουτερν – Φορτούνα.

Τα έγραψα και στη στήλη με τα στατιστικά για τα εκτός της Φορτούνα. Έκαναν μια επική ανατροπή με 7 γκολ στο πρώτο ματς ενώ στη παράδοση τους βλέπω κι άλλο παιχνίδι με 7 γκολ. Ο Germanos μας συμφωνεί και επισήμανε και τον Τζόλη σαν σκόρερ. Μπορείτε να κάνετε και κάποιο συνδυαστικό.

Στην Ιταλία κρατάω το πέναλτι στο Νάπολι – Αταλάντα καθώς έχουμε τον Pairetto στην σφυρίχτρα που έχει φέτος 6 σε 10 ματς. Ενώ στο Φιορεντίνα – Μίλαν θα συμφωνήσω με τα παιδιά στην εκπομπή και κρατάω το 1-2 anytime score.

Στη Γαλλία έχουμε καλό διαιτητή για κόκκινη και πέναλτι στο Μετς – Μονακό. Ομάδες που θέλουν για διαφορετικούς λόγους το παιχνίδι. Πολύ καλές οι αποδόσεις εδώ.

Στην Ολλανδία μου αρέσει το anytime 2-1 της Γκόου Άχεντ Ινγκλς. Τα έχουμε πει για την Εξέλσιορ ότι δεν είναι καλή ομάδα αλλά βρίσκει πάντα τρόπο να σκοράρει. Βέβαια μετά τη διακοπή μπορεί να δείξει άλλο πρόσωπο.

Και πάλι όμως νομίζω ότι κάπου εκεί θα κυμανθεί το παιχνίδι.

Κάπου εδώ κλείσαμε με τα μεγάλα πρωταθλήματα. Πάμε και λίγο στα δικά μου χωράφια. Στο Περού η πρώτη στάση όπου στο Μελγκάρ – Σιενσιάνο είναι ένα ματς που θεωρώ ότι θα έχουμε γκολ. Καταρχήν είναι λάθος να είναι τόσο φαβορί η Μελγκάρ όσο δυνατή έδρα και να έχει. Είδαμε την Σιενσιάνο ότι έχει δοντάκια όπου κέρδισε και την Αλιάνζα Λίμα στο τελευταίο ματς.

Σαφώς και υπάρχει αξία στο 5αράκι του διπλού αλλά και στα γκολ. Θεωρώ ότι θα σκοράρουν εύκολα και οι δύο και το 1,90 μπορεί άνετα να κουμπώσει σε κάποια δυάδα. Εγώ κρατάω το 1-1 anytime score στο 2,85. Αφήνω το διπλό γιατί βλέπω ότι εκτός έχει 1-2-0 και ότι βρίσκει φόρμα η Μελγκάρ.

Στην Αμερική βλέπω να έχουμε γκολ στο ματς Ουάσιγκτον- Μοντρεάλ.

Οι γηπεδούχοι έχουν 4 ”όβερ 3,5” σε 5 ματς και παίζει ανοιχτά. Από την άλλη η ομάδα του Μόντρεαλ έχει τρία σερί g/g + όβερ 2,5 χωρίς να παίζει κλειστά εκτός έδρας. Τίμιο το 3αράκι στο g/g + όβερ 3,5.

Κλείνοντας στη Χιλή θεωρώ ότι στο ματς, Κόλο Κόλο – Έβερτον, υπάρχουν δύο σενάρια. Άμα η Κόλο Κόλο, που έχει Libertadores μεσοβδόμαδα, πάει χαλαρά απόψε, τότε το διπλό στο 5,5 αποτελεί επιλογή.

Επειδή όμως είναι χαμηλά στη βαθμολογία , νομίζω ότι δε τη παίρνει να το κάνει. Σε αυτή τη περίπτωση βλέπω μια νίκη 1-0,2-0 , επαγγελματική ώστε να πάνε παρακάτω. Λέω να το αφήσω για το live , εσείς ότι νομίζετε. Εγώ σας δίνω μια κατεύθυνση.

Αυτά ήταν όλα κύριοι. Διαλέξτε και ποντάρετε ότι σας κάνει το κλικ. Πολλά σημεία και θα χρειαστεί διαλογή.

Εγώ λέω για αρχή να πάω με ένα ταπεινό trixie.

Μετά θα ποντάρω μονά και δυάδα το ειδικό ”κόκκινη και πέναλτι” στα ματς του Βόλου και τη Μονακό.

Τέλος θα ποντάρω και μια ξερή δυάδα με τα πέναλτι σε Νάπολι και Μονακό.

Αυτά ήταν όλα. Όπως είδατε άφησα έξω τα anytime score 2-1 που συνήθιζα να παίζω γιατί θέλω να δω την εικόνα των ομάδων. Μπορεί να δούμε άλλα πρόσωπα μετά τη διακοπή δύο εβδομάδων για αυτό έγραψα ότι θα πάω διαφορετικά.

Έπαιξα μόνο δύο ματς με γκολ (στην Αμερική δεν είχαμε και διακοπή) και μέχρι εκεί. Χωρίς να επιλέξω κάποιο φαβορί να προηγηθεί με 2-1. Από εκεί και πέρα έπαιξα και πέναλτι με κόκκινες που έχουν να κάνουν με διαιτητές και λιγότερο πάλι με τα πρόσωπα που θα δείξουνε οι ομάδες. Νομίζω το πιάσατε το νόημα της ημέρας.

Νέα στήλη αύριο το πρωί.

Στο chat σήμερα από νωρίς το μεσημέρι όπου σας θέλω μέσα.

Το chat υπάρχει για έναν λόγο. Κι αυτός είστε εσείς! Δύο μάτια μόνο το δικά μου (ή τέσσερα με τον Billara ή έξι με τον Germano κ.λ.π.) δε μπορούν να σκανάρουν τόσα παιχνίδια. Συζητάμε , βλέπετε και πρέπει να συμμετέχετε. Γι αυτό υπάρχει το chat. Αλλιώς και μόνο με το telegram θα ενημερώναμε για τα live και τέλος.

Όπου κάνουν σχεδόν παντού δηλαδή. Εδώ είμαστε όλοι σύμμαχοι στον πόλεμο με το θηρίο. Μιλάτε, πείτε αυτό που σκέφτεστε για τα παιχνίδια. Πείτε τα και μεταξύ σας. Το chat είναι για εσάς. Δε πρέπει σόι και καλά να είναι κάποιος από εμάς μέσα για να μιλήσετε. Μπορεί να μην το καταλαβαίνεται αλλά πιστέψτε με ότι το chat του Betsellers ήταν , είναι και θα είναι το μεγάλο του όπλο.

Να έχετε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS