110

Billaras

‘Αλλο κακό να μην μας βρει!

Να λιβανίσω; Να ρίξω αγιασμό; Να πάω να εξομολογηθώ ή να κάνω..εξορκισμό μήπως; Να αμολήσω σκόδρα ολούθε; Να κρεμάσω ματόχαντρα; Να πάρω τη μάνα μου να ρίξει ένα ξεμάτιασμα; Ψάχνω να βρω την καλύτερη λύση (γέλια)! Το πήρα στην πλάκα χθες απο ένα σημείο και μετά. Αρχικά φρίκαρα αλλά το μετάνοιωσα γιατί δεν είναι του στυλ μου ούτε να φρικάρω ούτε να κλαίγομαι.

Οπότε στην πλάκα. Το καλύτερο φάρμακο.

Ειδικά χθες, έγιναν του κόσμου οι απιθανιές, όχι σε μένα μονάχα αλλά σε όλο το team. Τι ήθελε ο Germanos στη Φράιμπουργκ; Hθελε g/g ημιχρόνου; Πάρε χαμένο πέναλτι στο 41′ με το σκορ 0-2. Tι ήθελε στο Χαϊντενχάιμ-Μπάγερν; Ισοπαλία; Πάρε….3-2 από 0-2! Τι ήθελε ο Thassios στο ίδιο ματς Φράιμπουργκ-Λείψία; Σκορ 1-2 any time; Είπαμε, χαμένο πενάλτι της Φράιμπουργκ για να μην γίνει 1-2 και λιγο μετά πάρε 0-3! Τι ήθελε ο Billaras στο Νοτς Κάουντι-Χαρογκέιτ; Διπλό.

Πάρε 1-0 με πέναλτι (φυσικά), πάρε…χαμένο πέναλτι της Χαρογκέιτ για ισοφάριση νωρίς (πρώτη νίκη εντός για το 2024 της Νοτς Κάουντι και…δεν εφαγε γκολ η χειρότερη άμυνα της κατηγορίας). Τι ήθελε ο Billaras και ο Germanos στο Ουνιόν-Λεβερκούζεν; 1-Χ ο ένας και ξερό Χ ο άλλος; Πάρε αποβολή της Ουνιόν στο 45′ και στην συνέχεια της φάσης το 0-1 της Λεβερκούζεν, αντίο ζωή.

Τι ήθελε το Tzini στο αφρικανικό Ατλέτικο-Μαζέμπε; Ισοπαλία; Πάρε 1-1 στο 82΄και μετά…1-2 στο 96′, στην τελευταία φάση, που είχαν βγει όλοι μπροστά (ούτε σέντρα δεν έγινε).

Πείτε μου λοιπόν: Να μην το πάρω στην πλάκα; Αν δεν το πάρω, θα εξοργιστώ! Οπότε…στο χαβαλέ. Θα στρίψει, πάντα στρίβει, το νόμισμα έχει δύο όψεις. Ως τότε, στην πλάκα.

Οχι τίποτα άλλο, αλλά κάτι Χ στο Περιστέρι, κάτι…ιαπωνικά διπλά που λέγαμε στο ράδιο, κάτι Τσίπενχαμ που άφησα, πέρασαν και το έκαναν ακόμα πιο…πικάντικο το Σάββατό μου.

Πάω στο σήμερα: Δυο καλά χινάρια σε Ουέσκα (2,80) και Τουλούζ (3,60). Δυο καλά διπλά σε Αουγκμπουργκ (2,90) και Αντερλεχτ (4,33). Δυο καλά (ψηλά) gg σε Πόρτο και Λαμία (2,00 και 2,20 αντίστοιχα).

Και δύο καλές διπλές ευκαιρίες με combo τα gg σε Κάλιαρι (3,10) και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2,75). Θέλετε και δύο τίμια φαβορί; Γιουβέντους (1,80) και Μπολόνια (1,95). Κλείσαμε. Αυτά είναι. Κόντρες ευρωπαίων είναι τρεις (Μπριζ/Λίβερπουλ/Αταλάντα). Επίσης, εναλλακτικά, κάλυψη με X-2+gg μπορεί να γίνει και στην Αντερλεχτ (πάει στο 3,00).

Κανονικά τώρα έπρεπε να χαιρετήσω και να μην γράψω τίποτα άλλο, να διαλέξετε εσείς (γέλια).

Αφού με πάει…αίμα, θα έπρεπε να αποφύγω κάθε πρόταση. Εγινε το ξεδιάλεγμα, είναι σημεία πάσης φύσεως και γούστου, η στήλη να κλείσει εδω; Οχι. Σιγά μην κλάψω/σιγά μην φοβηθώ (γέλια). Κα προτάσεις θα δώσω και θα παίξω κανονικά. Μόλις κλείσω τη στήλη, ένα τηλεφωνάκι στη μάνα μου να με ξεματιάσει και εντάξει είμαστε!

Λοιπόν, φαβορί δεν παίζω.

Παίζω τα δύο gg σε μιά δυάδα του 4,4 αρχικά. Παίζω ένα μονό, την Αντερλεχτ στο 4,33, σε καλό μπετ, ας μην εχει πρώιμη. Θεωρώ ότι είναι το λάθος του ΣΚ. Αν θα βγει δεν το ξέρω, στέκομαι στα δεδομένα που έχω. Και μέτα, Ουέσκα Χ/Αουγκσμπουργκ 2/Καλιαρι 1-Χ+gg σε trixie. Εκτός δηλαδή από τα φαβοράκια, αφήνω Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (δεν ξέρω ρε παιδιά τι θα μου ξημερώσει με την ομάδα αυτή) και αφήνω και το Χ της Τουλούζ.

Πρώιμη έχει μονάχα το γερμανικό. Κλείσαμε, άλλο κακό να μην μας βρει (γέλια). Νέα στήλη την Τρίτη, αύριο νεο vidcast. Στο chat δεν θα τα πούμε σήμερα, θα είμαι στο γήπεδο για καφεδάκι από τις 6.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras