2518

Billaras

Αντε και…καλές ελιές!

Θέλει…προσπάθεια να μην μελαγχολήσεις! Εχουμε 2 Σεπτέμβρη, τα' φερε έτσι φέτος που τώρα έκανα τις “καλές” διακοπές μου, όλη την εβδομάδα την πέρασα στα (πανέμορφα) Κύθηρα και τώρα είμαι ακόμα εδώ στο νησί, αλλά το απογεύμα παίρνω το δρόμο της επιστροφής και το βράδυ θα είμαι στην έδρα μου. Οταν βλέπεις ένα νησί να αδειάζει, σε…πιάνει κάτι.

Εδώ άκουσα και μιά ωραία ευχή. Οχι το τετριμμένο και καταθλιπτικο “καλό χειμώνα” (το οποίο απεχθάνομαι). Παρότι δεν έχω και παρότι οι περισσότεροι είμαστε σε πόλη, η ευχή που άκουσα και ταιριάζει, είναι “Καλές ελιές”! Καλές ελιές λοιπόν. Χειμώνα τις μαζεύουνε, μεταφορικά λοιπόν ταιριάζει γάντι. Ξέκοψα και με τα στοιχηματικά όσο έπρεπε.

Ματς δεν είχε σοβαρά. Ουτε καν την Εθνική δεν είδα ολόκληρη. Λέω καιρό ότι γιά μένα το στοίχημα φέτος ξεκινάει 9/9. Το άλλο Σάββατο. Μεταγραφές τέλος, φουλ κουπόνι, άλλοι ρυθμοί. Και θα άλλαξει και η στήλη, επίσης τα έχουμε πει. Μονάχα μονά αποδεκτά, σε ένα άλλο στυλ. Σήμερα λοιπόν, στο χαλαρό. Στο…σβηστό. Για τελευταία φορά. Μεσοβδόμαδα τίποτα, το επόμενο κείμενο σε μιά εβδομάδα θα είναι “αλλιώτικο”.

Σήμερα κοίταξα τις εθνικές, προσπέρασα γρήγορα αν και η αλήθεια είναι ότι οι αποδόσεις σε Τουρκία και Φινλανδία κρύβουν λαθος. Ας μην μπλέξω όμως. Μετά κοίταξα τα εγγλέζικα. Χαμός με τις μεταγραφές, ζόρικο πρόγραμμα. Ο Μάκης σας έβαλε αναλυτικά κάποιες κινήσεις, ας μην σταθούμε σε ονόματα. Ξεχώρισα τέσσερα. Δυό από κάθε κατηγορία.

Πιτερμπορο (3.50) και Ροτσντέιλ από 1η, Φόρεστ Γκριν (4.20), Κολτσεστερ (3.60) από 2η. Αυτή την τετράδα. Ολα έχουν “κάτι”, δείτε και τις ειδήσεις. Δεν θα τα αναλύσω, δεν έχει νόημα, όταν το κάνω αυτό ξέρετε αμέσως και τι βάρυτητα δίνω. Θα βάλω μιά έμπνευση και τέλος. Θα πετάξω την Κόλτσεστερ, θα κρατήσω τ' αλλα τρία, ένα trixie (όποιος θέλει πάει σε patent) και καθάρισα.

Πέρασαν 20 μέρες “σβηστές”, σερφάρω αριστερά και δεξιά και βλέπω 100 προτάσεις, παρολί, over, under, γκολακια, σκόρερς, ειδικά, φαβόρια και ότι θέλετε. Εγω επέλεξα να δοκιμάζω, να διαβάζω, να παίζω ελάχιστα και μόνο μεγάλα, να είμαι έτοιμος και χωρίς απώλειες οταν έρθει η ώρα. Και να μπούμε καλά στον μαραθωνιο που ξεκινάει σε μιά εβδομάδα.

Ποντάρισμα 2/9: Trixie: Πιτέρμπορο 2 (3.50)-Ροτσντέιλ 2 (3.50)-Φόρεστ Γκριν 2 (4.20). Πάω γιά μια τελευταία βουτιά, σας έβαλα και μιά ωραία φωτό, ας μην …χειμωνιάσουμε ακόμα (γέλια). Και τα λέμε σε μιά εβδομάδα σε άλλους ρυθμούς και στυλ. Αντε και…καλές ελιές! Υ.Γ: Υπενθύμιση, περιμένω σταθερά ..δηλώσεις συμμετοχής γιά το Blogger of the week 2017-2018. Τη διαδικασία την ξέρετε, στείλτε e-mail στο Bill33gr@yahoo.

gr, με όνομα-επώνυμο-nick name που έχετε στο Betsellers. Κι αν έχετε κάποιες στάνταρ ημερομηνίες που θέλετε να γράψετε, το αναφέρετε κι αυτό. Θέλω καλά ελληνικά, καλά κείμενα, όχι …ξεπέτες και αράδιασμα σημείων. Και όχι μόνο γιά ποδόσφαιρο, είδατε ότι και πέρυσι είχαμε από τένις ως άλογα και ως eurovision και league of legends και ελεύθερα κείμενα. Δίκη σας στήλη είναι αυτη, όχι δική μου.

Εγώ το μόνο που ζητάω είναι μην με….παιδέψετε (μην ξεχνάτε όνομα, επώνυμο, nick name) και όσοι δηλώσετε να είστε 100% σίγουροι ότι μόλις ειδοποιηθείτε θα γράψετε γιά μιά εβδομάδα.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras