3806

Billaras

Αντιστρέφεις τους όρους…

Πολλοί χθες μίλησαν γιά ατυχία. Οταν φτάνεις κοντά σε ένα μπαμ, σε ενοχλεί να τρως γκολ στο 87' και η μπάλα να φεύγει από τα χέρια του τερματοφύλακα και να περνάει οριακά τη γραμμή (χρειάστηκε η τεχνολογία στο γκολ της Γουέστ Μπρομ). Εδώ, ο τίτλος ήταν “ν'αποφασίσει η μπάλα”. Ε, αυτό έγινε χθες, αποφάσισε. Στα δικά μου μάτια χθες δεν υπήρχε ατυχία.

Καμία. ΘΑ υπήρχε, αν έπαιζα Πάτερμπορν. Σαφώς. Είναι δύο γκολ προβάδισμα, είναι μετά το 80' και η αντίπαλος της απλά…σουτάρει από μακριά και πάνε μέσα. Αφού όμως δεν την έπαιξα, από εκεί και πέρα, δεν με “αδίκησε” πουθενά. Ο Στεκέλεμπουργκ ναι, επνιξε το γκολ που έφαγε η Φούλαμ, αλλά έπιασε και πολλά. Γενικά, η ισοπαλία απένειμε δικαιοσύνη.

Παράλληλα, ένας άλλος γκολκίπερ, ο Αλ Χάμπσι της Γουίγκαν, έπιανε..άπιαστα. Και μας έδωσε το διπλό, την ώρα που η Μπράιτον έκανε 20 τελικές! Ε, όταν τα βλέπεις αυτά, δεν μπορείς και να πεις “με αδίκησε”! Η Ουέλβα με δικαίωσε (μου άρεσε πολύ, σφιχτή και συγκεντρωμένη στο πλάνο ομάδα), άρα με 2 στα 3 μεγάλα και καλό κέρδος ήδη, δεν έχω κανένα παράπονο και πίκρα.

Απολύτως καμιά. Πάμε παρακάτω. Τρέχει ένα μεγάλο σύστημα. Η μπάλα πάλι θα αποφασίσει. Παρένθεση: Οσοι ακολούθησαν, τους συνιστώ να μην έχουν άγχος. Κανένα. Αφήστε τον μπουκ να έχει άγχος. Με ένα στα δύο γράφει καλά, με δύο στα δύο γράφει…άντερα. Αλλά εφ' όσον ξέρεις ότι έχεις παίξει σωστά και εφ' όσον ήδη το ταμείον είναι συν, δεν υπάρχει λόγος αγωνίας.

Οτι είναι να γίνει, θα γίνει. Αισιοδοξώ, χαλαρώνω και σκάω κι ένα πονηρό χαμόγελο. Ειδικά αν βγει η Κατάνια και απομένει η Λυών, ανάποδα από πολλούς που θα…τρώνε τα νυχάκια τους γιατί το μπαμ θα είναι πλέον ορατό, εγώ θα χαμογελάω ακόμα περισσότερο. Είναι…κάτι σαν ηδονή να στριμώχνεις τον μπουκ στα σχοινιά. Ουσιαστικά αντιστρέφεις τους όρους.

Του λες “σε κέρδισα κι αυτό δεν αλλάζει, απομένει να δούμε αν θα σε …διασύρω κιόλας” (γέλια). Δεν θα έρθει κανένα; No problem και το εννοώ. Ξέρω ότι είναι μεγάλη η ευκαιρία, αλλά ξέρω ότι…δεν είναι η τελευταία! Εχω ήδη κέρδη; Παίζω εγώ σωστά; Μονάχα αυτό με κόφτει. Και να έχω την υπομονή και το καθαρό μυαλό που χρειάζεται. Ολα τα άλλα τα αποφασίζει η μπαλίτσα… Κατά τα λοιπά, την “υπόλοιπη” μέρα την αντιμετωπίζω εξίσου χαλαρά.

Τα σημεία τα έχω αναφέρει ήδη. Δεν προσθέτω κανένα, ένα σχόλιο ενός φίλου με πρίζωσε, αυτό με το Σετούμπαλ-Πάσος, όντως υπάρχει “θεματάκι” εκεί, κάτι χρωστούμενα (που μου είχαν διαφύγει κακώς, να τα λέμε όλα εδώ). Αλλά η Πάσος γύρισε πλέον φαβορί και..αντίο σε αυτές τις αποδόσεις. Δεν θα απλώσω παιχνίδι, δεν υπάρχει λόγος κανένας.

Ας τα χάσω όλα αυτά που θα παίξω τώρα με 8-0 το καθένα και ας πιάσω τις δύο συναγρίδες! Μιά δυαδούλα με Τότεναμ (2.10, πολλοί ξεκουράστηκαν, δεν θα είναι κουρασμένη, δεν έχω σε καμιά εκτίμηση την Νόριτς και το ξέρετε) και g/g στο Γιούβε-Τορίνο (2.10 επίσης, μεγάλη απόδοση, ο Τσέρτσι είναι παιχταράς και μπορεί να…δείξει στη Γιούβε ότι καλά θα κάνει να τον αποκτήσει το καλοκαίρι, η Τορίνο είναι καλά, ο Κιελίνι στην άμυνα της Γιούβε λείπει, ντέρμπι είναι, μου κάνει).

Και ένα συστηματάκι με μεγάλα. Ο Μάκης έπαιξε trixie Ρεν-Σιβασπόρ-Σαμπντόρια. Εγώ χθες ανέφερα Ρεν-Σαμπντόρια-Μπέβερεν-Εστουντιάντες. Ολες ήταν στην “2η κατηγορία” γιατί έχουν και αρνητικά. Πχ η Ρεν εκτός δεν πείθει. Η Σαμπντόρια έρχεται από κακή (μετά από καιρό) εμφάνιση. Η Μπόκα έχει πίσω δύο καλές προσθήκες (αν και ο Ρικέλμε μάλλον θα ειναι πάγκο).

Τα θετικά βέβαια είναι περισσότερα, γι αυτό και τις κράτησα. Εγώ θα το..πάω αλλιώς. Μονά και δυάδα με Ρεν (3.60) και Εστουντιάντες (3.20). Αντί να πάω σε trixie ή πάντεντ, πάω σε μονά-δυάδα… ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 10.000 μονάδες. Κέρδη από 22/2: 1.225 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 10.495 μονάδες. Ποντάρισμα 23/2: Σύστημα 3-4-5 από χθες: Φούλαμ (χαμένο)-Ουέλβα (0-1, 3.40)-Γουίγκαν (1-2, 3.

50)-Κατάνια 2 (3.60)-Λυών 2 (3.80) με 27 μονάδες στις τριάδες, 15 στην τετράδα (αφαίρεσα τις ήδη χαμένες στήλες). Δυάδα: Τότεναμ 2-Γιουβέντους g/g (4.41) με 95 μονάδες. Μονά-δυάδα: Ρεν 2 (3.60)-Εστουντιάντες 2 (3.20) με 85 μονάδες στη Ρεν, 95 στην Εστουντιάντες και 20 στην δυάδα. Ολο μαζί 200 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 295 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 10.200 μονάδες. Αυτά ήταν. Ξαναλέω, μην έχετε άγχος.

Αυτές τις στιγμές τις απολαμβάνεις. Με το καλό ότι έρθει, αν δεν έρθει δεν έγινε και τίποτα, κερδισμένοι είμαστε και…θα έρθει άλλη ευκαιρία. Τα ξαναλέμε από εδώ την Τρίτη. Υ.Γ: Ξανάβαλα φωτό Ζλάταν. Αλλά…αυτή τη φορά κόντρα στην…Λιλ, δεν είναι εντελώς άσχετη δηλαδή (γέλια).

Παλαιότερα άρθρα του Billaras