3811

Billaras

Απλά τα πράγματα…

Καλό απόγευμα! Τα πράγματα είναι…απλούστατα σήμερα. Εχει (ξανά) Champions League. Ωραία, θα δούμε μπαλίτσα υψηλού επιπέδου. Και από κουμάρι; Τα…απλά. Ο Billaras θα γίνει ο…κακός που προτρέπει τον κόσμο να φυλαχθεί, ενώ κατά χιλιάδες κουμαριάζονται (ωραίο ρήμα αυτό, χεχεχε). Να ξαναπώ γιά….100000η φορά τα ίδια; Κουραστικός θα γίνω. Το σεντονάκι πλην ελαχίστων περιπτώσεων δεν είναι γιά σοβαρό μπετ.

Κανά ψιλαδάκι κι εγώ θα παίξω, θα δείτε παρακάτω. Αλλά ως εκεί. Τα ματς είναι ζόρικα, οι μπουκ ακόμα πιό ζόρικοι, γιατί να το ζορίσω; Ιδου λοιπόν πόσο απλά είναι τα δεδομένα: Θα παίξω μιά Παρί στο 2.25 (μιά απλώς fair απόδοση, και δεν θα το έκανα ούτε αυτό αν δεν έβλεπα τα αμυντικά κενά της Λεβερκούζεν με τη Σάλκε), θα παίξω και ένα αυριανό under (ο Μάκης σας προϊδέασε, το έγραψα από χθες στην εφημερίδα, περιμένω επιφυλακτική την Αρσεναλ που έτσι κι αλλιώς δεν έχει το εύκολο γκολ και η Μπάγερν ξέρει ότι έχει ρεβάνς στο Μόναχο και το 2.

25 του under μου μοιάζει λαθάκι) και…πάπαλα! Αντε, όχι πάπαλα, θα παίξω και ένα…καφενειακό. Προφανές το over στο Σίτι-Μπάρτσα, βάζουν εύκολα και πίσω είναι και οι δύο τρύπιες. Ε, καφενειακά λοιπόν, αντί γιά over, παίζω τρία σκοράκια και άμα κάτσουν, έκατσαν. Το “αγαπημένο μου” 2-2, το 3-2 και το 2-3. Κι έτσι απλά κλείσαμε με το σεντόνι. Οποιος θέλει να κάνει παρολακια και πολλά ειδικά και δεν ξέρω τι άλλο, δικαιώμα του, αλλά…δεν θα πάρω.

Οσο γιά το νησί; Με κακό πρόγραμμα δύο ξεχωρίζω. Καρλάιλ και Χάρτλπουλ. Η πρώτη δεν έπαιξε προχθές, αλλά θέλω να δω ντεμπούτο Νάτσο Νόβο. Ούτε η Κόβεντρι έπαιξε. Η Χάρτλπουλ έπαιξε, (ξανα)κέρδισε και κόντρα στην Σάουθεντ που έχει μια…πλημμύρα τελευταία (0-1, 2-1, 2-3 από Εξετερ προχθές), νομίζω ότι στέκει η κόντρα. Το ένα στο 4.5, το άλλο στο 3.

5. Και θα κλείσω τόσο λιτά όσο άρχισα. Ξανά παιχνίδι την Πέμπτη. Αλκμάαρ, Ντνιέπρ, Σάλτσμπουργκ, Ρουμπίν η τετράδα που έχει μπει στο μικροσκόπιο… ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 10.000 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο: 9.750 μονάδες. Ποντάρισμα 18/2: Δυάδα: Παρί 2-Αρσεναλ under (5.06) με 90 μονάδες. Σκορ στο Σίτι-Μπαρτσελόνα: 2-2 (11.00) με 30 μονάδες, 3-2 (26.00) 14 μονάδες με και 2-3 (21.

00) με 16 μονάδες. Ολα μαζί 60 μονάδες. Μονά και δυάδα: Χάρτλπουλ 2 (3.50)-Καρλάιλ 2 (4.50) με 68 μονάδες στην Χάρτλπουλ, 52 στην Καρλάιλ και 10 στην δυάδα. Ολα μαζί 130 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 280 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 9.470 μονάδες. Το μικρό κείμενο, τα μικρά πονταρίσματα και όσα έγραψα δείχνουν ξεκάθαρα τις προθέσεις μου. Θέλω να απολαύσω μπάλα, χωρίς άγχος και συνδυάζω λίγο από όλα.

Δυό εγγλεζάκια, ένα φαν μπετ, μιά δυάδα “νορμάλ”. Μην σας πω και…πολλά είναι! Τα λέμε με νέα στήλη την Πέμπτη, αλλά και απόψε στο chat.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras