3929

Billaras

“Απλωμα” στο τριήμερο!

Είχε…πλάκα η Κυριακή. Ξεκινάνε τα ματσάκια, εγώ χάνω Λάχτι και Χέλσιμποργκ (αυτά είχα νωρίς), και την ίδια ώρα οι Λιντς, Τζένοα, Χετάφε, Γκρόνιγκεν, Φιορεντίνα, Αρης, όλες κερδίζουν! 0 στα 2 από αυτά που έπαιξα, 6 στα 6 από αυτά που…άφησα! Ε, οκ, λέω μέσα μου, έχω και την βραδυνή δυάδα. Εκεί…μας πλάκωσαν οι κόκκινες, στο ίδιο λεπτό (35') τις έφαγαν Τολούκα και Σάο Πάολο (και η Ιντερ ακόμα πιό νωρίς, αλλά αυτή δεν με ένοιαζε πιά), αλλά η μιά είχε προλάβει να το βάλει (και το κράτησε), η άλλη όχι (κι έμεινε στο 0-0).

Κι έτσι, έχασα. Μέσα στο πρόγραμμα, κανένα πρόβλημα, ήταν γενικά ένα ζόρικο Σαββατοκύριακο, απλώς ξέρω ότι με λίγο καλύτερη χημεία θα είχα ένα αποτέλεσμα σαν του Σαββάτου, θα τα έφερνα πάτσι. Δεν πειράζει, ξέρω να χάνω όπως ξέρω και να κερδίζω, όταν παίζω παρολί ψυχανεμίζομαι και τι θα συμβεί, γι αυτό και είχα κατεβάσει ποντάρισμα.

Πάμε στο σήμερα και το αύριο. Η Αγγλία, το έγραψα και στην KingBet, δεν μου αρέσει καθόλου!! Το ένα μου βρώμαγε, το άλλο μου ξύνιζε! Στριφνό πρόγραμμα και χαλάστηκα. Ενα σημείο ουσιαστικά κράτησα. Την Εξετερ. Αμα μιά ομάδα με τρία σερί διπλά, που είναι τρίτη, μου την δίνεις στο 3.90 κύριε μπουκ, θα την παίξω. Ειδικά άμα η αντίπαλος της το Σάββατο δεν έχει κερδίσει το…μπάζο που λέγεται Ακριγκτον και εντός έχει αποδεδειγμένα “θέμα” (ήδη δύο ήττες και δύο ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, βάλτε και την ήττα στο Τρόφι που την ποντάραμε και μας πλήρωσε, με την Πόρτσμουθ).

Ολα τα άλλα ήταν “έτσι κι έτσι”. Λίγο κοίταξα Στιβενέιτζ, λίγο Γουίκομ, λίγο Πορτ Βέιλ, λίγο (ξανά) Κόλτσεστερ, τις άφησα. Και θα μείνω να αναρωτιέμαι γιατί γίνεται “περίεργος” τζίρος στο Μπέρτον-Τορκί… Εχω…μόλις ένα στο χέρι λοιπόν, την Εξετερ. Μετά, τι …χαμπάρια; Μετά έχει σεντόνι. Με βαριά καρδιά έσβησα την Ζενίτ.

Η απουσία του Βίτσελ πονάει πολύ στα χαφ. Και στάθηκα σε δύο αποψινά. Στην Αρσεναλ και στην Τσέλσι. Μην σας μπερδέψω, την Αρσεναλ όχι γιά άσο. Αλλά γιά το…αγαπημένο μου φαν μπετ, το σκοράκι 2-2. Μου κολλάει ταμάμ απόψε. Ασο δεν θα έπαιζα γιά έναν και μόνο λόγο, λέγεται…Φλαμινί. Αν ο Οζίλ άλλαξε το 60% της Αρσεναλ, το άλλο 40% το άλλαξε αυτός.

Και απόψε δεν παίζει! Την Τσέλσι την κράτησα γιά διπλό. Στα αρχικά 2.40 ήταν σούπερ, αλλά και το 2.25 είναι fair. Δεν χρειάζεται άναλυση, είναι πολύ καλύτερη ομάδα της Σάλκε και την είδα ότι ανεβάζει και στροφές. Και αν έπαιζα κι άλλο φαν μπετ απόψε, θα ήταν το 4.50 του Οσκαρ να σκοράρει any time. Αρα, η βραδυά…ολοκληρώνεται με ένα αουτσάιντερ εγγλέζικο (Εξετερ στο 3.

90), ένα fun bet (2-2 την Αρσεναλ στο 11.00) και το διπλό της Τσέλσι στο 2.25… Κάνεις παιχνίδι με αυτά; Χλωμό…. Στράφηκα στο αύριο και το μεθαύριο. Αυριο, γιά αρχή, έχω το 4.50 της Σαχτάρ. “Φώναζα” γιά την ουκρανή πρώτος από όλους. Λίγοι την πίστεψαν και την πόνταραν στην Σοσιεδάδ. Με πλήρωσε. Μετά, την έπαιξα Χ με την Μάντσεστερ. Με ξαναπλήρωσε.

Ε, ας…τριτώσει. Η Λεβερκούζεν δεν με πείθει, η Σαχτάρ έχει Λουτσέσκου στον πάγκο που τον Χίπια προπονητικά τον…κάνει μιά χαψιά. Ζόρικο, αλλά το 4.50 με (υπερ)καλύπτει. Δεν θα το έδινα πάνω από 3.60 το διπλό εγώ. Μετά έχω και Σοσιεδάδ. Μην αρχίσω και …φωνάζω πάλι γιά την Γιουνάιτεντ. Θα ξεσπάσει; Βρε ας το κάνει, με γειά της και χαρά της.

Μπάλα δεν παίζει και έτσι και δούμε κανένα 0-1, η γκρίνια θα κορυφωθεί. Στο 7.00 το διπλό, στο 5.00 το draw no bet. Η εικόνα της Σοσιεδάδ προχθές με την Βαλένθια, μου έδειξε ότι αρχίζει και συνηθίζει τα …δύο καρπούζια. Και ανεβάζει στροφές. Και κατέληξα στην Πέμπτη. Θα κρατήσω τον ΠΑΟΚ. Φορμάρεται, βρίσκει αυτοματισμούς, έχει ευκαιρία, έχει και ρέντα (στην Ευρώπη σκοράρει συνέχεια στα χασομέρια), έχει και τον κόσμο πίσω.

Δεκτό το 1.85. Αφήνω μιά “πισινή” γιά το 7αρι της Σεν Γκάλεν (πόσο άρρωστη είναι αυτή η Βαλένθια…), θα το ξαναδούμε την Πέμπτη. Και φεύγω από την Ευρώπη, ξαναγυρίζω στην Τετάρτη τη νύχτα,, ανακαλύπτοντας ένα ματσάκι…βραζιλιάνικο. Ατλετικο Παρανανσε-Ιντερνασιονάλ, ρεβάνς κυπέλλου (πρώτο ματς 1-1), στο 3.20 το διπλό. Η Παραναένσε έχει το μυαλό να μείνει στις πρώτες θέσεις γιά να βγει Λιμπερταδόρες, προχθές έχασε με κάτω τα χέρια με τριάρα, οι οπαδοί τα έσπασαν, έχει δύο τιμωρημένους.

Και η Ιντερνασιονάλ έχει πλέον αυτό το ματς ως τελικό. Να βγει Λιμπερταδόρες μέσω κυπέλλου. Οχι τυχαία, άφησε πάγκο Σκόκο και Φορλάν προχθές. Τώρα μπαίνουν φρέσκοι. Και Ντ' Αλεσάντρο έχω, τριπλέτα -φωτιά. Και έχω και 3.20. Not bad! Τώρα λοιπόν…κάτι κάνουμε. Σχηματίζεται εικόνα. Μιά δυάδα καλή με Τσέλσι και ΠΑΟΚ στο 4.16. Ενα φαν μπετ με το 2-2 της Αρσεναλ (11.

00) και έχω πλέον και Εξετερ (3.90), Ιντερνασιονάλ (3.20), Σαχτάρ (4.50), Σοσιεδάδ (7.00 ή 5.00 dnb). Αφήνω την Σοσιεδάδ, δεν θέλω να απλώσω παιχνίδι. Ισως το ρίξω ως αύριο, στο live. Κρατάω τα άλλα τρία και πάω σε πάντεντ. Δηλαδή μονά-δυάδες-τριάδα, όχι τρίξι. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 10.000 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο: 9.150 μονάδες. Ποντάρισμα 22-23-24/10: Δυάδα: Τσέλσι 2-ΠΑΟΚ 1 (4.

16) με 160 μονάδες. Fun Bet: Αρσεναλ 2-2 σκορ (11.00) με 30 μονάδες. Πάντεντ (μονά-δυάδες-τριάδα, επτά στήλες): Σαχτάρ 2 (4.50) με 60 μονάδες -Ιντερνασιονάλ 2 (3.20) με 80 μονάδες -Εξετερ 2 (3.90) με 70 μονάδες , ακολούθως με 30 μονάδες τις δυάδες (90 ακόμα) και 10 την τριάδα. Ολο μαζί 310 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 500 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 8.650 μονάδες. Ενα μονό αρκεί γιά να μου δώσει το 50% πίσω.

Η δυάδα επίσης με βγάζει με κέρδος. Ρισκάρω, αλλά είναι υπολογισμένο ρίσκο. ΔΕΝ ξέρω αν θα ανεβάσω στήλη την Πέμπτη. Αύριο σίγουρα όχι, αλλά γιά την Πέμπτη θα εξαρτηθεί από το διήμερο. Οπότε…το αφήνω στον αέρα. Καλό βόλι, μην ξανοιχτείτε με χαζά φαβορί (ξέρετε, αυτά του 1.30 και 1.40 που κυκλοφορούν σε αφθονία) και παρολάκια.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras