2423

Billaras

Απολογισμός και δύο ματς!

Εφυγε με καλό αποτέλεσμα ο Νοέμβρης (Μπέρνλι), πριν πάμε στο σήμερα, όπως γίνεται πάντα (φέτος) στις αρχές κάθε μήνα είναι η ώρα του μηνιαίου απολογισμού. Δείτε την φωτό, είναι όλα εκεί. Εκλείσε με αρνητικό πρόσημο ο μήνας, αλλά συνολικά δεν ήταν και τόσο άσχημα. Ουσιαστικά γιά…ένα ματς, άντε δύο, δεν ήμουν θετικός. Καμιά σχέση με τον (κάκιστο, τον τραγικο) Οκτώβρη.

Αυτόν “κουβαλάω”. Ο Νοέμβρης λοιπόν έγραψε -7.34 μονάδες, R.O.I στο 83.93, μέσος όρος απόδοσης 5.02 στα 38 παιχνίδια που έπαιξα. Τα συμπεράσματα γενικά τα έγραψα ήδη, αλλά εξάγονται κι άλλα. Ανέβασα κι άλλο το ρίσκο μου. Ο Σεπτέμβρης ήταν με μέσο όρο απόδοσης στο 4.08, ο Οκτώβρης στο 4.43, ο Νοέμβρης στο 5.02! Συνολικά στο τρίμηνο παίζω με μέσο όρο το 4.

54 σε 110 παιχνίδια. Γιά τον Νοέμβρη πάντα, επιμένω οτι η διαφορά ήταν..ένα σημείο εύστοχο ακόμα. Δείτε τα κι εσείς τα παιχνίδια. Υπήρξαν πάντως και δύο μεγάλες ευστοχίες, το 7.00 της Μπέρνλι στη Σαουθάμπτον και το 9.00 της Αούστρια μέσα στην Ριέκα. Συνολικά, το έγραψα ήδη, “κουβαλάω” τον κακό Οκτώβρη. Είμαι στο -23,29 από μονάδες, όταν οι 26.

45 ήταν …οκτωβριανές. Γιατί είχα κερδοφόρο Σεπτέμβρη και αρνητικό αλλά με πολύ μικρες απώλειες Νοέμβρη. Αν απομονώσω τους μήνες, βελτίωση και άνοδος υπήρξε τον Νοέμβριο, ας μην ήταν κερδοφόρος, ας συνεχιστεί αυτό. Και θα δούμε τι θα γίνει. All and all, παιρνόντας μόλις τώρα το 1/3 της σαιζόν, επιμένω ότι και όλα είναι απολύτως διαχειρίσιμα (ένας καλός μήνας χρειάζεται) και ότι κακώς διαβάσα και άκουσα πολλά τον Νοέμβρη και ότι δεν παρεκλίνω από το πλάνο μου.

Εχουμε δρομό πολύ μπροστά μας, αλλά θέλει υπομονή. Και καθαρό μυαλό. Οταν παίζεις στο όριο, όταν παίζεις με τα λάθη των μπουκ και με τίποτα άλλο, χωρίς αυτά δεν πας πουθενά. Και δυστυχώς οι περισσότεροι δεν τα διαθέτουν (όπως δεν διαθέτουν και γνώση). Αυτά με τον απολογισμό Νοεμβρίου, πάμε στα φρέσκα, στον πρώτο αμιγώς χειμωνιάτικο μήνα, τον γιορτινό μήνα! Πολύ λίγα πράγματα σήμερα.

Ματς μπορεί να έχει πολλά, αξίες δεν έχει. Κατέληξα να παίξω μονάχα δυο! Και τα δυο εγγλέζικα. ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ-ΦΟΥΛΑΜ 2 (3.25): Αυτο βγάζει λίγο μάτια που λέμε. Η Μπρέντφορντ τρία ματς τώρα έχει σκαλώσει. Και οκ, να χάνεις από την Κάρντιφ είναι μέσα στο πρόγραμμα. Αλλά να μην κερδίζεις εντός την Μπέρτον και να έρχεσαι 2-2 με την ΚΠΡ ενώ κερδίζεις με 0-2 ως το…93', πάει πολύ.

Δέχθηκε δύο γκολ 93' και 95'! Γερή σφαλιάρα. Κι αυτό βαραίνει κυρίως στην ψυχολογία. Την ίδια ώρα η Φούλαμ ντόυμπλαρε νίκες, Αυτό το 4-5 που πήρε μέσα στην Σέφιλντ λειτούργησε ως εφαλτήριο. Την εκτιμώ πολύ την Φούλαμ, έχει υλικό, μπορεί να παίξει ωραία μπάλα, γενικώς την περίμενα καιρό να πάρει μπροστά και μάλλον ήρθε αυτός ο καιρός… ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ – ΜΟΡΚΑΜ 2 (7.

00): Η Σριούσμπερι έκανε ένα τρελλό τρίμηνο. Και..την ευχαριστούμε κιόλας γιατί μας πλήρωσε. Εδώ και καιρό όμως, ο προπονητής της που βλέπει την κατάσταση, φωνάζει γιά ενισχύσεις μόλις ξεκινήσουν οι μεταγραφές. Γιατί ξέρει. Οτι ξέρουμε κι εμείς, ότι δηλαδή δεν έχει υλικό και βάθος γιά πρωταθλητισμό. Εβγαλε κούραση, έκανε ήττα, έπεσε από την κορυφή και αν θέλετε πρόβλεψη (εκτός κι αν πάρει 6 11αδατους τώρα), θα καταλήξει οριακά να παίξει γιά τα πλέι οφ.

Το ματς είναι γιά το κύπελλο φυσικά. Προσθέστε ότι έχει και δύο καλές απουσίες η γηπεδούχος. Η Μόρκαμ από την άλλη, δεν είναι τίποτα…ουάου, αλλά κουνιέται τελευταία και συχνά πυκνά στο FA CUP κάνει ζημιές. Το ένστικτο και φυσικά η απόδοση με έσπρωξαν να ρισκάρω. ΠΟΝΤΆΡΙΣΜΑ 2/12: Μπρέντφορντ-Φούλαμ 2 (3.25), 2 μονάδες. Σριούσμπερι-Μόρκαμ 2 (7.

00), 1 μονάδα. Νέο υπόλοιπο Δεκέμβρη: -3 μονάδες. Νέα στήλη κανονικά ίδια ώρα αύριο, αν και πάλι δεν βλέπω πολλές επιλογές. Εχει μεγάλα ματς, θα τα απολαύσουμε, αλλά από στοίχημα μαλλον λίγα πράγματα… Γιά την ιστορία, να πω ότι οριακά άφησα έξω σήμερα την Μπέρνλι, αλλά θα την…παρακολουθώ στο live.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras