2456

Billaras

Απολογισμός και Europa League!

Εκλεισε με νίκη ο Οκτώβρης, με την ανατροπή της Ντέρμπι, αλλά -γιατι να το κρύψω;- ήθελα και την Μπόλτον. Το γράφω πάντα, θέλω όταν αξίζω κάτι να το κερδίζω. Τέταρτο αήττητη, έβαλε 3 γκολ, προηγήθηκε δύο φορές, έμεινε στο 3-3. Αμαρτία. Συνολικά όμως, γιά να πάμε στο θέμα μας, ο Οκτώβρης ήταν κακός. Εντόπισα κατ' αρχήν ένα λαθος μου. Κι αυτό το βλεπεις μόνο στον απολογισμό.

Στο πινακάκι που βλέπετε κι εσείς. Ποιό ήταν; Επαιξα 10 ματς παραπάνω από τον Σεπτέμβρη. Ενω έβλεπα ότι δεν θέλει, δεν μαζεύτηκα κι άλλο. Παραμένω επιλεκτικός, ας …γκρινιάζουν πολλοί, δεν με απασχολεί αυτό. Εξ'αρχης φέτος ήξερα ότι δεν θα είναι…δημοφιλής η στήλη. Δεν με νοιάζει καθόλου όμως. Μα καθόλου. Και ξαναγυρνάω στο λάθος, έπρεπε να έχω παίξει…και λιγότερα.

Ηταν 31 ματς το Σεπτέμβρη, ήταν 41 τον Οκτώβρη. Αλλο λάθος δεν έγινε. Η μπάλα έτσι αποφάσισε. Ισα ισα, ανέβασα κι άλλο το μέσο όρο αποδόσεων. Στο 4.08 ο Σεπτέμβρης, στο 4.43 ο Οκτώβρης! Οι…ανυπόμονοι (άλλη κατηγορία παικτών αυτοί, σε καμιά περίπτωση δεν πάνε μαζί με τους “θέλω οβεράκια και μικρά και παρολιά και yankee¨που ανέφερα παραπάνω), με απασχολούν.

Γιατί αυτοί θέλω να καταλάβουν. Να καταλάβουν ότι παίζουμε σταθερά στο όριο. Στην κόψη. Στο…τσάκ. Οι λεπτομέρειες που λέω πάντα. Τι εννοώ; Ευστόχησα σε μόνο 5 σημεία. Προφανώς κακό. Κάκιστο. Και έχασα 26.45 μονάδες. Εκεί έκλεισε ο μήνας. Το Σεπτέμβρη είχα 9 ευστοχα, είχα κερδίσει 10.5 μονάδες. Αρα στο δίμηνο χάνω 16.45 μονάδες. Ξέρετε πως μεταφράζονται αυτές; Σε…ΤΡΙΑ ματς! Βαριά τέσσερα! Δείτε τον πίνακα.

Που με “αδικησε”; Στο 4-4 της Μπέτις, στο 2-2 της Νιουκάστλ και στο 2-2 της Μπόλτον χθες. Δηλαδή, σε 41 ματς, αντί να πιάσω 5 (που ξαναλέω, είναι κακό), αν είχα….οκτώ, τωρα θα ήμουνα περίπου πάτσι συνολικά, γιατί θα είχα ακόμα 14 μονάδες! Αυτές είναι οι λεπτομέρειες. Δυο τρία ματς κάνουν την διαφορά όταν παίζεις στο όριο. Θα έχανα πάλι τον Οκτώβρη (γιατί με 41 ματς θα έπρεπε να ευστοχήσω σε 10+ γιά να κερδίσω), αλλά στο σύνολο θα ήμουν πάτσι μιάς και ο Σεπτέμβρης ήταν μιά χαρά.

Καταλήγω: Σε κακό μήνα, ορθώς να χάσω. Και…ορθώς έχασα. Αλλά τρία σημεία τα ήθελα ακόμα, τότε δεν θα έλεγα κιχ. Και τα βάζω με μένα που έπαιξα παραπάνω ματς συνολικά. Αυτό ήταν λάθος. Ομως, είναι…1η Νοέμβρη (καλό μήνα κιόλας). Εχουμε…αιώνα μπροστά μας. Ο ανά μήνα απολογισμός βοηθάει τα μέγιστα. Είναι όλα εδώ, καθρέφτης. Γυρίζει το φεγγάρι, παίρνουμε τις λεπτομέρειες, διορθώνουμε λάθη.

Και προχωράμε (και κάτι ακόμα που θυμήθηκα, στα 5 εύστοχα τα 4 ήταν εγγλέζικα, επειδή…το έχω διαβάσει κι αυτό κατά καιρούς). Οι 2 μονάδες του Χ στο Τοτεναμ-Ρεαλ μπαίνουνε σήμερα που “μηδένισε” το κοντέρ, θα προστεθούν και όσα παίξω αύριο. Και ποιά είναι αυτά; Είναι τρία…τεράστια. ΡΙΕΚΑ-ΑΟΥΣΤΡΙΑ 2 (9.00): Μου κάνετε πλάκα; Η Ριέκα που είδα με Ολυμπιακό και ΑΕΚ εντός είναι η….

Μπόκα Τζούνιορς; Από που προκύπτει αυτό το 9.00; Οκ, η Αουστρια δεν είναι στα καλύτερά της, εχει απουσίες (μην υπερβάλλουμε όμως, από τους 9 απόντες οι πέντε είναι από την αρχή της σαιζόν, ουσιαστικά από την ομάδα του τελευταίου μήνα θα λείπουν δύο μονάχα). Την είδα και από κοντά στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ. Και φυσικά βαθμολογικά θέλει μόνο διπλό.

Σημειώστε κάτι ακόμα: Η Ριέκα δεν είναι επίσης καλά. Τρεις σερί ήττες στο πρωτάθλημα, δήλωσε παραίτηση που δεν έγινε δεκτή ο προπονητής! Ο ένας λόγος που βάζω την Αουστρια ξερό διπλό είναι ότι θα κυνηγήσει νίκη, τι να το κάνει το Χ; Ο άλλος έχει να κάνει με το draw no bet. Και θα δείτε στα άλλα δύο σημεία τι εννοώ! ΑΡΣΕΝΑΛ – ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑ 2 draw no bet (7.

00): Ξεκινάω γράφοντας δύο πράγματα. Πρώτον, όποιος είδε το Αστέρας-Αρσεναλ, ξέρει τι…μαγική εικόνα ήταν αυτό το 0-1. Ο Αστέρας είναι καλή ομάδα, μας πλήρωσε ήδη μιά φορά. Δεύτερον, η Αρσεναλ θα κάνει rotation. Και καλό. Εχει τη Σίτι σε λίγα 24ωρα, ενώ έχοντας ήδη 9 βαθμούς είναι και άνετη. Γιατί βάζω το dnb; Προσέξτε: Το ξερό διπλό της Αουστρια στο 9.

00. Του Αστέρα στο 9.00. Ναι, αλλά στο dnb η Αούστρια (που δεν της κάνει το Χ) είναι στο…5.50 και ο Αστέρας (που δεν θα πει όχι), είναι στο 7.00! Μιάμισι μονάδα διαφορά, ενω το σέκο διπλό πληρώνει τα ίδια. Δείτε και το επόμενο. ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΕΣΤΕΡΣΟΥΝΤ 2 draw no bet (6.50): Δηλαδή, κέρδισε η Ζόρια στο Μπιλμπάο και δεν μπορεί η Εστερσουντ; Εχετε πάρει χαμπάρι τι κάνουν οι σουηδοι; Ποιές έχουν κερδίσει; Κι εδώ το dnb είναι ψηλά, παρότι της κάνει η ισοπαλία, οπότε το ποντάρω (σημειώστε, κι αυτό το ξερό διπλό είναι στο 9.

00, αλλά παρότι έχουμε συνολικά τρία 9αρια, στην Αουστρια έχουμε το χαμηλό dnb!). Από την άλλη, έχετε δει φέτος Μπιλμπάο; Την είδατε μήπως στη Σουηδία; Μήπως με την Ζόρια; Μήπως με την …Φορμεντέρα στο κύπελλο; Γκρινια έχουν, δεν με πείθουν. Λίγη τύχη θέλουν οι σουηδοί που δεν κόλωσαν αλλου κι αλλού. Η απόδοση δεν στέκει κι έχει αξία και με κάλυψη.

Στη σούμα: Τρία…κτήνη, τρια τεράστια ρίσκα. Τα δύο με ψηλό dnb αφού με καλύπτει. Ενα θέλω, σούπερ θα είμαι. Και περιμένω και το Χ απόψε. Γιά να δούμε. Πλέον νέα στήλη το Σάββατο. ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ: -2 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: Τότεναμ-Ρεάλ Χ (3.70), 2 μονάδες. Ποντάρισμα 2/11: Μπιλμπάο-Εστερσουντ 2 dnb (6.50), 1 μονάδα. Ριέκα-Αούστρια 2 (9.00), 1 μονάδα.

Αρσεναλ-Ερ.Αστέρας 2 dnb (7.00), 1 μονάδα. Νέο υπόλοιπο Νοεμβρίου: -5 μονάδες.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras