626

billaras

Απολύτως εθιμοτυπικά…

Διανύουμε τις πρώτες μέρες του Αυγ…σόρρυ, λάθος. Πάμε ξανά: Διανύουμε τις πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη. Στοιχηματικά όμως, κάτι που είχαμε αναφέρει βάση του καλεντάρι, αυτές εδώ οι μέρες θα είναι σαν Αυγουστος. Τα πρωταθλήματα είναι στην τελική ευθεία πριν την νέα σαιζόν, δεν παίζουν. Οσα παίζουνε, έχουν διακοπή λόγω εθνικών. Και με τις εθνικές τώρα ειδικά, δεν μπλέκεις.

Είπαμε αρκετά και αναλυτικά χθες στο Betsellers Radio. Πως να ασχοληθείς με ομάδα που οι μισοί παίκτες της λείπουν με άδεια, οι αλλοι μισοί είναι “πρησμένοι” απ’ τις προπονήσεις με τις ομάδες τους, οι άλλοι μισοί μόλις γύρισαν απο διακοπές; Και όλοι μαζί είχαν να βρεθούν 10 μήνες; Πλάκα κάνουμε; Να μην ζυγίσω ότι είναι σε εγκλεισμό, ότι σκάνε κρούσματα αριστερά-δεξιά, να μην το ζυγίσω κι αυτό δηλαδή, συν τα άδεια γήπεδα.

Ως και άδειες παίρνουν κάποιοι παίκτες (πχ Χάρβετς) να πάνε να υπογράψουν σε συλλόγους!

Κράζανε μερικοί άμπαλοι προχθες την Εθνική, λές και με αυτές τις συνθήκες μπορούσε να παίξει καλύτερα! Ειδαμε και τις άλλες ομάδες τι έκαναν. Οτι να’ναι. Κυριολεκτικά ότι να’ναι. Οπότε, η βασική πρόταση είναι ένα καθαρό και σαφές no bet στις Εθνικές.

Ούτε σεντς. Τον Οκτώβρη που θα έχουνε με τους συλλόγους τους ένα μήνα μπάλα και που θα έχουνε ως Εθνικές παίξει και δύο πρόσφατα (τούτα εδώ) ματς, τις ξαναβλέπουμε. Να κερδίσουμε κι εμείς στο Κόσοβο, να μην έχουμε όμως απαιτήσεις.

Οπότε, τι…χαμπάρια; Τι παίζουμε; Προσωπικά έχω να παίξω μιά εβδομάδα, τότε που μιά χαρά πληρώθηκα και έκατσα στα αυγά μου.

Απολύτως εθιμοτυπικά λοιπόν, ίσα γιά το ονορε, παίζουμε λίγο Λιγκ Καπ μονάχα. Η διαφορά εδώ είναι ότι οι παίκτες είναι μαζί σε προπονήσεις περίπου ένα μήνα, δεν μαζεύονται απ’ όλες τις μεριές της γης και ακολουθούν κοινό πρόγραμμα. Προφανώς τώρα ισιώνουν, αλλά σε μιά εβδομάδα ξεκινάνε, οπότε ο βαθμός ομοιογένειας είναι ένα τικ μεγαλύτερος.

Δεν υπάρχει λόγος να γράφω κατεβατά. Πολλά είπαμε στο ράδιο, πολλά έγραψε ο Μάκης, κινούμαστε κατά 80% εμπειρικά.

Στο μικροσκόπιο μπήκανε Πλίμουθ, Νιούπορτ, Εξετερ, Τσέλτεναμ, Μπράντφορντ και αύριο η Γουίκομ. Υπό άλλες αποδόσεις, θα συζητούσαμε και γιά Σουίντον, τώρα όχι.

Και τελικά, μετά από λίγο καφέ, δύο τσιγάρα και σκέψη, εγώ κατέληξα σε δύο.

Ισως να γίνουν τρία αύριο με τη Γουίκομ σε ενα μονούλι (αν την ποντάρω θα δείτε update). Τα δύο σημερινά είναι Πλίμουθ και Μπράντφορντ. Απ όσα είδα, θα βάλουν καλές ενδεκάδες, θα τα χτυπήσουν τα ματς, δείχνουν ικανές. Ειδικά η Μπράντφορντ που έχει ξανά στον πάγκο τον -μια ζωή στην ομάδα-ΜακΚόλ (οκ απ΄τον Φλεβάρη τον έχει αλλά…δεν πρόλαβε τότε να κάνει κάτι ο άνθρωπος, σαν να ξεκινάει τώρα είναι, ας τον βάλω και κεντρική φωτό σήμερα).

Η ΚΠΡ έχω την αίσθηση ότι θα κάνει δοκιμές και ότι δεν θα…πεθάνει κιόλας αμα “πετάξει” το Λιγκ Καπ από πάνω της, ενώ η ομάδα μου η Μπόλτον είναι ένα τεράστιο ερωτηματικό φέτος. Στη Λιγκ 2 (που καταντήσαμε…), με αλλαγμένο ρόστερ, ούτε ξέρω τι θα δούμε.

Διαισθητικά και χαλαρά λοιπόν, αυτές τις δύο. Και ίσως αύριο η Γουίκομ σε μονό.

Δεν θα εκπλαγώ αν δούμε αποτελέσματα “κουλά”, δείτε και τις άλλες που ανέφερα, κλείσαμε. Απαιτήσεις δεν έχω. Αν δεν χάσω, καλά θα είναι. Ολο αυτό είναι μίνι-ζέσταμα, η σαιζόν ξεκινάει και σοβαρεύει σε μιά εβδομάδα. Ως τότε υπομονή και σύνεση!

Νέα στήλη ίσως (το “ίσως” κολλάει στο αν έχουμε κάτι στοιχηματικό να πούμε) την Τρίτη.

Παλαιότερα άρθρα του billaras