511

Thassios

Από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ!

Καλησπέρα παικταράδες μου!

Για το Betsellers ήρθε λίγο νωρίτερα ο Αϊ Βασίλης. Και φυσικά αναφέρομαι στον δικό μας  Αϊ Billara όπου χθες μοίρασε δωράκια (για μια ακόμη φορά φέτος) ενώ εγώ, δεν άντεξα λόγω κούρασης να μείνω χθες το βράδυ στο chat και δεν είχα ιδέα τι έγινε , ξύπνησα το πρωί και το βρήκα στο δέντρο . Οπότε σήμερα μιας που είναι ιδιαίτερη μέρα για εμένα (έχω γενέθλια βλέπετε) μου το έκανε το δώρο το αφεντικό :):):):).

Μακάρι να μπει ο χρόνος το ίδιο καλά όσο βγήκε και πέρα από την υγεία που εύχομαι σε όλους, να έχουμε και την τύχη με το μέρος μας. Στοιχηματικά τη τελευταία φορά δεν περίμενα να κερδίσουμε αφού η Μποαβίστα από νωρίς παραδόθηκε και έτσι δεν υπήρχε λόγος να παιχτεί δυνατό παιχνίδια και να δούμε κόκκινη κάρτα. Στα υπόλοιπα διανύουμε μια εβδομάδα χαλαρή ακόμη και για εμένα που ασχολούμαι με ειδικά αφού τα πρωταθλήματα που παίζουν και τα ζευγαρώματα δεν ταίριαξαν ώστε να μου κάνει το κλικ για να ποντάρω.

Ωστόσο αύριο έχουμε τα δύο βάσκικα ντέρμπι και λέω να ποντάρω στο ένα από τα δύο την κόκκινη κάρτα. Η Αλήθεια είναι ότι και στα δύο παίζετε η κόκκινη αφού αναμένεται δυνατό παιχνίδι απ’ όλες τις ομάδες αλλά το ένα μου κάνει ένα κλικ παραπάνω και το περίεργο είναι ότι σε αυτό βρίσκω και την μεγαλύτερη απόδοση της κόκκινης πριγκέιμ .

Ας τα αναλύσουμε όμως μαζί τα παιχνίδια να δούμε τι δεδομένα έχουμε . Ξεκινάμε από το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στην Μπιλμπάο και την Σοσειδάδ όπου έχουν από 1 κόκκινη κάρτα ενώ από κίτρινες κάρτες είναι οριακά λίγο πάνω από 2 ο μέσος όρος τους ενώ εκτός η Σοσειδάδ παρουσιάζεται πάντα ήρεμη με μέσο όρο κάπου στο 1,6 ανά ματς. Η παράδοση μας λέει ότι στις 15 τελευταίες αναμετρήσεις έχουμε 5 κόκκινες κάρτες κάτι που για Ισπανικό ντέρμπι θα έλεγα ότι είναι λίγες ενώ ο ρέφερι της αναμέτρησης φέτος έχει δείξει 1 κόκκινη σε 6 ματς και ο μέσος όρος σε κίτρινες είναι κοντά στο 5,5 ανά ματς.

Οι αποδόσεις για να κάνω παιχνίδι με κίτρινες κάρτες είναι πολύ πετσοκομμένες ενώ η μέγιστη τιμή της κόκκινης είναι στο 4. Με αυτά τα δεδομένα λέω να απέχω από το μεγάλο ντέρμπι και να το αφήσω για live όπου θα έχουμε και εικόνα του παιχνιδιού. Στο άλλο ντέρμπι τώρα ανάμεσα σε Οσασούνα και Αλαβές έχουμε την γηπεδούχο όπου θέλει να κλείσει τη χρόνια πάση θυσία με νίκη και να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις και θα τα δώσει όλα γι όλα αύριο.

Φέτος έχει δεχθεί 3 κόκκινες κάρτες σε 14 ματς ενώ η φιλοξενούμενη Αλαβές είναι στην κορυφή του πίνακα με τις κόκκινες κάρτες αφού έχει 4 σε 15 παιχνίδια. Ο Santiago Jaime Latre που σφυρίζει την αναμέτρηση φέτος έχει 1 κόκκινη σε 7 παιχνίδια ενώ είδα ότι το καλοκαίρι σε ένα άλλο βάσκικο ντέρμπι που σφύριζε ανάμεσα σε Αλαβές και Σοσειδάδ τότε είχε δείξει από 1 κόκκινη σε κάθε ομάδα .

Οι δύο ομάδες ρίχνουν παραπάνω ξύλο απ’ ότι το ζευγάρι στο μεγάλο ντέρμπι κάτι που φαίνεται και από τους μέσου όρους καρτών. Οπότε στα μάτια μου έχω ένα κλικ καλύτερα δεδομένα για κόκκινη κάρτα με τη διαφορά ότι εδώ την βρίσκω σε απόδοση 4,85. Οπότε θα την ποντάρω πριγκέιμ ενώ θα παίξω και λίγο το κόμπο σε απόδοση 51 να πάρουν και οι δύο κόκκινη κάρτα.

Αυτά σε ότι αφορά τις κάρτες και το παιχνίδι μου για αύριο ενώ λέω να δοκιμάσω και δύο ανατροπές σε σκορ όπου έχουμε καιρό να ποντάρουμε . Η μία θα έρθει από ένα ζευγάρι όπου μας έχει προσφέρει και παλιότερες συγκινήσεις και είναι αύριο το πρωί στην Αυστραλία (θα μπει σιγά σιγά και αυτό το πρωτάθλημα στο παιχνίδι μας καθώς έχουμε έναρξη εκεί) ενώ η άλλη ανατροπή θα είναι στη Βολιβία αύριο βράδυ όπου έχουμε την τελευταία αγωνιστική αλλά από σημεία δεν έχει κάτι να αξίζει στα μάτια μου ενώ να έχετε το νου σας στο twitter μήπως και έχουμε κάποιο live παρόλο που είναι βράδυ παραμονής.

Εγώ θα είμαι παρών στοιχηματικά και θα έχω το μυαλό μου μήπως προκύψει κάτι.

Αυτά από εμένα και εύχομαι σε όλους να έχουμε μια Καλή Χρονιά με υγεία ενώ νέα στήλη θα έχουμε το Σάββατο με περισσότερες ευχές αλλά και στοίχημα.

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS