2415

Billaras

Ας γίνει και μιά διαλογή…

Απαξ και βγήκε και κέρδος την Κυριακή με την ("όμορφη") Λωζάννη, όλα καλά. Εξάλλου, με την PSV δεν θα τολμούσα να έχω απαιτήσεις τόσο κακή που παρουσιάστηκε, ενω στο Ολντ Τράφορντ θα έπρεπε να συνωμοτήσει το σύμπαν γιά να γίνει κάτι άλλο. Εδω πάντως υπήρξε ένα παροδοξο. Δεν περίμενα να δω κάτι διαφορετικο απ' ότι είδα, αλλά κοιτάξτε τι κάνει η μπάλα: Με την Αρσεναλ η Γιουνάιτεντ έγινε λίγο.

.ξεβράκωτη (τι λίγο δηλαδή…), έφαγε 30 φάσεις απίστευτες, αλλά σκορ….3-1! Με την Σίτι το αμυντικό πλάνο του Μουρίνιου δούλεψε, δεν τα φαγε σε open play τα γκολ, τα έφαγε από…τσαφ (που δεν προβλέπονται από κανέναν) και φυσιολογικά ήρθε 1-2. Anyway, πάνε αυτά, πάμε στα φρέσκα. Μετά από καιρό, επειδή…έχω βομβαρδισμό απο e-mail, θα γράψω πρώτη διαλογή.

Λίγο ξερά, αλλά θα την αναφέρω. Ηταν λοιπόν πέντε “μέτρια” (Βόλφσμπουργκ, Αιντραχτ, Τζένοα Χ, Γουότφορντ και Ρεν), ενα μεγάλο (Γουεστ Χαμ) και τέσσερα…κτήνη (Σαρλερουά, Γουόκινγκ, Χάτερσφιλντ, Στρασβούργο). Αυτή ηταν η δεξαμενή μου, κανένα άλλο στο διήμερο. Ευκολα λόγω μεγάλης πτώσης απόδοσης, έσβησα τα δυο γερμανικά. Βολφσμπουργκ στο 2.

90 και Αιντραχτ στο 2.80 δεν παίζω, χάθηκε η αξία. Μετά έσβησα το ένα ¨κτήνος” , το Στρασβούργο. Εκεί έχασε 1η φορά η Παρί και πάει πλέον αγριεμένη και υποψιασμένη. Κατέβηκα στα επτά… Μετά έσβησα την Γουότφορντ, θα γίνει μακελείο, οριακό το 3.25 για να ποντάρω, δεν είναι και στην κατάσταση που ηταν προ μηνός, πολλά Χ εντός η Πάλας, ίσως δούμε ένα ακόμα και με γκολ (2-2;).

Και μετά έσβησα και Ρεν γιατί είναι καλά η Μαρσείγ κι ας μην έχει Παγιέ απόψε. Κι εδώ παίζει το Χ, είναι και νοκ άουτ. Κι έτσι εφτασα στα πέντε… Προσέξτε, τα γράφω ξερά αλλά πέρασε…ώρα να σβήνω. Απλά εδώ τα αναφέρω σβέλτα. Στην πεντάδα σκάλωσα ακόμα παραπάνω… Το Χ είναι..κλασικά λόττο. Και το μικρότερο όλων. Αλλά ειναι πιθανό από όλες τις απόψεις (από τον…καιρό ως τη βαθμολογία, τις κάποιες σχέσεις, την φόρμα, τον Γκασπερίνι, όλα).

Στη Γουέστ Χαμ ένα με κραταέι στην τσίτα. Δεν ξέρω αν θα παίξει αύριο ξανά ο Μερτεσάκερ στην Αρσεναλ. Αν ναί, παίζω χωρίς ενδοιασμούς, είναι πληγή, είναι…πρώην ποδοσφαιριστής πλέον, ο Οστιν προχθές τον εξέθεσε. Αλλά αν γυρίσει ο Μουστάφι; Κι εγώ πρέπει να γράψω από σήμερα… Τα άλλα είναι…μουλάρια, σαφώς αδικείται η Σαρλερουά, στην Τσέλσι εχουν θέματα σοβαρά, η Γουόκινγκ…μου το χρωστάει (γέλια με λίγη πίκρα, δύο φορές μπετ,στο 1-1 άδικα έμεινε).

Τα ξανακοιτάω… Θα κόψω Σαρλερουά. Εκανε μπαμ με Αντερλεχτ προχθές, αλλά αυτό διαβάζετε και αναποδα! Πρώτον μπορεί να τους φούσκωσε, δεύτερον η Μπριζ δεν θα πάει χαλαρή, ξέρει τι θα έχει απέναντι της. Πάντως λάθος υπάρχει στην απόδοση. Και ως αύριο θα το ξανασκεφτώ… Οπότε, έμειναν τα τέσσερα. Λίγα γιά το καθένα και κλείσαμε! ΧΑΤΕΡΣΦΙΛΝΤ-ΤΣΕΛΣΙ 1 (6.

00 dnb): Αποφάσισα να παίξω άσο όχι όταν εχασε το Σάββατο η Τσέλσι. Ούτε όταν ο Κόντε είπε “ξεχνάμε τον τίτλο”. Αλλά όταν συμπλήρωσε “τον ξεχνάμε επειδή παίζουμε συνέχεια με τους ίδιους”. Αυτό ήταν…καρακαρφάρα γιά Αμπράμοβιτς, αυτός δεν ξεχνάει, έχουνε θέματα, ακόμα και να αντιδράσει απόψε δεν αλλάζει. Βάζω και το draw no bet γιά κάλυψη γιατι οκ, δεν είναι και κανένα θεριό η Χάτερσφιλντ.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ-ΑΡΣΕΝΑΛ 1 (5.25): Μετά από τέτοια νίκη, σαφώς πήρε πάνω της Γουέστ Χαμ. Και είδα την Αρσεναλ και ήταν κάκιστη ειδικά γιά ένα ημίχρονο με την Σαουθάμπτον. Εγραψα και παραπάνω, είναι κομβικό να δω στην 11αδα τον Μερτεσακερ. ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ-ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ 2 (9.00): Μετά το 1-1 με τη Μπέρι, έκανε …3-0 και πέρασε. Τώρα μετά το (άδικο με δοκάρια στο 90' και χαμένο πέναλτι) 1-1 με την Πιτερμπορο, μπορεί να το ξανακάνει; Εγώ λέω ότι με την αφερεγγυα Πιτέρμπορο, μπορεί.

Προφανώς πολύ δύσκολο, αλλά θα το έδινα ταβάνι 5.50. ΤΖΕΝΟΑ-ΑΤΑΛΑΝΤΑ Χ (3.30): Τα έγραψα όλα παραπάνω. Λόττο μεν, με καλές τύχες και απόδοση δε. Δεν έχω να προσθέσω κάτι… Παιχνίδι διημέρου, ένα θα μου αρκεί να βγώ και από πάνω, παίζω και ενα “τικ” λιγότερα από όσα μου έφερε η ελβετίδα. Νέα στήλη το Σάββατο, απόψε και στο chat μετά τις 9! ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ: -17 μονάδες.

Επιστροφές από 10/12: .5.5 μοναδες. Νέο υπόλοιπο: -11.5 μονάδες. Ποντάρισμα 12-13/12: Τζένοα-Αταλάντα Χ (3.30), 2 μονάδες. Γουέστ Χαμ-Αρσεναλ 1 (5.25), 1 μονάδα. Χάτερσφιλντ-Τσέλσι 1 dnb (6.00), 1 μονάδα. Πιτέρμπορο-Γουόκινγκ 2 (9.00), 1 μονάδα. Νεο υπόλοιπο: -16.5 μονάδες.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras