474

Billaras

Αυτές ξέρουμε, αυτές παίζουμε!

Εστριψα το κέρμα χθες και είπα “Φράιμπουργκ”. Αν έλεγα Βιγιαρεάλ θα είχαμε μιά ωραία δυάδα στο χέρι. Ας είναι, δε με πειράζει, τα έχω ξεχάσει ήδη, δέχομαι να κερδιζω 170 μονάδες και την επόμενη να δινω πίσω τις 7! Εκεί που θέλω να σταθώ-και θέλει προσοχή αυτό- είναι η διαχείριση: Προχθες 18 μονάδες. Χθες 7. Σήμερα 3. Θα δείτε και για αύριο που θα ανεβάσω πάλι λίγο το ποντάρισμα.

Οταν παίζεις κάθε μέρα (μετά θα παίξουμε και μεσοβδόμαδα καπάκι,θα φτάσουμε το σερί πενθήμερο δηλαδή) δεν μπορεί να ορμάς καθημερινά, ας είσαι σε φόρμα ή κερδισμένος. Είναι λάθος. Σήμερα δεν θα παίξω τίποτα νέο, εκρεμμεί η δυάδα με Βαγιαδολίδ άσο και Μπάρτσα g/g. Αυτα δεν τα κάνω τυχαία. Μαθήματα διαχείρισης είναι και αξίζουν όσο δέκα ταμεία.

Και να είχα χάσει προχθές, το ίδιο θα έκανα.

Τίποτα άλλο με τα χθεσινά (γελάω όσους κλαινε με τίποτα Τσέλσι ή Σαμπντόρια, να χαρώ εγώ άχαστα φαβόρια). Και τίποτα άλλο και γιά τα σημερινά. Τα ξαναείδα, κάτι μου ειπαν 3-4 σημεία (Ρεν που ξεκίνησε και ήδη σκόραρε, Αρμίνια, Μπόχουμ), αλλα δεν παίζω. Ας περάσει η Βαγιαδολίδ να περιμένω την δυαδούλα.

Οπότε πάμε στο αύριο… Φουλ μικρές αγγλιδούλες, δεύτερη μέρα του Πάσχα για εκείνους. Προχθές αφρός, να δούμε αύριο, αλλά ότι και να γίνει, η κεντρική ιδέα δεν αλλάζει: Αυτές ξέρουμε, αυτές παίζουμε!

Το πρόγραμμα δεν είναι εξίσου καλό, ενώ δύο σημεία έπεσαν αρκετά και με…ζορίζουν.

Η διαλογή έδειξε: Μόνο Χάτερσφιλντ από Championship.

Επεσε λίγο, στο 2,80 (ήταν 2,90). Δύο ύπουλα από 1η (Ακριγκτον και ΜΚ Ντονς), όχι όμως και άμαν-αμάν. Κυριως τα αναφέρω γιατί Σέφιλντ και Ντέρμπι μοιάζουν να κάνουν κοιλιά.

Κρου (4,50)-Κρόουλι ύπουλο (5,25)-Χάρτλπουλ (4,20) από 2η. Η Κρόουλι πάει στην κατηγορία των ύπουλων επειδή η αντίπαλός της κάνει κοιλιά, όχι γιατί με ψήνει η ίδια.

Και τέλος, Τορκί (3,10) και Γκείτσχεντ (2,45) από Νάσιοναλ Λιγκ.

Ξεκινάω με τα δύο που έπεσαν. Η Χάτερσφιλντ και κυρίως η Γκέιτχεντ (ήταν 2,80). Θα τα ήθελα με τις χθεσινές τιμές (2,87 και 2,80 μας κάνουν 8, ενώ τώρα μας κάνουν 6,86). Επίσης με ζορίζει (λίγο) ότι η Νάσιοναλ Λιγκ δεν έχει πρώιμη (σε καμιά εταιρία). Κακό αυτό.

Anyway, αρχικά θα σβήσω τα τρία που απλώς τα σημάδεψα ως “ύπουλα”. Ακριγκτον-ΜΚ Ντονς και Κρόουλι.

Οπότε έμεινα με πέντε. Χάτερσφιλντ-Κρου-Χαρτλπουλ-Τορκί-Γκεϊτχεντ. Κοινός παρανομαστής; Εξαιρετική φόρμα και οι πέντε. Δεύτερο κοινό; Οι τέσσερις έχουν άμεσο κίνητρο σωτηρίας. Εξαιρώ κάπως την Κρου που ξέφυγε. Τρίτος παρανομαστής; Οι αντιπαλές τους έχουν “φρακάρει”. Δεύτερη σερί κακή ήττα η Μπλάκμπερν, εννιά χωρίς νίκη η Κόλτσεστερ (και οκτώ χωρίς νίκη εντός, από την Πρωτοχρονιά), μιά νίκη σε πέντε η Στιβενέιτζ (4 σερί χωρίς), τρία χωρίς νίκη η Μεϊντενχεντ, δύο η Αλτρινχαμ.

Σημειωτέον αυτές οι δύο είναι και ουσιαστικά αδιάφορες.

Η μιά σκέψη είναι να παώ σε trixie με τρία “κοντά” και μετά σε μονά-δυάδες τα δύο μεγάλα. Θυμίζω, Χάτερσφιλντ και Χαρτλπουλ μας (χρυσο)πλήρωσαν και προχθές.

Η άλλη σκέψη είναι να κόψω κάτι ακόμα. Και υποψήφιο είναι φυσικά η Γκείτχεντ. Στο 2,45 ζορίζομαι. Ο καθένας ας αποφασίζει, εγώ το αφήνω.

Και θα κόψω και το άλλο που έπεσε, την (λατρεμένη) Χάτερσφιλντ. Το 2,80 δεν είναι ευκαιρία πιά. Την φαγαμε στα 6αρια, δεν είναι κάτι το 2,80 και η Μπλάκμπερν κυνηγάει πλέι οφ, δεν είναι του πεταματού. Οπότε μένω με τρία. Τα “ψηλότερα”. Η Τορκί (του πολύπειρου Τζόνστον) δεν έχει πρώιμη. Τα άλλα δύο έχουν. Προφανώς της Χάρτλπουλ είναι το πιό ζόρικο γιατί και η Στιβενέιτζ έχει στόχους.

Θα πάω με patent, ένα μου αρκεί να μην χάσω, στα δυο καλό κέρδος. Στα τρία…θα γίνει ότι έγινε και προχθές (γέλια). Να είμαι ειλικρινής, αν περάσει η δυάδα διημέρου και δύο από αυτά τα τρία, θα είναι…ζάχαρη, δεν θέλω παραπάνω. Κάτι ακόμα: Αν τυχόν ανέβουν σε απόδοση αυτά που άφησα (Χάτερσφιλντ και Γκείτσχεντ), ξαναδείτε τα.

Σήμερα (θα είμαι γήπεδο) και αύριο (θα έχω να γράψω για δύο έντυπα και να μαγνητοσκοπήσουμε και το vidcast) δεν θα είμαι chat.

Οπότε και με νέα στήλη και απο κοντά (στο chat) θα τα πούμε την Τρίτη!

Υ,Γ: Θα πληρωνα πολλά να είμαι αύριο στην Ουαλία. Στο κολασμένο Ρέξαμ-Νοτς Κάουντι. Μαζί με 100 βαθμούς, τρία γκολ τις χωρίζουν, μιά ανεβαίνει, χαμός. Επικό ματς. Οπότε η φωτό σήμερα αφιερωμένη στην ματσάρα αυτή, με τους δύο αρχισκόρερς, Μιούλιν αριστερα (34 γκολ) και Λονγκσταφ δεξια (41 γκολ) να τραβάνε όλα τα βλέματα.

Το ματσάκι θα στριμάρει και στις στοιχηματικές, δείτε το, αξίζει.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras