535

Μάκης Μηνδρινός

Αχ…

Χαιρετώ! Γράφω-σβήνω, γράφω-σβήνω, έτσι πάει η ιστορία εδώ και κάνα δίωρο. Δεν είμαι άνθρωπος που μιλάω εύκολα για τα συναισθήματά μου, είτε αυτά είναι ευχάριστα, είτε δυσάρεστα. Είμαι από εκείνους που προτιμούν να τα κρατούν μέσα τους, να μη μιλούν πολύ… Το ξέρω ότι αυτό δεν είναι καλό, αλλά έτσι λειτουργεί με μένα.

Από χθες, λοιπόν, υπάρχει ένα κόμπος στο στομάχι λόγω μιας πολύ σημαντικής απώλειας.

Μετά από δύο χρόνια πάλης και μάχες που δεν μπορεί να φανταστεί ανθρώπινος νους, ο Κώστας δεν άντεξε άλλο. Στις 12.30 έλαβα ένα e-mail για τη δουλειά, στις 14:00 έφυγε… Οσο και να το περιμένεις, όσο και να λες «θα ξεκουραστεί, θα ηρεμήσει», το σοκ είναι μεγάλο… Η στενοχώρια απερίγραπτη…

 Ο Κώστας ήταν ένας από τους εκδότες της εφημερίδας, ο άνθρωπος που ασχολούνταν όλη μέρα (και τώρα τελευταία και όλη νύχτα) με την εφημερίδα, με τα site του ομίλου, με τη δουλειά του.

Παιδί του η Kingbet, εκείνος τη δημιούργησε, εκείνος την έτρεχε, με εκείνον έκανα το ραντεβού πριν 9 χρόνια και είμαι μέλος αυτής της ομάδας έκτοτε. Κάθε μέρα μαζί με τον Κώστα, πιο πολύ έβλεπα εκείνον παρά την οικογένειά μου.

 «Όταν με βλέπεις και ασχολούμαι, σημαίνει ότι είμαι καλά. Όταν βλέπεις να χάνομαι, σημαίνει ότι υπάρχει πρόβλημα», μου είπε πριν λίγες ημέρες στο τηλέφωνο.

Και τις δύο τελευταίες ημέρες, ήταν «εξαφανισμένος»… Ηταν όπως το είπε τελικά… Υπήρχε πρόβλημα. Περιμέναμε αυτή τη μέρα, αλλά τελικά ήμασταν κάτι παραπάνω από απροετοίμαστοι να διαχειριστούμε μια τέτοια απώλεια. Κρίμα για έναν νέο άνθρωπο, κρίμα για το μικρό του παιδί, για τη γυναίκα του, για την οικογένειά του. Κρίμα για τον ίδιο! Ατυχος πολύ…

Δεν μπορέσαμε και να σε αποχαιρετήσουμε ρε Κωστή, με όλα αυτά που ζούμε…

Με συγχωρείτε για τα παραπάνω, δεν θα σας κουράσω άλλο με τα δικά μου, απλά εδώ είμαστε μια οικογένεια και όπως έχουμε πει πολλές φορές είναι σημαντικό να γνωρίζετε την ψυχολογία μας, παίζει σημαντικό ρόλο σε όλα.

Και στο στοίχημα φυσικά.

Είναι αδύνατον για μένα σήμερα να γράψω πολλά για στοίχημα. Η μελέτη έχει γίνει κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, τα σημεία που μου άρεσαν περισσότερο από την αρχή, αυτά θα ρίξω. Δεν είμαι σε θέση να τα ψάξω πάλι ένα-ένα, όπως κάνω κάθε Παρασκευή πρωί. Είναι και τα δύο φουλ ρισκαδόρικα, κοντράρω την πρωτοπόρο της Πρέμιερ Λιγκ, τη Λίβερπουλ, και την πρωτοπόρο της Τσάμπιονσιπ, τη Νόριτς.

Η Λίβερπουλ υποδέχεται τη Γουλβς, το διπλό είναι στο 6,75, το draw no bet στο 5,75, το Χ2 στο 2,55. Εγώ θα παίξω στο draw no bet. Για τη Γουλβς τα δεδομένα είναι ακριβώς όπως τα έγραψα πριν από μία εβδομάδα, παραμονές του αγώνα με την Αρσεναλ. Για τη Λίβερπουλ μια νέα απώλεια είναι ο γκολκίπερ Αλισον. Το διπλό της Σέφιλντ στο Νόριτς είναι στο 4,33 (στο 3,00 το dnb).

Η Νόριτς έχει απουσίες, για τη Σέφιλντ του Πιούλις τα έχουμε πει: θα πάει να το κλέψει.

Αυτά τα λίγα παιδιά… Να προσέχετε!

Παλαιότερα άρθρα του Μάκης Μηνδρινος