4135

Billaras

Βάζοντας και αυριανά…

Τα αποτελέσματα μιλήσαν από μόνα τους χθες. Πολύ σωστά η μέρα “χρησιμοποιήθηκε” ως ζέσταμα. Να δουμε που πατάνε οι ομάδες. Και είδατε που πατάγαν. Πήξαμε στα Χ, δεν νομίζω να κέρδισε κανείς. Πήραν λοιπόν 260 μοναδούλες και…πολλές τους ήταν. Σήμερα είναι μιά άλλη ιστορία. Και αύριο επίσης, όπως και την Δευτέρα. Βάση των όσων έχω δει, κάθε μέρα θα ανεβάζω μίζα.

Ειδικά αύριο και τη Δευτέρα, το μενού μου κάνει και δεν το κρύβω. Ας μείνω στο σήμερα. Οι ενδοιασμοί μου δεν ήταν πολλοί. Βασικά είχαν να κάνουν με κάποια αουτσάιντερ. Είχα σε ένα…σακούλι τις Μάλαγα, Λοριάν, Σαραγόσα, Κατάνια, Νιουκάστλ, Σάντερλαντ, Σαουθάμπτον, Πλίμουθ, Αμβούργο και τις….ανακάτευα. Το μόνο αουτσάιντερ που εξ'αρχής σήμερα είχα απόφασίσει να παίξω ήταν η Χέρενφεν στο 3.

00. Αυτή θα παιχθεί οριστικά και αμετάκλητα (γέλια). Από το πολύ…ανακάτεμα, έφυγαν ζαλισμένες οι περισσότερες. Το Αμβούργο έξω (η Μπάγερν βάζει βασικούς), η Νιουκάστλ έξω (άνευ Τιοτέ και με ματς με την Μπενφίκα να ακολουθεί), η Σαραγόσα έξω (ακόμα κι αν κάνει χάρη η Ρεάλ δεν ξέρω αν η ομάδα του Χιμένεθ μπορεί), η Λοριάν έξω (δεν παίζει τελικά ο παιχταράς Τραορέ, όσο κι αν είναι κάκιστη η Μπορντό), έξω και η Σαουθάμπτον (πολύ μικρή η απόδοση, παραείναι μικρή γιά να πάρω το ρίσκο).

Η δεύτερη ματιά μου έμεινε στις Πλίμουθ, Σάντερλαντ, Κατάνια, Μάλαγα. Σε αυτή την 4αδα. Εδώ να ανοίξω μιά παρένθεση: Σε ότι έχει να κάνει με φαβορί, έχω ήδη αποφασίσει. Μετά από….πάρα πολύ καιρό (έχω ξεχάσει από πότε, σίγουρα μήνες), θα παίξω μιά ατόφια τριάδα σε παρολί. Τζένοα (2.00)-Μίλαν (1.70)-Αρης (1.80). Δίνει 6.12, χωρίς να είναι ευκαιρία είναι μιά δίκαιη τριάδα.

Μου'χει κάτσει από την αρχή, ας είναι “εξάποντα” τα δύο από τα τρία. Και επίσης έχω αποφασίσει να παίξω και ακόμα μιά δυάδα φαβορί (μεγαλύτερων αποδόσεων), βρεταννικών αυτή τη φορά. Μπόλτον (2.63) και Αμπερντίν (2.38). Αυτή η δυάδα μου δίνει  6.25. Κι αυτή δίκαιη. Δεν είναι…αμάν-αμάν, αλλά αν η Μπόλτον δεν πάρει αυτή την Τσάρλτον, ας ξεχάσει τα πλέι οφ, ενώ η Αμπερντίν έχει ντεμπούτο ΜακΚίνες, κόντρα σε μιά κακή και χωρίς στόχους Χαρτς.

Κλείνω την παρένθεση, επιστρέφω στα μεγάλα… Σε όλα έχω ενδοιασμούς. Η Σάντερλαντ δεν πείθει ενώ δεν έχει και τον Φλέτσερ μπροστά, η Πλίμουθ παίζει τεράστιο τοπικό ντέρμπι και η ένταση είναι μεγάλη (και η Εξετερ…δαγκώνει εκτός), η Κατάνια δεν έχει και κανένα μεγάλο κίνητρο βθμολογικά, η Μάλαγα έχει Champions League και αυτό ως τώρα την έχει επηρεάσει.

Απ την άλλη, έχω Γιουνάιτεντ…άπλα και με rotation, έχω Λάτσιο με…μισή άμυνα και ντεφορμέ, έχω Πλίμουθ σε φόρμα και με κίνητρο σωτηρίας και έχω και τρομακτική απόδοση στην Μάλαγα. Πάνω από 4.00;; Με ποιάν παίζει; Με την Ατλέτικο Μαδρίτης ή την Βαλένθια; Εκεί θα έπρεπε να δίνει 4+ το διπλό. Οχι μέσα στη Ράγιο. Γιά την Χέρενφεν είπα, δεν έχω ενδοιασμούς, την είδα, μου αρέσει, με έχει πληρώσει, η Φέγενορντ χωρίς Πελέ (τα…μισά της γκολ δηλαδή).

Και τελικά αποφασίζω την…ντρίπλα! Μεγάλη ντρίπλα! Τα αφήνω ΟΛΑ. Και πάω σε ένα trixie διημέρου! Βάζω μέσα τη Νις του 2.80 και την Αστον Βίλα του 5.00 (χωρίς dnb, “ξερό” άσο). Είναι αυριανά, αλλά μου αρέσουν πολύ περισσότερο από τα σημερινά. Και είναι και νωρίς αύριο και τα δύο. Στη Νις γυρίζει ο Τσβίτανιτς και αποκτά άλλη επιθετική ισχύ, έχει άψογη έδρα και της δίνω ψήφο εμπιστοσύνης στο ντέρμπι της κυανής ακτής.

Στη δε Βίλα, έχω κίνητρο, καλή φόρμα και ηθικό μετά τις απανωτές νίκες και έχω μιά Λίβερπουλ που έρχεται από κάκιστο ματς (τραγική με την Σαουθάμπτον), πολλούς διεθνείς να απουσιάζουν και -δική μου εκτίμηση αυτό- χωρίς κίνητρο. Αυτά ήταν. Αν σας “έψησε” εσάς κανένα από τα άλλα αουτσάιντερ, καλώς, παίξτε το. Εγω ανέφερα και τα υπέρ και τα κατά.

Και κατέληξα ότι τα αυριανά με έπειθαν πολύ περισσότερο. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 20.000 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο: 18.100 μονάδες. Ποντάρισμα 30/3: Τριάδα-παρολί: Τζένοα 1-Αρης 1-Μίλαν 2 (6.12), με 150 μονάδες. Δυάδα με: Μπόλτον 2-Αμπερντίν 1 (6.25) με 145 μονάδες. Trixie: Χέρενφεν 1 (3.00)-Νις 1 (2.80)-Αστον Βιλα 1 (5.00), με 70 μονάδες κάθε δυάδα και 25 στην τριάδα, όλο μαζί 235 μονάδες.

Ανοιχτά μπετ: 530 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 17.570 μονάδες. Αυτά ήταν. Προσέξτε τη μίζα μου. Αν “ενώσετε” χθεσινή με σημερινή είναι σαν να παίζω ενα κανονικό Σάββατο. Και ήδη στα σημερινά μπετ έχω και αυριανά παιχνίδια. Αυτά δεν τα κάνω…γιά πλάκα. Εφ' όσον αξιοποιώ από σήμερα δύο αυριανά σημεία, αύριο θα έχω το περιθώριο να μην “πάω ψηλά”.

Αυτά τα ολίγα, ραντεβού σε ένα 24ωρο, νωρίτερ από σήμερα πάντως. Σημειώστε, μην…ξεχαστείτε, απόψε αλλάζει η ώρα, πάμε μπροστά τα ρολόγια!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras