Μάκης Μηνδρινός

Ο Μάκης Μηνδρινός, μπήκε στο στοιχηματικό χώρο το καλοκαίρι του 2001, για λογαριασμό της εφημερίδας 1-2-Χ και 1-2-Χ ΜΠΟΥΚ. Το πρώτο πρωτάθλημα που ασχολήθηκε (με αναλύσεις αγώνων) ήταν η... συναρπαστική Β' κατηγορία της Ελβετίας και οι λατρεμένες Σο Ντε Φοντ και Κιάσο. Στο «σχολείο» του 12Χ από τα χέρια του πέρασαν οι μεγάλες κατηγορίες της Σουηδίας και της Νορβηγίας, η Α' και Β' Εθνική Ελλάδας, η Ιρλανδία και – για μικρό χρονικό διάστημα – κάμποσα πρωταθλήματα ακόμα (ουσιαστικά, μόνο με λάτιν κατηγορίες δεν ασχολήθηκε ποτέ ρεπορταζιακά).

Από το 2008 ανέλαβε χρέη υπεύθυνου ύλης στο 1-2-Χ, έχοντας παράλληλα την επιμέλεια της παρασκηνιακής στήλης «η αθέατη πλευρά του κουπονιού» και συνεχίζοντας να έχει από κοντά τα σκανδιναβικά πρωταθλήματα. Το καλοκαίρι του 2009 μετακόμισε σε ένα άλλο μεγάλο «σχολείο», αυτό της Ελευθεροτυπίας. Ενσωματώθηκε στο αθλητικό τμήμα, ενώ παράλληλα «έτρεξε» το ένθετο στοιχηματικό περιοδικό BET.

Από τον Αύγουστο του 2011 ανήκει στο δυναμικό της KingBet, αναλαμβάνοντας την αρχισυνταξία της εφημερίδας αλλά και την επιμέλεια της Πρέμιερ Λιγκ και της Τσάμπιονσιπ. Τη σεζόν 2010-11 παρουσίασε μαζί με τον Billara δισεβδομαδιαία τηλεοπτική στοιχηματική εκπομπή σε WEB-TV και ραδιοφωνική στοιχηματική εκπομπή (με το όνομα Betsellers) ως το 2014 στο www.betradio.com. Από το 2015 συμμετέχει σε ραδιοφωνικές στοιχηματικές εκπομπές της KingBet, στον Sport-FM 94,6.

Παλαιότερα άρθρα του Μάκης Μηνδρινος