2648

Billaras

Βοήθεια απ’ τα γειτονάκια

Καλησπέρα στο λαό, δεν μας έκαναν τη χάρη εχθές τα ισπανάκια, το επιθετικό ποδόσφαιρο που μας είχαν προσφέρει της προηγούμενες εβδομάδες και οι δύο ομάδες ξεχάστηκε.. και θυμηθείκαν τα παιδιά να το πάνε στην κλοτσιά και στον τσαμπουκά..Οι ιταλοί απο την πλευρά τους είτανε κύριοι το βγάλανε εύκολα το γ/γ και οβερ 3,5. Δεν μασάμε κοιτάμε μπροστά εχουμε μια γεμάτη εβδομάδα με κύπελλα και προταθλήματα που θα μας απασχολήσουν , πάμε λοιπόν στο ζουμί.

. Γρανάδα-Μάλαγα το ματσάκι που θα ασχοληθούμε, ντερμπι της ανδαλουσίας η γρανάδα βρίσκεται στη 19η θέση της βαθμολογίας θέλει πάση θύσια τη νίκη και στραβοπάτημα των απο πάνω της (Χιχόν και Λεγκανές).Επόμενα 3 ματς για την Γρανάδα με την Σοσιεδάδ έξω, Ρεαλ μέσα και οσασούνα έξω…Αν δεν κερδισει σήμερα χλωμη την βλέπω.Οι σχέσεις μεταξύ των δύο ομάδων ειναι πολύ καλές, μεταξύ των οπαδών άριστες, επιστοφές υπάρχουν για τη γρανάδα, ο μίτσελ φαίνεται να θέλει να ξεκουράσει παίχτες καθώς ακολουθεί το ντέρμπι με τη σεβίλλη.

Η παράδοση με φιλοξενούμενη την μάλαγα να λέει οτι δεν έχει κερδίσει ποτε εκει μέσα (8-3-0).Πιστέυω οτι η Γρανάδα εχει χρυσή ευκαιρία να πάρει τη νίκη και η Μαλαγα χρυσή ευκαιρία να κάνει τα στραβά μάτια στη γειτόνισσα της.. Το επόμενο ματσάκι έρχεται απο την γερμανία και είναι το Γλαντμπαχ-Φρανκφουρτη νοκ-αουτ ματς για τα ημιτελικά ομάδα γλάντμπαχ που θα κλειστεί για να κρατήσει το σκορ δεν υπάρχει.

Πεζει πάντα ανοιχτά έρχεται απο 3α σερί Οβερ 4,50 (2-3,5-3,2-3) θέλει να περάσει στον τελικό οπου δίνει και εισητήριο ευρωπαικο. Απο την άλλη η Φρανκφούρτη έρχεται και αυτή με φόρα 3α σερί οβερ 3,50 (3-1,3-1,2-2) θέλει και αυτή πολύ να πάει τελικό, 11 χρόνια έχουν περάσει απο την τελευταία της φορά. Το όβερ που μας δείνεται σε τιμές αουτσάιντερ είναι λάθος.

.πιστέυω το ματς θα ανοίξει μετά το πρώτο γκολ και θα παιχθεί ένα ωραίο ματσάκι απο δυο ομάδες που θέλουν να πάνε τελικό…κατι σε 2-2 μου βγαίνει

Παλαιότερα άρθρα του Billaras