2483

Billaras

Γερμανικό κι αγγλικό!

Καλημέρα σε όλους ξεκάθαρη ήττα χθες δεν διάβασα reports(λόγω υποχρεώσεων) για να σας πω ποια ομάδα που έπαιξα άξιζε κάτι παραπάνω άλλα δεν έχει σημασία χάσαμε το αποδεχόμαστε και συνεχίζουμε.Μαραθώνιο τρέχουμε θέλει φοβερή αντοχή και υπομονή. Να αναφέρω κάτι στο χτεσινό μου κείμενο ανάλυσα λίγο την πιθανη νίκη του Ανόβερου και δεν το έβαλα στις επιλογές μου όχι γιατί το ξέχασα απλά κόπηκε στο τέλος λόγω επιστροφών στην ενδεκάδα της Ντορτμουντ.

Αποτέλεσμα νίκη Ανόβερου. Τέλος πάντων δεν έχει σημασία προχωράμε στο παρόν. Ήμουνα οριακά να πω για σήμερα ένα ωραιότατο no bet αλλά μετά από ένα επανέλεγχο στα παιχνίδια βρήκα κάτι για να τιμήσω την Κυριακή την μέρα του ποδοσφαίρου. Φυσικά θα μαζευτώ γιατί όταν δεν σε θέλει δεν χρειάζεται να το πιέζεις. Δύο ματς θα με απασχολήσουν στην Γερμανία η Αουγκσμπουργκ στο 3,2 και στην Αγγλία η Έβερτον στο 3,75 πιστεύω πως είναι λάθος οι αποδόσεις.

Σιγά την Βέρντερ Βρέμης που δεν έχει δείξει και κάτι και δίνεται και φαβορί με μία Αουγκσμπουργκ που βολεύεται στα εκτός έδρας ματς ενώ στο αγγλικό παιχνίδι η Έβερτον με υπηρεσιακό προπονητή καλή ομάδα και σίγουρα δεν είναι κατώτερη ομάδα από τη Λεστερ που αυτή βρήκε προπονητή. Και οι δύο οι Αγγλίδες έρχονται από παιχνίδια κυπέλλου με την Έβερτον να έχει και Γιουρόπα Λιγκ μεσοβδόμαδα.

Λέω να ρισκάρω και να στηρίξω την γερμανίδα και την αγγλίδα σε ένα κατα τα αλλά φτωχό κουπόνι. Νομίζω ξεκάθαρο παιχνίδι δυάδα με τα δύο παιχνίδια που ανέφερα Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω και πάλι Βασίλη και Μάκη. Προσπάθησα να βοηθήσω όσο μπόρεσα με τα κείμενα μου και μακάρι να τα κατάφερα άσχετα φυσικά αν είχα σωστές επιλογές.

Το αποτέλεσμα είναι ότι μαθαίνω να παίζω σωστά και αυτό το οφείλω στα παιδιά του σαιτ. Στο στοίχημα συνέχεια μαθαίνεις και εξελίσσεσαι αλλιώς σε έφαγε η μαρμάγκα. ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΑΒΑΣ 10 ΜΟΝΑΔΕΣ Αουγκσμπουργκ 2(3,2) Έβερτον 2 (3,75) με 10 μονάδες.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras