2331

Billaras

Γιά διπλό στη Μαδρίτη!

Καλημερα σε ολους! Αν παιξουν δεκα φορες η Τοτεναμ με την Γιουβεντους σε φιλικα, η εστω σε νορμαλ αγωνες πρωταθληματος, 6 φορες θα κερδισει η Τοτεναμ, 2 φορες θα ληξει το ματς ισοπαλο και αλλες 2 φορες θα κερδισει η Γιουβε. Αυτη ειναι αυτη την στιγμη η αγωνιστικη διαφορα των δυο ομαδων. Απιστευτα καλοδουλεμενη ομαδα αυτη η Τοτεναμ απο τον προπονητης της….

Ομως σε νοκ αουτ παιχνιδια τσαμπιονς λιγκ, η Γιουβεντους θα ειναι ΠΑΝΤΑ φαβορι. ΟΛΕΣ τις φορες…. το καταλαβαινες αυτο χθες στο δευτερο ημιχρονο, οταν εβλεπες τα σωματα των Ιταλων να μπαινουν με αυτοθυσια μπροστα στην μπαλα για να μην περασει ενα σουτ….στην θανατηφορα κοντρα ενος Ιταλου με ενος Αγγλου, το ποδι του Αγγλου θα εσπαγε πρωτο! ΟΛΕΣ τις φορες!….

. η Γιουβε δεν πηρε πεναλτυ που δικαουνταν στο 16, ωστε να γινει απο την αρχη το αφεντικο του αγωνα οπως και θα επρεπε. Το δοκαρι του Κειν στις καθυστερησεις θα επρεπε να ειναι ως μη γενομενο…..ηταν καθαρο οφσαιντ…ο Κιελινι με τον Μπουφον πανηγυριζαν την προκριση αγκαλια εκει γυρω στο 75 οπου ο Κιελινι διωχνει με αυτοθυσια πριν ενας Αγγλος σουταρει μπροστα στον Μπουφον! ΞΕΡΑΝΕ οτι η δουλεια ειχε ηδη γινει απο την στιγμη που μπηκε το δευτερο γκολ.

Αυτα…Αυτη ειναι η ιστορια του παγκοσμιου ποδοσφαιρου και οφειλουμε να μην ξεχναμε… Στο αλλο ματς που παιξαμε χθες οι Μπακς φανηκαν ανταγωνιστικοι, αλλα οχι αρκετα….. τους περιμενα καλυτερους και πιο δυνατους. Εξαιρετικος ο Γιαννης, επιασε τα νουμερα που περιμεναμε αλλα συνολικα η ομαδα δεν αξιζε κατι παραπανω…με το βασικο παιχνιδι μας λοιπον να επαληθευεται (Γιουβε) σε αποδοση 3.

50 η χθεσινη μερα μας αφησε με σημαντικα κερδη. Παμε τωρα στα σημερινα: Στο ποδοσφαιρο ειδα προσεκτικα ολα τα παιχνιδια του Γιουροπα λιγκ. Αν θελει καποιος να βαλει κατι λιγα στην Ζαλτσμπουργκ στο 6.50 ας το κανει…εχει καποια αξια. Και η Ζενιτ εχει αξια στο 5.60. η Λυων που θα την ηθελα αουτσαιντερ για παιξω σοβαρα ειναι φαβορι….μην σας πω οτι το φαντασματακι της Λοκομοτιβ στο 19 δεν ειναι τοοοσο φαντασμα απεναντι στην απογοητευμενη Ατλετικο.

Αποφασισα εν τελει να μην παιξω τιποτα. Αφου καποιο δεν μου μιλαει και οι εσωτερικες μου…φωνες δεν φωναζουν θα τα αφησω ολα… Στο ΝΒΑ υπαρχουν 5 παιχνιδια αυριο το πρωι. Πουθενα δεν βρισκω αξια! Τιποτα….Οκλαχομα, Γουοριορς και Χορνετς ειναι δικαια μεγαλα φαβορι. Αναμενεται ευκολα οι δυσκολα να επικρατησουν. Τα αλλα δυο ειναι ντερμπυ και το δειχνουν και οι αποδοσεις….

αξια δεν βρισκω πουθενα, οποτε δεν το ζοριζω αλλο, ΝΟ ΒΕΤ και στο ΝΒΑ. Βλεποντας ομως τις αποδοσεις της Ευρωλιγκα, κατι υπαρχει! Κοιταω το σετ στον αγωνα της Μαδριτης αναμεσα στην Ρεαλ και στον Παναθηναικο και βλεπω τον ασσο στο 1.41! γιατι ωρε παλικαρια?…. επειδη η Ρεαλ ειναι τοοοοοσο καλυτερη ομαδα απο τον Παναθηναικο? Σας εχω νεα πανω σ αυτο, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ! Τα αγωνιστικα νεα δεν φτανουν στα γραφεια σας? Δεν γνωριζετε αυτο που ολοι εχουν μαθει οτι υπαρχει πολυ σοβαρη πιθανοτητα να μην παιξει ο Ντονσιτς? Γιου νοου Ντονσιτς? Μιλαμε για τον καλυτερο παικτη και σιγουρο MVP της φετινης χρονιας… επισης θα δουμε αν θα παιξει ο Γιουλ που μολις επανερχεται απο τον πολυ σοβαρο και πολυμηνο τραυματισμο του! Απο τον Παναθηναικο δεν θα παιξει ο τραυματιας Παππας και εγω λεω οτι αυτη την στιγμη το γεγονος αυτο βολευει τον Πασκουαλ! Ο Παππας απο την στιγμη που αποκτηθηκε ο Τζειμς δεν βρισκει ικανο χρονο συμμετοχης και φαινεται γενικα να ειναι βαρος στο ροτεισον του Πασκουαλ.

Δεν λεω οτι ο παικτης ειναι κακος, αλλα ειναι φανερο οτι ο Πασκουαλ χρειαζεται χρονο για να επανακατενημει τους χρονους ολων των παικτων μια που Τζειμς και Πειν μολις ηρθαν και στο επιπεδο χημειας η ομαδα ειναι ανω κατω κατι απολυτα λογικο…θα τη βρει την λυση με τον Παππα ο Πασκουαλ, αλλα γεγονος ειναι οτι η απουσια του σημερα περισσοτερο βολευει θα ελεγα.

Κοντολογις, με αυτα τα δεδομενα θεωρω οτι το 1.41 για την Ρεαλ ειναι μαγικη εικονα! Δεν ειμαι σιγουρος οτι θα λειψει ο Ντονσιτς, αλλα ακομα και ΚΟΜΠΛΕ , η ομαδα της Μαδριτης θα επρεπε να ειναι ελαφρυ φαβορι και οχι…. 1.41 με 3 ! θα παρουμε το διπλο του Παναθηναικου στο 3 γιατι εχει κατα την γνωμη μου ξεκαθαρη ΑΞΙΑ! Τα λεμε αυριο.  

Παλαιότερα άρθρα του Billaras