2640

Billaras

Γιά να μην ξεχνιόμαστε….

Χρειάζεται να προσθέσω κάτι γιά το Σαββατοκύριακο; Πήγα να…κάνω μιά ντρίπλα την Κυριακή με λίγα φραγκάκια στην 1η Αγγλίας, δεν μου βγήκε, αλλά τουλάχιστον αυτά δεν τα έκλαψα! Στα φαβορί έγινε το μακελειό. Και άμα τέλη Απρίλη γίνεται τέτοιο μακελειό, τι να προσθέσεις άλλο; Μόνο τα ίδια που λέμε (χρόνια) μπορούμε να πούμε. ΜΗΝ παίζετε μόνο με κίνητρο και βαθμολογική ανάγκη, ΜΗΝ παίζετε πολλά επειδή νομίζετε ότι τώρα θα δαγκώσετε τον μπουκ και πάνω από όλα μα όλα, ΜΗΝ παίζετε με αποδόσεις ξεφτίλας! Δεν το παίζω κανένας…πονηρός, εξάλλου κι εγώ έχασα! Αλλά όπως και την περασμένη εβδομάδα που έπαιξα φαβορί (και τότε κέρδισα), έτσι και τώρα, θυμηθείτε, Μάιντζ, Οσναμπρικ, Εμπολι, Μπέρμιγχαμ, ήταν όλες στο 2+ και κούμπωναν μάλιστα με μεγαλύτερα (Αστον Βίλλα και Σ.

Πόλτεν). Και μάλιστα, δεν έκρυψα ότι περίμενα να νικήσουν κάτι Τζένοες και κάτι Κόρδοβες. Αλλά δεν τις άγγιξα και τόνισα ξεκάθαρα ότι δεν ασχολούμαι καν με ξεφτιλισμένα! Ολα έχουν να κάνουν με την απόδοση. Να κάνω λίγο τα στραβά μάτια; Να τα κάνω. Αλλά ως ένα σημείο. Ποτέ κάτω από 1.80, ενώ ποτέ και μπετ στο τυχόν 1.85 ή 1.90 που έπρεπε να είναι 2.

35 και παραπάνω! Ηταν η Μάιντζ γιά 2.30 και την πήρα στο 2.10; Αποδεκτό σκόντο γιά την εποχή, ενω η Οσναμπρικ ήταν στο 2.25 και η Μπερμιγχαμ στο 2.55 (πριν βουλιάξει απίστευτα και ξέρετε ότι στο 1.95 ΔΕΝ θα την έπαιζα). Αλλά να είναι η Τζένοα γιά 2.20 και να την πάρω στο 1.65; Ε όχι. Ας έρθει 4-0! Χάρισμά τους. Αυτη η “ασπίδα”, αυτός ο “κόφτης”, με έχει σώσει άπειρες φορές.

Οχι ντε και καλά από μιά ήττα, αλλά από μιά…ξεφτίλα, και βέβαια από μιά σοβαρή αιμορραγία (γιατί άλλα παίζεις γιά παράδειγμα στα 2.20Χ2.25 που μας κάνουν περίπου 5 φορές τα λεφτά μας) κι άλλα στο 1.75 Χ1.70 που δεν μας δίνουν ούτε 3 φορές. Αυτό σε βάθος χρόνου, κάνει τρομακτική διαφορά. Δεν πονάς ρε παιδάκι μου, πως το λένε; Δεν αισθάνεσαι μαλάκας, πέρα από τα υπόλοιπα.

Σε γλυτώνει από μεγάλα δεινά. Και κάποτε οι παίκτες πρέπει να το χωνέψουν. Και να πάψουν να πιστεύουν ότι θα…γονατίσουν τον μπουκ. Ακόμα κι αν πέρναγαν όλα αυτά τα πετσοκομμένα ψειράκια, ο μπουκ δεν γονατίζει έτσι, αλλά αυτή είναι άλλη κουβέντα (που την έχουμε ξανακάνει). Κάτι τελευταίο, αγωνιστικό: Πήγαν περίπατο και σχέσεις (περίπτωση Τζένοα ή περίπτωση Οσναμπρικ), πήγαν περίπατο και κίνητρα (κάτι υποβιβασμένες είτε κέρδιζαν σαν την Παλέρμο είτε ισοφάριζαν στο 94 σαν την Μιραντές), πήγαν περίπατο και τοπική μίση (η Νις δεν είχε κανένα θέμα να κερδίσει και να “δώσει” τίτλο στην Μονακό με την οποία έχει κόντρα), πήγαν περίπατο τα πάντα όλα.

Τα κόζια έχουν αλλάξει. Μεσούσης περιόδου πιό εύκολα βρίσκαμε κανένα “μυστήριο”. Πάω στα φρέσκα. Μονάχα σεντόνι και Europa. Δεν παίζω τίποτα στο Europa (αν και γυροφέρνουν στο Χ), παίζω μονάχα ειδικά και fun bet στο σεντόνι. Τα λάθη που έκαναν οι μπουκ στην προηγούμενη φάση τώρα δεν υπάρχουν. Οπότε…σβηστός, χαλαρά και απολαμβάνουμε μπαλίτσα.

Μην γράφω πολλά. Απόψε έτσι από έμπνευση θα παίξω scorer any time Μαρσέλο! Είναι σε σούπερ κατάσταση, αυτός έβαλε και το νικητήριο με την Βαλένθια, ενώ την ίδια ώρα η Ατλέτικο έχει σοβαρότατο θέμα, κανονική…τρύπα ακριβώς εκεί. Στα δεξιά της άμυνάς, της, εκεί που κάνει κούρσες ο Μαρσέλο (δίνει 7.00 το any time). Και στο άλλο ματς του πριγκιπάτου θα πάω σε κάτι πιό συμβατικό, σε ένα combo σημείου (Χ) με το under.

Το οποίο δίνει 4.33. Να φάει πολλά η Γιούβε χλωμό. Να βάλει πολλα, πάλι χλωμό. Εχει και ρεβάνς, νομίζω ότι αφού κερδίζω με 0-0 ή 1-1, καλός είμαι. Σβηστά παίζω εννοείται, περισσότερο γιά να έχω να ασχολούμαι. Και ήδη ξεκίνησα μελέτη γιά το Σαββατοκύριακο, νέα στήλη το Σάββατο (αν και περνάει από το μυαλό μου μήπως γράψω Παρασκευή βράδυ). ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 8.

000 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο: 1230 μονάδες. Ποντάρισμα 2-3/5: Ρεάλ-Ατλέτικο: any time σκόρερ Μαρσέλο (7.00). Με 25 μονάδες. Μονακό-Γιουβεντους: Χ και under (4.33). Με 40 μονάδες. Δυάδα fun bet τα δύο μαζί (30.31) με 5 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 70 μονάδες. Νέο υπολοιπο: 1.160 μονάδες.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras