3369

Billaras

Γιά να περάσει η ώρα…

Δεν ξέρω γιά εσάς, αλλά εγώ δεν ευχαριστήθηκα μπάλα χθες. Οκ, “βαρύ” ματς λόγω κρισιμότητας, αλλά κάτι με χάλασε. Ρυθμό δεν είδα; Φάσεις δεν είδα; Πολλή σέντρα είδα; Κακές άμυνες είδα; Χαμηλές ταχύτητες είδα; Λίγο από όλα. Πάντως δεν θα το θυμάμαι καιρό. Η Γιούβε άπαξ και προηγήθηκε έτσι θα το πήγαινε, νομίζω παίχθηκαν πολλά στο δοκάρι της Ρεάλ από ένα μέτρο, εκεί αν γίνοταν το 1-2 θα βλέπαμε άλλη μπάλα.

Και νομίζω επίσης ότι η Γιούβε δεν αποτέλεσε έκπληξη. Κλασική….Γιούβε. Ο ορισμός της ύπουλης, της παμπόνηρης, της ιταλίδας, της ψυχοβγάλτρας, μιά σχολή που κρατάει…δεκαετίες. Η Ρεάλ όμως ήταν μάλλον η απογοήτευση. Πολύ κλο κλο κι αυγό τίποτα, πολύ σέντρα, χαμένοι στο διάστημα κάμποσοι παίκτες (με πρώτο τον Μπέιλ) και η έλλειψη του Μόντριτς -που θα γλύκανε το παιχνίδι της με μερικές κάθετες- ολοφάνερη.

Στη ρεβάνς θα δούμε άλλο ματς, αλλά πλέον η Γιουβέντους έχει κάτι στο χέρι και δεν θα το παραδώσει εύκολα. Πριν πάμε στο σήμερα, έτσι, λίγο…φιλολογική κουβέντα. Γυρίζω λίγο στην Κυριακή. Πέρα από το δεδομένο ότι η χρονιά είναι κακή (και την κρίνω βάση όχι εμού, αλλά γενικότερα βάση εμφάνισης -επαλήθευσης παικτικών αξιών), μου κάνει εντύπωση ότι είναι κακή και στα φαβορί.

Και όταν εννοώ φαβορί, εννοώ ματσάκια με …υπόβαθρο. Αλλες χρονιές τέτοια εποχή, τα μυρωδάτα πήγαινανε κι ερχόντουσαν. Ειδικά σε ισπανοϊταλίες. Τώρα…νέκρα. Και ακόμα κι αυτά που “κυκλοφορούν”, εμ πληρώνουν ψείρες, εμ …δεν βγαίνουν! Παράδειγμα; Στα Μάλαγα-Ελτσε και Αταλάντα-Λάτσιο προχθές, οι σχέσεις…υπήρχαν. Δεν αμφισβητούνται.

Και χρώσταγε η Ελτσε και στην Αταλάντα υπήρχε άνθρωπος πρώην λατσιάλι. Οπως πριν μιά εβδομάδα πριν υπήρχαν κονέ στην Κάλιαρι. Δεν ήρθε κανένα. Υπάρχουν κι άλλα παραδείγματα, αναφέρω μερικά φρέσκα. Οσοι από εσάς κρατάτε κιτάπια με….τέτοια νταλαβέρια, θα διαπιστώσετε αυτό που γράφω. Και το οποίο, γιά Μάη μήνα, είναι παράξενο… Anyway, πάμε παρακάτω.

Μπάρτσα-Μπάγερν σήμερα. Τεράστιο ματς, Γκουαρδιόλα ως αντίπαλος στο Καμπ Νου, χαμός. Περιμένω καλύτερο θέαμα. Γιατί και η Μπάγερν δεν είναι στο στύλ της Γιούβε, και η Μπάρτσα είναι στα ντουζένια της. Οι ελλείψεις της Μπάγερν σαφώς δίνουν αβαντάζ στην σπανιόλα. Περιμένω να κερδίσει. Αλλά σε τέτοιες αποδόσεις δεν αγγίζω. Μακριά. Προτιμώ εντελώς χαλαρά, όπως θα δώσω μερικά ευρώ σε σουβλάκια και μπύρες, να δώσω και σε μιά δυαδούλα με το g/g (στο 1.

80) και το over της Σεβίλλης στο 1.90, να ρίξω και δύο ακριβή σκορ 2-1 και 3-1 Μπάρτσα (8.00 και 13.00 αντίστοιχα) και να απολαύσω ματς. Αυτά εννοείται ότι είναι μπετ γιά…να περνάει η ώρα. Δεν παίζω κάτι στη Νάπολι, δεν παίζω κάτι στα εγγλέζικα που ξεκινάνε πλέι οφ (αυτά που έγιναν πάλι το Σαββατοκύριακο μόνο στο νησί γίνονται, αυτή η Ντέρμπι πρέπει να…έφαγε πολλή κατάρα από εμάς εδώ γιά το 3-3 με την Μίλγουολ και έπαθε ότι έπαθε, χεχεχεχε), δίνω προβάδισμα πρόκρισης στο ζευγάρι Σέφιλντ-Πρέστον πάντως.

Θα ήμουν πιό ζεστός γιά την Πρέστον, αλλά η φάπα που έφαγε ήταν δυνατή. Τώρα απλώς νομίζω ότι αυτές θα πάνε στο Γουέμπλεϊ μετά και τις ρεβάνς και μετά…θέλω να δω τι λαό θα κατεβάσει η Σέφιλντ. Γιά τις άλλες κατηγορίες θα τα πούμε αναλυτικά το Σάββατο, αλλά αν θέλετε μιά πρώτη άποψη, Μίντλεσμπρο-Νόριτς “ψηφίζω” από την Championship γιά τελικό και ζευγάρι Πλίμουθ-Σάουθεντ από την 2η.

Αυτά τα ολίγα, να μην ξεχάσω, ευχαριστούμε την Σούπερ Λίγκα και τους μπουκ κατ' επέκταση που μας χαρίζουν τόσο γέλιο. Οι αποδόσεις γιά το φινάλε του πρωταθλήματος σε κάνουν να φτιάχνεις νέο στομάχι από τα γέλια. Οπως λέμε Αγγλία; Ε, καμία (μα καμία όμως) σχέση! Τα ξαναλέμε το Σάββατο. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 8.000+2.000 μονάδες Προηγούμενο υπόλοιπο: 650 μονάδες.

Ποντάρισμα 6-7/5: Μονό αποδεκτό: Μπαρτσελόνα σκορ 2-1 (8.00) με 25 μονάδες. Μονό αποδεκτό: Μπαρτσελόνα σκορ 3-1 (13.00) με 15 μονάδες. Δυάδα: Μπαρτσελόνα g/g-Σεβίλλη over (3.42) με 60 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 100 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 550 μονάδες. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Νέο bonus 100% και επιστροφή 100% Ξεκινήστε τον «καυτό» Μαϊο με 100 ευρώ μπόνους και 100 ευρώ επιστροφή στο πρώτο σας χαμένο στοίχημα.

Με την πρώτη κατάθεση στην betshop.gr (από 10 ευρώ και πάνω) λαμβάνεις μπόνους 100% μέχρι του ποσού των 100 ευρώ. Εάν για παράδειγμα κάνεις κατάθεση 200 ευρώ θα λάβεις το μέγιστο μπόνους των 100 ευρώ. Αν κάνεις κατάθεση 40 ευρώ θα λάβεις 40 ευρώ μπόνους. Όροι και προϋποθέσεις 1. Το μπόνους εγγραφής ισχύει μόνο για νέα μέλη. 2. Η ελάχιστη πρώτη σου κατάθεση για την χρήση του μπόνους είναι 10 ευρώ και το μέγιστο μπόνους που μπορείς να λάβεις είναι 100 ευρώ.

3. Για να ζητηθεί ανάληψη θα χρειαστεί να παίξεις αθροιστικά 3 φορές το ποσό του μπόνους προσθέτοντας και το ποσό της κατάθεσης. Π.χ. για κατάθεση 20 ευρώ στην οποία αντιστοιχεί μπόνους 20 ευρώ, θα πρέπει να παίξεις στοιχήματα συνολικής αξίας 80 ευρώ (60+20), τα 60 ευρώ αφορούν στο μπόνους και τα 20 ευρώ στην κατάθεση. 4. Για τον υπολογισμό του συνολικού παιξίματος θεωρούνται ως έγκυρα μόνο δελτία με απόδοση τουλάχιστον 1,50 για κάθε γεγονός.

Για περισσότερες πληροφορίες μπες στην betshop.gr

Παλαιότερα άρθρα του Billaras