3164

Billaras

Γιά να…χαλαρώσουμε λίγο!

Είχα λοιπόν χάσει το Σάββατο. Και καθαρά και στα ίσα. Ηρθε η Κυριακή, πήρα πίσω το ποντάρισμα και μάζεψα λίιιγο τη ζημιά του Σαββάτου. Και μετά…ήρθε η Τρίτη. Το Σάββατο το νησί πήγε άκλαφτο. Και…είπε να μας θυμίσει γιατί το στοίχημα στην Αγγλία είναι “αλλιώς”. Στο 6.00 ήταν η Κρου, έχανε 2-0 η Κρου, αλλά…2-3 έληξε, με γκολακι στα βαθιά χασομέρια.

Η Εξετερ έκανε νίκη εύκολα (στο 4.00 ήταν θυμίζω, όχι στο 1.70), ήρθε η δυάδα και “κούμπωσε”, λίγο καλύτερη χημεία να γινόταν (ο Μάκης “πυροβολούσε” την ίδια ώρα και με την Στιβενέιτζ του..5.50), θα φεύγαμε διακοπές από τέλη Νοέμβρη! Αλλά κι έτσι, μιά χαρά ήταν. Πως είπατε; Champions League; Το είδαμε, το απολαύσαμε, ως εδώ. Οταν η Αγγλία “μιλάει”, το Champions League κάθεται σούζα (στοιχηματικά πάντα μιλώντας, μην παρεξηγηθώ).

Κι έτσι “απλά”, όταν αλλού έκλαιγαν γιά την κάθε Πόρτο, εδώ το κοντέρ έγραφε 1.060 μονάδες με…μια δυάδα (απόδοσης 24.00, όχι απόδοσης 3.4). Και η κάβα πέρασε ξανά τις 6.000 μονάδες καθαρού κέρδους, πήγε στις 14.210 μονάδες. Οχι μόνο κάλυψα το Σάββατο, βγήκα και πολύ από πάνω καμαρωτός-καμαρωτός. Και ο Μάκης γύρισε στο + μέσα σε ένα βράδυ, αριστούργημα.

Αλλά…ως εδώ. Εφυγαν ήδη, πάνε. Εχουμε τόσο “αγριέψει” φέτος, που κάτι σημεία-τέρατα, κάτι δυάδες που άλλοι…ούτε στον ύπνο τους δεν τολμούν να παίξουν, εδώ μας φαίνονται… νορμάλ. Νταξ μωρέ, πέρασαν κάτι 6αρια και 5αρια και 4αρια, και τι έγινε; Σάμπως τέλειωσε η σαιζόν; Σάμπως δεν θα ξαναβγούν τέτοια; Θα..ξαναβάλω την κασέτα: Οποιος έχει μάτια βλέπει, όποιος έχει μυαλό σκέφτεται.

Οποιος δεν διαθέτει κάτι από τα δύο, κακό του κεφαλιού του. Χαλαρώνουμε, κατεβάζουμε το κεφάλι, συνεχίζουμε. Γιατί έγραψα σήμερα; Γιά να..αποτοξινωθώ από τη μελέτη και το γράψιμο εν''οψει Σαββατοκύριακου! Πλάκα δεν έχει; Μελέταγα από χθες το απόγευμα ως τη..μαύρη νύχτα, έγραφα όλο το πρωί σήμερα και τώρα….γιά χαλάρωση ας γράψω-παίξω κάτι! Μην περιμένετε βαθυστόχαστη ανάλυση.

Σβηστός πάω, η Τρίτη μου φτάνει και μου περισσεύει. Λοιπόν: Τσέκαρα Κράσνονταρ, τσέκαρα Μπρυζ, τσέκαρα Λεχ Πόζναν, τσέκαρα δύο χινάρια. Βασιλεία-Φιορεντίνα και Μόλντε-Φενέρμπαχτσε. Και καταλήγω να παίξω λίγες από τις κερδισμένες μου μονάδες, σε ένα trixie. Τα δύο χινάρια και την Λεχ Πόζναν. Χαλαρά. Πολύ χαλαρά, γιά να έχω ενδιαφέρον απόψε.

Οκ, αν..έρθουν δύο ή τρία, θα έχω και (νέα) καλά κέρδη, αλλά και να μην έρθουν, αύριο θα το έχω ξεχάσει. Το μυαλό είναι ήδη στο Σαββατοκύριακο. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 8.000 μονάδες. Κέρδη από 24/11: 1.060 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 14.210 μονάδες. Ποντάρισμα 26/11: Trixie: Βασιλεία Χ (3.40)-Μόλντε Χ (3.50)-Λεχ Πόζναν 2 (2.87). Με 45 μονάδες σε κάθε δυάδα και 15 στην τριάδα. Ολο μαζί 150 μονάδες.

Νέο υπόλοιπο: 14.060 μονάδες. Νέα στήλη το Σάββατο κανονικά, ώρα να…αράξω, να αδειάσει το μυαλό, αύριο ρεπό από το κουμάρι. Στη φωτό ο Ράιαν Λόου, ο γερόλυκος στα 37 του γύρισε στην Κρου, κι έβαλε το νικητήριο γκολ, αυτό πανηγυρίζουν, πνίγεται στις αγκαλιες των πιτσιρικάδων! Υ.Γ: Οταν βάζεις κάβα, την ξεκινάς ΜΗΔΕΝΙΚΗ και στην ΑΡΧΗ της σαιζόν.

Οχι μετά από κανένα μήνα και με…κέρδη (έπαιξα κάτι παρολία μωρέ εκεί που έκανα τα μπάνια μου, κέρδισαν και είπα να τα προσθέσω στην κάβα, κάπως έτσι). Ακολούθως, όταν χάνεις ΔΕΝ την εξαφανίζεις επειδή…έφερε γκαντεμιά. Ακολούθως, δεν την…επανεμφανίζεις στο τρίμηνο. Και ακολούθως ΠΑΛΙ με…νέα και μεγαλύτερα κέρδη και όχι μηδενική.

Γελάνε και οι πέτρες. Α, να μην ξεχάσω! Οταν προτείνεις πχ ενα trixie, ΜΕΝΕΙ trixie. Πάει να πει δυάδες-τριάδα, τέσσερις στήλες. ΔΕΝ το μετατρέπεις άξαφνα μερικές ώρες μετά σε…patent (πάει να πει ακόμα τρεις στήλες παίζοντας και τα μονά). Θα χαζέψει ο κόσμος στο τέλος! Αλλά είπαμε, εδώ…αλλάζουν οι προτάσεις μετά από αναβολές, μπαίνουν άλλα ματς αντί άλλων άρα έχουμε νέα στοιχήματα (ετσί γίνεται όταν ΔΕΝ παίζεις αυτά που δίνεις), στα συστήματα-φυσαρμόνικες ή στις κάβες-φαντομάδες θα κολλήσουμε; Ασχημο πράγμα η ασχετοσύνη, η κουτοπονηριά και ο πανικός… Υ.

Γ2: Για τα παραπάνω, υπάρχουν πλήρη στοιχεία, με φωτογραφίες, πίνακες και όλα. Και φυσικά ονοματάκια, όχι nick names. Απλά..ας μην βαρύνω άλλο τη στήλη. Και γιά να εξηγούμαι: ΔΕΝ ασχολούμαι με το τι δίνει-προτείνει ο καθένας, τόσα χρόνια στο κουρμπέτι ξέρω περίπου τι παίζει. ΔΕΝ στέκομαι στο “τόσα επιάσες-τόσα έχασες”. ΔΕΝ το παίζω τιμητής των πάντων.

ΔΕΝ τσεκάρω τι γίνεται σε εκατοντάδες sites και έντυπα στοιχηματισμού. Αλλά δόξα τω Θεώ, μαθαίνω-ακούω, πέφτουν στην αντίληψη μου διάφορα. Και οι μαϊμουνιές και η κοροϊδία και τα παιδικά “κολπάκια” με τα στημένα ποστ, μου γυρίζουν τα μάτια. Και δεν έχω κανένα λόγο να σωπάσω, ούτε να τα προσπεράσω. ΔΕΝ θα ξανασχοληθώ (έχω σοβαρότερα πράγματα να κάνω) αν δεν δω άλλα “ταχυδακτυλουργικά” και αν δεν ξαναδω στημένα ποστ στα σχόλια κάτω από την στήλη (ούτε οκτάχρονα δεν τα κάνουν αυτά…).

Παλαιότερα άρθρα του Billaras