2410

Billaras

Γιά…ορεκτικό πριν τις γιορτές!

Καλημέρα στη στοιχηματική παρέα του Betsellers…γιορτινές οι μέρες πλέον, η αγωνιστική δράση στο μέγιστο…τα αγγλικά πρωταθλήματα οδεύουν σε παρατεταμένη περίοδο συνεχόμενων αγωνιστικών υποχρεώσεων και σε κάποια άλλα ευρωπαϊκά σφυρίζει τέλος ημιχρόνου. Σε γενικές γραμμές η αγωνιστική στο νησί δεν μου γεμίζει το μάτι, λίγα τα σημεία και δεν ζορίστηκα ιδιαίτερα για τις επιλογές μου.

Από την premier..η Γουέστ Χαμ είναι ένα σημείο που θα επιλέξω …δείχνει βελτιωμένη και παίζει με τη Στόουκ, η οποία στα μάτια μου, είναι από τις ομάδες που θα μας αποχαιρετήσουν. Όσο να πεις τα “σφυριά” έβγαλαν πολύ δύσκολο πρόγραμμα τις τελευταίες 3 αγωνιστικές και έδειξαν αξιοπρεπής αγωνιστική εικόνα. Τώρα, με έναν αντίπαλο στα μέτρα της, της δίνεται η ευκαιρία να την προσπεράσει.

Σε κάθε περίπτωση το είχα το σημείο για 3.10, το βρήκα 3,40. Στη συνέχεια, θα κοντράρω την Σριούσμπερι, η οποία σιγά – σιγά θα χάσει και άλλες θέσεις και νομίζω ότι θα δεχτεί επιπλέον κάποια ψυχολογική πίεση λόγω του αναπάντεχου πρωταθλητισμού που της προέκυψε. Ο αντίπαλος είναι η Μπλάκπουλ, ομάδα που δεν φοβίζει, έχει όμως το ειδικό βάρος για να χτυπήσει το ματς.

Το 4.10 είναι αποδεκτό…το περίμενα 3.50-3.80. Αυτά τα ολίγα από το νησί. Στα δε ευρωπαϊκά κυνηγάω ένα φάντασμα από Ολλανδία και στη Γερμανία πάω με την φόρμα και την καλή ψυχολογία. Αναλυτικά, η Αϊντχόβεν έχασε πανηγυρικά το ντέρμπι και ακολούθησε και άλλη γκέλα…η δε Χάγη έχει 2 σερί νίκες, όχι με τίποτα θηρία, αλλά έχει την ψυχολογία να κλείσει τον πρώτο γύρο με μία βόμβα μεγατόνων…Επιπλέον η ομάδα κατά διαστήματα παίζει συμπαθητικό ποδόσφαιρο.

Το 15 απόδοση που βλέπω είναι αστρονομικό…δεν το σκέφτομαι παραπάνω…θα πάρω την κάλυψη του draw no bet..στο εξίσου εξαιρετικό 13. Τέλος, από Γερμανία, ψήφο εμπιστοσύνης στην Φραϊμπουργκ…για αυτή την ανεπανάληπτη ανατροπή της προηγούμενης εβδομάδας, που είχε και συνέχεια με την πειστική νίκη επί της αξιόμαχης και σοβαρής Γκλάντμπαχ.

Ο αντίπαλος η Άουγσμπουργκ είναι καλή ομάδα, αλλά το5αρι την δεδομένη στιγμή το είχα για 4.00 με 4.50. Αναλυτικά το παιχνίδι μου Μονα Α) Αϊντχόβεν-Ντε Χάγκ [email protected], Patent α) Στόουκ-Γουεστ Χαμ [email protected] β)Σριούσμπερι – Μπλάκπουλ [email protected] γ) Άουγσμπουργκ-Φράϊμπουργκ [email protected] Ευχαριστώ τον Βασίλη, για άλλη μια φορά, για την προβολή στο BLOGGER OF THE WEEK..καλή συνέχεια.

.με το καλό τα λέμε αύριο..να περάσετε ωραία..το ΣΚ πριν τα Χριστούγεννα είναι πάντα όμορφο…εκμεταλλευτείτε το  

Παλαιότερα άρθρα του Billaras