2670

Billaras

Για όλα τα γούστα!

Καλησπερα σε ολους! Δυο μονα γερα πονταρισμενα και η δυαδα τους μας εδωσε πισω αρκετα απο οσα χαθηκαν τις προηγουμενες μερες. Παμε στις σημερινες προτασεις χωρις πολλα λογια και προλογο,λογω παντελους ελλειψης χρονου και αλλων σημαντικων υποχρεωσεων. Ξεκιναμε σημερα απο την Πρεμιερ λιγκ και βρισκουμε τον αγωνα Λιβερπουλ-Μπορνμουθ.

Στο 1.40 η Λιβερπουλ,στο 8.50 η μικρη Μπορνμουθ! Δεκα ποντους πισω και με ενα παιχνιδι περισσοτερο απο την Τσελσι ενω μεσολαβει αναμεσα τους και η φορμαρισμενη Τοτεναμ,οι πιθανοτητες της Λιβερπουλ για πρωταθλημα ειναι αυτη την στιγμη μονο θεωρητικες. Παρ ολα αυτα το κινητρο της ειναι μεγαλο,εφ οσον θελει να βρεθει στο τελος σε θεση Τσαμπιονς Λιγκ.

Η φορμα της ειναι εξαιρετικη,ερχεται απο 3 νικες και μια ισοπαλια στα 4 τελευταια και η ισοπαλια ηταν στο ντερμπυ με την Σιτυ. Η Μπορνμουθ απο την αλλη,βρισκεται στην 14 θεση 7 βαθμους απο την πρωτη ομαδα που βρισκεται σημερα σε θεση υποβιβασμου. Με δεδομενο οτι υπολειπονται ακομα 8 αγωνες, δεν μπορουμε να την πουμε καθολου αδιαφορη.

Η φορμα της Μπορνμουθ δεν ειναι καθολου κακη,για τα δεδομενα της ως ομαδα. Ερχεται απο δυο νικες και δυο ισοπαλιες εκ των οποιων η μια με την Γιουναιτεντ του Μουρινιο. Το μυαλο μου οπως θα καταλαβατε ειναι στην Μπορνμουθ. Και το προβλημα μου δεν ειναι οτι η Λιβερπουλ ειναι καλυτερη ομαδα,ουτε οτι παιζει στην εδρα της αλλα οτι δεν μου δινει δικαιωματα βαση φορμας! Πολυ θα την ηθελα ντεφορμε! Υπαρχει κατι αλλο ομως! Η ιστορικη ομαδα της Λιβερπουλ απο το Λιβερπουλ,ειναι νοσοκομειο! Εξω ο Λαλανα, εξω ο Σταριτζ, εξω ο Χεντερσον, εξω ο Ινγκς,εξω ο Εγιαρια και μαλλον εξω και ο Μανε!!! Εξω και ο Βασιλης εξω και ο Μακης,ενω αμφιβολος δηλωνεται και ο Σκοτωστριους! Ολοι τους δηλαδη ΜΕΓΑΛΑ ονοματα και πολυ σημαντικοι παιχτες! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ! Απο την Μπορνμουθ θα λειψουν οι Μινγκς,Φεντεριτσι,Σουμαν και Γουιλσον.

Ειναι προβλημα βεβαια,αλλα επιτρεψτε μου να πω,οι απουσιες της Λιβερπουλ ειναι πολυ πιο κομβικες. Πανω σε αυτους τους παιχτες στηριζει ο Κλοπ ολο το πλανος αναπτυξης της ομαδας….αφηστε που και η εξαιρετικη φορμα που παρουσιαζει η Λιβερπουλ,στηριχτηκε εν πολλοις σε αυτους τους παιχτες! Αρα ο πινακας της φορμας της εχει ερωτηματικα.

Θα μπουμπουνισω το διπλο της Μπορνμουθ στο 8.50 πιστευοντας οτι η αποδοση,αξιζει σε σχεση με τα δεδομενα που προκυπτουν απο την ειδησεογραφια! Μενουμε στην Πρεμιερ Λιγκ και παμε στον αγωνα αναμεσα στην Σαουθαμπτον με την Κρισταλ Παλλας! Στο 1.85 η Σαουθαμπτον επειδη ερχεται απο ισοπαλια με την Μπορνμουθ και εχασε απο την Τοτεναμ. Και στο 4.

75 η Παλλας,επειδη ερχεται απο 4 νικες καπακι και προχθες κερδισε την Τσελσι!! ΤΙ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ODDSMAKERS? Θελω κι εγω απο αυτο που πινουνε! Μπορει αν το πιω να ξεχασω τα παντα,να νιωθω παραισθησεις, να πιστευω οτι εγινα Τζον Ταραμας του στοιχηματος και θα κονομησω τα αντερα μου! Μηπως οι Odds ξερουν κατι που εμεις δεν ξερουμε? Σας υπενθυμιζω, οι ομαδες ΔΕΝ αγωνιζονται στην ελληνικη β εθνικη! Οποτε οι αποδοσεις δεν στεκουν και θα παρω την Παλλας στο 4.

75 με την ελπιδα οτι ανθρωπινα σκεπτομενος κανενας Odds,δεν θα χασει σημερα το βραδυ την δουλεια του! Ας πεταχτουμε και για λιγο στην Ισπανια,οπου βρισκουμε στον Αγωνα Σπορτινγκ Χιχον – Μαλαγα. 2.80 η γηπεδουχος, 2.60 η Μαλαγα. Και στο 3.25 καλοπληρωμενη η ισοπαλια για ματς που μπορει να κοπει στη μεση! Προσεξτε ομως! Η Χιχον ειναι σημερα η πρωτη που πεφτει και εχει 22! Η Μαλαγα ειναι η πρωτη που σωζεται μαζι με Λεγκανιες και Λα Κορουνια! 5 βαθμοι διαφορα ειναι μεγαλη σε αυτη την φαση του πρωταθληματος για την Χιχον! Πρεπει να μειωθει….

και ο μονος τροπος ειναι να κερδισει μια ομαδα απο τις 3 που εχουν 27. Αρα το ματς εχει χαρακτηρα τελικου και η ισοπαλια δεν βολευει ουτε κατα διανοια τους γηπεδουχους. Ενα ακομα θετικο για τους γηπεδουχους ειναι οτι εχουν χτυπησει φορμα! Ερχονται απο μια νικη και δυο ισοπαλιες εκ των οποιων η μια με την 4η Σεβιλλη. Η Μαλαγα απο την αλλη, αντι για φορμα,εχει χτυπησει το κεφαλι της!! Εχει τον φανταστικο απολογισμο 4 ηττες και μια ισοπαλια με την πανισχυρη Λεγκανιες….

κοινως εχει γινει ο Αλεκος Τζανετακος της κατηγοριας..Μπουργκουι,Κουελαρ,Γκομεζ και Βιγκερα ειναι εξω για τους γηπεδουχους ενω και για τους φιλοξενουμενους εξω ειναι σιγουρα οι Κουζμανοβιτς, Κονε ενω θα δουμε αν θα παιξουν οι Οντιβερος και Βιλανουεβα! Η αγωνιστικη αναταση της Χιχον και η απολυτη αναγκη της να κερδισει αυτο ειδικα το παιχνιδι που ειναι γι αυτην 6ποντο και επισης ο κλαυσιγελος που λεγεται Μαλαγα, με οδηγουν στον Ασσο και οχι στο προφανες εκ πρωτης αποψης Χ.

2.80 για την Χιχον λοιπον. ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ Παλλας στο 4.75 Μπορνμουθ στο 8.50 Σ.ΧΙΧΟΝ 2.80 Τα παιχνιδια πονταρονται μονα. Πιο πολλα Παλλας κατι λιγοτερα Μπορνμουθ και κατι ακομα λιγοτερα Χιχον. Ακολουθει αναλυση αγωνα ΝΒΑ, αλλα δεν εχουμε αποδοσεις ακομα,ειναι νωρις. Οποτε θα δουμε αν θα πονταριστει. Αυριο το πρωι τα ξημερωματα στην Βοστωνη, συναντιουνται στο μεγαλο ντερμπυ κορυφης που θα κρινει πιθανον την πρωτη θεση της ανατολης οι πρωταθλητες Καβαλιερς εναντιον της Βοστωνης.

Οι ομαδες εχουν ισες ηττες αυτη την στιγμη,σαν να λεμε ισοβαθμοι. Μεχρι και πριν απο εναν μηνα περιπου,δεν μπορουσε κανεις να φανταστει οτι θα μπορουσαν οι Καβαλιερς να χασουν την πρωτια,αφου ειχαν παρει μεγαλη διαφορα απο τους διωκτες τους. Και τι εγινε? Εδω και εναμιση μηνα,οι Καβαλιερς δεν παιζουν οχι μονο σαν πρωταθλητες,αλλα αν ειχαν αυτο τον απολογισμο απο την αρχη της χρονιας δεν θα μπαινανε στα πλαιη οφ! Στα τελευταια 15 παιχνιδια εχουν 7 νικες και 8 ηττες! ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ Η ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΥ! Ομαδα εντελως εκτος φορμας, με παρα πολλα λειτουργικα προβληματα στο αγωνιστικο και με κακιστες σχεσεις μεταξυ των παικτω.

Προχθες μαλιστα, πλακωθηκαν την ωρα του αγωνα ο Τζαιημς με τον Τρισταν Τομπσον μπροστα στα ματια ολων! Το βιντεο κυκλοφορει….Οι Καβαλιερς βρισκονται σε αγωνιστικη αποσυνθεση, αποροια των πολυ κακων σχεσεων μεσα στην ομαδα. Μην ξεχναμε οτι ο προπονητης του,ο Λου,ειναι ΕΠΙΛΟΓΗ του Λεμπρον,αυτο νομιζω λεει πολλα….. Στον αντιποδα οι Κελτες απο την Βοστωνη ειναι ΟΜΑΔΑ με ολα τα γραμματα κεφαλαια! Παιζουν θεαματικο μπασκετ, εχουν αυτοματισμους,εχουν παιχτες για να παιζουν πολλα διαφορετικα ηδη παιχνιδιου και εχουν και εναν απο τους καλυτερους σκορερ ολης της Λιγκας, τον Τομας,ο οποιος σκοραρει με απιστευτη ευκολια ειτε με μακρινα σουτ,ειτε με ντραιβ,ειτε τον μαρκαρει ψηλος,ειτε τον μαρκαρει κοντος.

Το παλικαρι κανει ονειρεμενη χρονια, δεν καταλαβαινει τιποτα. Αν οι Καβαλιερες ηταν σε μια νορμαλ κατασταση,θα ηταν σιγουρα φαβορι,οποτε το πονταρισμα υπερ των Μποστον θα ειχε αξια. Τωρα με ολα αυτα που τους συμβαινουν,δεν μπορω να ψυχολογησω. Σε καθε περιπτωση θεωρω οτι οι Κελτες ειναι καλυτερη ομαδα,η φορμα ειναι αποστομωτικη υπερ τους και αν τους βρουμε σε τιμη αουτσαιντερ, ΠΑΙΖΟΥΜΕ! Αν ειναι φαβορι δεν ασχολουμαστε! Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας! Καλη μας τυχη

Παλαιότερα άρθρα του Billaras