530

Thassios

Γκολ από τα αποδυτήρια – UPDATE 2!

Καλημέρα Betsellerades μου!

Μωρή Τότεναμ….Τι χουνέρι μας έκανες! Δηλαδή δε φτάνει που τρως την ανατροπή στο ημίχρονο , κάνε το 2-2 τουλάχιστον να πληρωθούμε το ένα anytime. Νομίζω ότι εκεί κρίθηκε το καλό κέρδος της βραδιάς. Από τη μία εγώ θα είχα κέρδος και από την άλλη ο Billaras θα μεγάλωνε ακόμη περισσότερο τη ζημιά που τους έκανε χθες.

Από τα υπόλοιπα η Μπράιτον ήταν καλύτερη και θα μπορούσε άνετα να πετύχει ακόμη ένα γκολ ώστε να πιάσουμε το anytime ενώ στο ματς της Βέρντερ ακόμη χάνουν ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο. Γενικά θεωρώ ότι πήγε καλά , ακόμη και το ματς της Βέστερλο που άφησα βγήκε 3-3 όπου επιβεβαιώθηκε το 11αρι με το anytime score 2-2 (πως δεν το έριξα μια μονάδα τούτο).

Σήμερα συνεχίζουμε πάλι όσο πιο μαζεμένα γίνεται αν και έχει καλύτερο πρόγραμμα. Το ότι πήραμε χθες ένα ποντάρισμα , δηλαδή τα χρήματά μας πίσω δε σημαίνει ότι έστριψε κιόλας. Θα μπορούσε κάλλιστα να βγει αυτό της Τότεναμ η της Μπράιτον για μας δείξει κάτι τέτοιο.

Ξεκινάω από τη Γαλλία όπου κάνω στάση στο ματς της Τουλούζ με την Ρεν.

Να δω πόσες φορές φέτος θα έχω στο παιχνίδι μου αυτή τη Τουλούζ (ας πληρώνει και θα αγοράσω φανέλα). Υποδέχεται την Ρεν όπου είναι μια άλλη ομάδα στα εκτός έδρας παιχνίδια. Να φανταστείτε εντός έδρας έχει 10 νίκες και 2 ήττες και από την άλλη όταν παίζει έξω από τα χωράφια της έχει μόλις 2 νίκες. Στα τελευταία 3 εκτός έχει δεχθεί σε όλα πάνω από ένα γκολ (με Λοριάν , Κλερμόν και Ρεμς) ενώ και στο τελευταίο εντός με την Λιλ δέχτηκε την ανατροπή με 1-3.

Η Τουλούζ εντός είναι καλή ομάδα. Στα τελευταία 8 εντός έχει μόλις μία ήττα (από τη Μονακό) ενώ σκοράρει άνετα. Στο τελευταίο εντός πάλι στο κύπελλο κέρδισε 3-1 τη Ρεμς. Να μην τα πολυλογώ, το όβερ 1,5 γκολ Τουλούζ δίνει 2,60 ενώ το να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα πληρώνει 3,75 και θα είναι αυτό που θα τιμήσω.

Μετά έχω τρία παιχνίδια που βλέπω αρκετά γκολ στο ημίχρονο.

Τουλάχιστον αυτό προκύπτει βλέποντας τα στατιστικά τους. Είναι το Ίνγκολσταντ – Όσναμπρικ , Χέρενφεν – Φέγενορντ και Λιλ – Στρασβούργο. Το όβερ 1,5 γκολ ημίχρονο στο καθένα δίνει κάπου στο 2,65 – 2,75 (σαν να μοιάζει ωραίο τρίξι αυτό). Μπορείτε επίσης να τα επιλέξετε και για g/g ημιχρόνου. Ειδικά σε Χέρενφεν και Λιλ.

Μετά πάω σε ένα παιχνίδι επίσης από Γαλλία όπου περιμένω γκολ αλλά και ξύλο.

Φυσικά αναφέρομαι στο Ανζέ – Οσέρ. Όπως ακούσατε και στην εκπομπή νομίζω ότι αυτό το anytime 1-2 πρέπει να παιχτεί. Δείτε τα τελευταία εντός της Ανζέ. Έχει φέρει 6 συνεχόμενα 1-2 anytime score ενώ τα πέντε έληξαν κιόλας στο 1-2. Το ειδικό δίνει 6,5 απόδοση ενώ μιλάμε και για καυτό ματς ουραγών που θα πέσει και ξύλο. Η κόκκινη δίνει 4,4 ενώ το g/g + κόκκινη δίνει 8.

Κλείνοντας θα κάνω και ένα τούμπανο μπετ με κόκκινη και κίτρινες στο καυτό ματς της Σπόρτινγκ με την Πόρτο. Μπορεί η Σπόρτινγκ να μην διεκδικεί πρωτάθλημα αλλά θέλει να πλησιάσει τη Πόρτο καθώς αυτές οι δύο μαζί με τη Μπράγκα θα παλέψουν για τις θέσεις τους Champions League. To ”όβερ 2,5 κίτρινες η κάθε ομάδα +κόκκινη” δίνει 4,75 και είναι αρκετά τίμιο γι αυτό το ματς.

Ο Dias βγάζει αρκετές κίτρινες μέχρι να καταλήξει στην κόκκινη. Αν θέλετε βάλτε και το όβερ 2,5 κίτρινες ημίχρονο να πάρετε μία απόδοση 8. Εγώ μετά από αυτό που έπαθα μεσοβδόμαδα θα το αφήσω. Από κοντά και το κόμπο.

Κλείνοντας είδα και κάποια g/g όπως αυτό του Βόλου με την Ατρόμητο, της Σπάρτα Ρότερνταμ και της Ναντ. Όλα σε τίμιες αποδόσεις.

Πάμε τώρα να δούμε τι θα ποντάρουμε. Καταρχήν θα ποντάρω το μόνο με τις κάρτες στην Πορτογαλία. Όπως και το κόμπο σε απόδοση 21. Μετά θα παίξω και το μονό σε Τουλούζ. Μου αρέσει αρκετά το ματς της Ανζέ με την Οσέρ γι αυτό και λέω εκεί να ρίξω ένα διπλό μπετ. Θα παίξω το ειδικό ”κίτρινη Ανζέ (παίρνει πιο πολλές κίτρινες από την Οσέρ) + κόκκινη” σε απόδοση 5 (από το bet builder) και μετά θα ρίξω και 1 μονάδα το συνδυαστικό ”κόκκινη με g/g” (αφήνω το anytime score με βαριά καρδιά).

Κλείνοντας θα κάνω και μια δυάδα με όβερ 1,5 γκολ ημίχρονο σε Ίνγκολσταντ και Χέρενφεν. Συνολικά θα παίξω 12 μονάδες σήμερα (σύνολο 20 μονάδες σε ένα Σαββατοκύριακο δηλαδή , πολύ κάτω από το μέσο όρο για τη χρονική περίοδο της σεζόν).

Να έχετε μια όμορφη Κυριακή και εννοείται πως θα τα πούμε στο chat από νωρίς!

UPDATE!!

Καλησπέρα παικταράδες μου!

Στήλη μη περιμένετε μεσοβδόμαδα με αυτά που έχει , αφού δεν υπάρχουν πολλές επιλογές αλλά κάνα δυο πονταρίσματα θα τα κάνουμε με update.

Ξεκινάμε σήμερα όπου θα κάνω στάση στη Γαλλία και στο ματς της Παρί θα ρίξω ένα ποντάρισμα ”για τίς πίτσες” που λένε. Η Παρί δεν είναι καλά , οπότε θεωρώ ότι το ματς ξεκινάει από το Χ και μετά φεύγει στο διπλό. Οι Περισσότεροι περιμένουν ένα χαμό από γκολ αλλά εγώ θα συμφωνήσω με τον Billara. Δύο τελευταίες επισκέψεις εκεί μέσα η Μπάγερν κέρδισε με 0-1 ενώ πάλι περίμεναν όλοι γκολ.

Στα μάτια μου το βλέπω 1-1 το ματς (αγαπημένο της Μπάγερν φέτος) και οριακά 1-2. Οπότε Χ2 + άντερ 3,5 γκολ σε πρώτη φάση. Μετά θεωρώ ότι η Παρί όσο δε παίρνει το ματς θα βγάλει νεύρα και είναι από τις ομάδες που παίρνει κάρτες. Ο Mιχαλάκη μας φέτος έχει 5 μέσο όρο σε κίτρινες στο σεντόνι. Αν βγάλει 5 κάρτες θεωρώ ότι οι 3 θα είναι από την Παρί.

Οπότε ποντάρουμε το ειδικό ”Χ2 + άντερ 3,5 + όβερ 2,5 κάρτες Παρί” σε απόδοση 5,1. Αν έπαιζα κάτι άλλο σε αυτό το ματς θα ήταν το πέναλτι. Αλλά θα κάνω πάσο σε αυτές τις αποδόσεις.

Κλείνοντας για σήμερα , τα ξημερώματα παίζουν επαναληπτικό ματς για το Libertadores η Νασιονάλ Ασουνσιόν με την Χουανκάγιο. Οι φιλοξενούμενοι πήραν το πρώτο με 2-1 και αν θέλουν να έχουν ελπίδα μέσα στην Νασιονάλ , που είναι καλύτερη ομάδα, τότε θα πρέπει ξεκάθαρα να ρίξουν κλωτσιές.

Με τον Herrera στην σφυρίχτρα θα παίξω κόκκινη Χουνκάγιο που παραδοσιακά είναι από τις ομάδες που παίρνουν κόκκινες στον θεσμό. Να μου πεις μιλάμε για Λατίνους , οπότε σιγά το νέο.

Τα λέμε στο chat όπου θα τσεκάρω για κόκκινη και το ματς της Μίλαν καθώς σφυρίζει εξαιρετικός ρέφερι. Είναι κόκκινάκιας αλλά με αυτές τις ομάδες θα αποφύγω ποντάρισμα pregame.

UPDATE 2!

Καλησπέρα!Ελπίζω να μην είστε πολύ τσικινισμένοι (χα χα χα)..

Σήμερα νομίζω ότι οι επιλογές που θα δείτε στον πίνακα δεν αποτελούν έκπληξη. Τα διπλά των Ουνιόν και Μονακό θα παιχτούν από πολλούς. Τουλάχιστον από αυτούς που κυνηγάνε αξία. Και οι δύο ομάδες είναι πολύ ανώτερες από τις αντιπάλους τους, τα ανέφεραν και πιο αναλυτικά τα παιδιά στην εκπομπή, και περιμένω να μην χάσουν.

Γι αυτό προσωπικά θα πάω πιο χαλαρά σε μια πιο safe επιλογή , παίζοντας τη δυάδα με το ειδικό ”Χ2 + όβερ 1,5 γκολ” και στα δύο παιχνίδια. Δίνει απόδοση 6 και είναι πολύ τίμια (ανέβηκε καθώς το πρωί την έβρισκα στο 5,5).

Από εκεί και πέρα περιμένω και τη Ναντ να βάλει δύσκολα στην Γιουβέντους. Κοίταξα λίγο τους συνδυασμούς στα ειδικά και κατέληξα στο ειδικό ”Ναντ (χάντικαπ +2) + άντερ 3,5 γκολ + όβερ 1,5 κίτρινες Ναντ” σε απόδοση 3,3.

Νομίζω ότι το ματς θα είναι κλειστό και αν κερδίσει η Γιουβέντους θα είναι οριακά με 1 γκολ διαφορά ενώ δε περιμένω πολλά γκολ. Η Νάντ έχει δοντάκια ενώ θα ρίξει και το ξύλο της για να κρατήσει το μηδέν πίσω.

Αυτά είδα για σήμερα. Κρατάω μόνο τη δυάδα για ποντάρισμα καθώς δεν θέλω να ανεβάσω μονάδες. Αν θα έπαιζα το άλλο ειδικό στην Ιταλία θα έπρεπε να προσθέσω κι άλλες 4 μονάδες.

Εσείς δείτε το και αν σας παίρνει μπορείτε να το παίξετε. Χαλαρά από εμένα λοπόν ενώ θα είμαι το βράδυ κανονικά στο chat για τυχόν live.

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS