45

Billaras

Γκολ, ασίστ και κάρτες!

Καθόμουνα χθες και κοίταγα τι έγραφα και τι έπαιζα στις τελευταίες μεγάλες διοργανώσεις. Κι εσείς μπορείτε να τα δείτε, ΟΛΑ τα κείμενα μου εδώ είναι. Μπείτε στο σημερινό ας πούμε και μετα τις προτάσεις λέει “παλαιότερα άρθρα από Billaras” και ακόμα πιό κάτω λέει “ΟΛΑ τα αρθρα”. Πατήστε το και θα τα δείτε, απο το 2011 εκεί είναι όλα.

Κοίταξα το Euro 2016, το Euro 2021 (που ήταν 2020 αλλά έγινε 2021 ελέω covid) και κοίταξα και το 2023 το Μουντιάλ του Κατάρ πέρυσι.

Ειδα μερικά πολύ ενδιαφέροντα πραγματάκια.

Για παράδειγμα, το 2016 ΔΕΝ είχα παίξει νικητή διοργάνωσης! “Εβλεπα” Γαλλία αλλά ήταν στο 4,00 (πρώτο φαβορί) και δεν έπαιξα. Ειχα παίξει ζευγάρια τελικού. Κρατήστε το αυτό. Το 2021 έπαιξα Ιταλία, ρισκάροντας να “προσπεράσω” την Γαλλία που πάλι ήταν 1ο φαβορί.

Επίσης είχα παίξει Κέιν και τότε, όπως και τώρα. Στο δε Μουντιάλ του Κατάρ, είχα Μέσι, αλλά είχα και νικήτρια χώρα, την Αργεντινή. All and all, ήταν τρεις σερί νικηφόρες διοργανώσεις.

Είμαστε πλέον στο 2024, λίγα 24ωρα πριν την έναρξη του γερμανικού Euro. Εχω παίξει και προτείνει απο προχθές Κέιν, Λουκάκου και Φαν Ντάικ (αυτός για 1ος Ολλανδίας).

Συνολικά 11 μονάδες. Θα τις κάνουμε σούμα στο τέλος τις μονάδες του Euro, ας είναι κοινή κάβα στα πινακάκια, μέσα στα κείμενα θα την ξεχωρίζουμε για να καταλήξουμε στο τέλος.

Γενικές κατευθύνσεις

Πριν παω στο παρασύνθημα, μερικές γενικές κατευθύνσεις: Πρώτον, υπάρχουν ΑΠΕΙΡΑ στοιχηματα πλέον. Προσοχή, μην χαθείτε.

Μην παίζετε ότι πετάει κι ότι κολυμπάει. ΑΥΤΟ θέλουν (και οι εταιρίες και τα sites, για να τα λέμε όπως είναι τα πράγματα). Δευτερον, εδω στο Betsellers ξέρετε ότι ψάχνουμε ότι έχει αξία και τέτοια bets θα βλέπετε. Τρίτον, μεθαύριο θα δημοσιεύσω κάτι πολύ χρήσιμο, τι ισχύει σε κάθε εταιρία σε “ισοπαλία”. Δυο σκόρερς ή δύο μαζί πρώτοι σε ασιστ κλπ κλπ.

Εδω να δώσετε βάση. Και τέταρτον, μπορεί να έχει Euro, αλλά έχει…κι άλλα. Ο Thassios θα ρίξει βάρος ΚΑΙ στο Copa America, θα το δείτε σύντομα (από κοντά και το Tzini). By the way, εμείς μελετάμε Euro και το Tzini μελετάει…το φινάλε του Μαρόκου! Θα δείτε κι απο εκεί. Ο δε Germanos…θα είναι στην πηγή. Θα είναι στη Γερμανία, στον “τόπο του εγκλήματος”, δεν είναι λίγο αυτό.

Α έχει και Royal Ascot σύντομα, οπότε ΚΑΙ (άφθονα) αλογάκια θα έχει το μενού. Μπάσκετ σταθερά, ο Ζαφείρης ανέβασε και σήμερα, οπότε…κομπλέ και οι μηχανές στο φουλ (εννοείται και ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ στο chat για τυχόν live απο το Σάββατο).

Στοιχήματα παικτών

Θα ολοκληρώσω σήμερα με τα στοίχηματα παικτών. Εχω τους τρεις που ξέρετε (δύο για 1οι και ένας για 1ος ομάδας), θα ανοίξω τώρα τις αποδόσεις.

Θα πάω ψηλά με λίγες μονάδες ακόμα. Άλλα είναι ελαφρώς fun bets, άλλα είναι καλύψεις, όλα όμως έχουν αξία, πάντα αυτό ζυγίζω.

Ξεκινάω απο κάτι…πορτογαλικό. Επιμένουν οι μπουκ ότι καυτό φαβορί για 1ος σκόρερ Πορτογαλίας είναι ο Ρονάλντο. Εγώ αναρωτιέμαι μήπως εδώ είναι η μεγάλη ευκαιρία. Γιατί; Γιατί δεν περιμένω να είναι βασικός ο Κριστιάνο.

Τον περιμένω σε “ρόλο Μόντριτς”. Για μισάωρα. Ή αν ξεκινάει, να βγαίνει στο 55′. Θα ξαναδώ απόψε την Πορτογαλία, αλλά δεν περιμένω να ξεκινάει ο 39χρονος Κριστιάνο. Προχθές δεν έπαιξε λεπτό με την Κροατία. Αν λοιπόν συμβεί αυτό, όλοι αμέσως μετά έχουν αξια. Ο Μπρούνο Φερνάντες στο 6,00. Ο Γκονζάλο Ράμος στο 9,00. Ο Λέαο στο 11,00 και ο Ζότα στο 13,00.

Ο Φερνάντες χτυπάει τα στημένα αλλά δεν είναι στράικερ. Κι επειδή όλοι στην Πορτογαλία είναι…τάπες από μέση και μπροστά, θεωρώ ότι θα παίζει ο Γκονζάλο Ράμος, να έχουν και λίγο όγκο (Φέλιξ, Φερνάντες, Μπερνάντο Σίλβα, Ζότα είναι…κοντοπίθαροι). Ο Ράμος είναι καθαρό 9αρι και…παίζω το 9αρι του για 1ο σκόρερ Πορτογαλίας. Θυμίζω, έκανε χατ τρικ στο Μουντιάλ, θυμίζω γενικά ότι οι Πορτογάλοι είχαν την κορυφαία επίθεση των προκριματικών (με 36 γκολ) και έχουν και καλό όμιλο.

Μετά, επιστρέφω στους δύο “βασικούς μου” στράικερ, που έχω για 1ους του τουρνουά. Κέιν και Λουκάκου. Θα τους ποντάρω κάτι λίγα (σε απόδοσεις…θηρία) σε συνδυαστικά bets μαζί με τροπαιούχο!

Κέιν+Aγγλια=17,00. Κέιν+Γαλλία=34,00. Κέιν+Πορτογαλία=55,00. Και Λουκάκου+Αγγλία=81,00. Λουκάκου+Γαλλία=101,00. Και Λουκάκου+Πορτογαλία=151,00. Πάει κι αυτό, εδώ…αρχίζει και αχνοφαίνεται που προσανατολιζομαι σε ομάδες αλλα ΜΗΝ βιαστείτε να καταλήξετε σε συμπεράσματα! Για να κλείσω με τους γκολτζήδες μου, κάτι ψιλα και σε Κέιν+Ντε Μπρόιν (70,00) και Λουκάκου+Ντε Μπρόιν (90,00).

1ος σκόρερ+1ος σε ασιστ.

Κάρτες

Εδώ είπα να ψαχτω λίγο για πρώτη φορά. Δεν είμαι…Thassios, αλλά κάτι βλέπουν και μένα τα ματάκια μου (γέλια). Βασικά όταν μελέταγα ανά ομάδα, είδα κάποιους πιθανούς…καρατέκα (γέλια). Να βγουν δηλαδή 1οι σε κάρτες με τις ομάδες τους. Ομως, οι εταιρίες μας…έκαναν πουστιά. Κανονική πουστιά.

Οσες παίζουν κάρτες (πχ η 365 δεν τα παίζει καν), έχουν κάρτες ομάδων ΜΟΝΟ στις μεγάλες! Αγγλία-Γαλλία-Πορτογαλία-Γερμανια-Ιταλία-Ισπανία-Ολλανδία, τέλος! Φοβερό έτσι; Ζητήσαμε κιόλας για τις άλλες και δεν μας έδωσαν! Ποιους είχα τσεκάρει;

Τσελικ απο Τουρκία (το δεξί μπακ, συνήθως αναπληρωματικός στη Ρόμα), Ντούντα απο Σλοβακία (ο κόφτης της Βερόνα) και Παλίνια απο Πορτογαλία (ο κόφτης της Φούλαμ).

Ο stoiximan μας δίνει μόνο το 6αρι του Παλίνια για 1ος σε κάρτες των Πορτογάλων οι άλλοι δύο άφαντοι. Καλό κι αυτό. Κατέληξα να παίξω κατιτίς σε μονά αποδεκτά, αυτούς τους τρεις ως 1ους καρτάκηδες όλης της διοργάνωσης. Ο Τσελίκ ειναι στο 22,00. Ο Ντούντα στο 40,00 και ο Παλίνια στο 30,00 (αυτόν τον πιστεύω πολύ γιατί η Πορτογαλία θα περάσει τους ομίλους, δεν θα έχει μόνο τρία ματς).

Κάτι ψιλά κι εδώ και τέλος. Συνολικά 11 μονάδες προχθές και 18 σήμερα, μας κάνουν 29 μονάδες σε μακροχρόνια παικτών. Προφανώς και δεν είναι πολλά, οπότε μην σας…τρομάζουν οι φαινομενικά πολλές επιλογές.

Εκλεισα λοιπόν με παίκτες. Παίζω σε δύο εταιρίες, εκεί που βρήκα καλύτερες αποδόσεις. Θα παίξω ταβάνι σε τέσσερις.

Ηδη σας ανέφερα τι “μικροπουστίτσες” κάνουν, ενώ προσέξτε και τι όρια βάζει η καθεμιά. Μεθαυριο είπαμε, θα σας έχω και τι ισχύει σε καθεμιά σε όλα τα dead heat.

Και κυρίως: Αύριο βράδυ ή Πέμπτη απόγευμα (μάλλον αύριο), θα έχω ακόμα μια στηλη με αντε ποστ, την τελευταία, με τα ΟΜΑΔΙΚΑ μακροχρόνια. Προσέξτε, μην βιαστείτε να μαντέψετε, το ξαναγράφω.

Λίγη υπομονή και όλα στο πιάτο σας όπως πάντα, θυμίζω την Παρασκευή στις 4 θα έχουμε ΚΑΙ ράδιο, το τελευταίο για φέτος, να κάνουμε ανακεφαλαίωση!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras