2701

Billaras

Δέκα γιά το διήμερο!

Στις λεπτομέρειες (ξανά). Η Ειμπαρ σιγά μην έχανε, ίσως και να αξίζαμε το διπλό, ενώ μας αδίκησε και κάμποσο ο διαιτητής. Η δε Καισέρι, μην βλεπετε το 0-3, όλα τα έχασε στο 0-1 που δεν έπρεπε να μετρήσει, σε μιά σπάνια φάση (δίνεται φαουλ, ο παίκτης νομίζει αράουτ, πάει να εκτελέσει και τελικα αφήνει τη μπαλα τσουλώντας και “εκτελεί” φάουλ-σέντρα με άπαντες σταματημένους).

Ας είναι. Εχω ήδη πάει παρακάτω. Η πρώτη απόφαση που πήρα από την Τετάρτη κιόλας, ειναι να κάνω παιχνιδι διημέρου. Τα χω μελετήσει, δεν θα αλλάξω κάτι, έχω κατασταλάξει. Οπότε μονάχα μιά στήλη, σήμερα. Στο νησί γιά παράδειγμα, έχω καταλήξει. Τρια ματς και ένα fun bet σκοράκι στη Λίβερπουλ. Στην άκρη μπήκαν Πάλας (3.60), Χαλ (4.75), Μπάρνσλεϊ (5.

00), Νόριτς (3.20), Μόρκαμ (4.50), Φλίτγουντ (3.40). Ε, οκ, κι ένα μικρό σωστό φαβορί η Σριούσμπερι στο 2.20. Απλά το αναφέρω και το…ξέχασα ήδη αυτό. Οπως αναφέρω και το παίζω και το αφηνω άκρη και το 3-2 σκορ στη Λίβερπουλ. Μην ζητάτε επεξήγηση, έμπνευση είναι. Από τα έξι μεγάλα σημεία, σχετικά εύκολα κατέληξα στα τρία που θα ποντάρω. Πάλας-Νοριτς-Φλίτγουντ.

Μόρκαμ έσβησα γιατί και αυτή και η αντίπαλος της φέρνουν πολλά Χ (δεν θα εκπλαγώ αν δω πάλι….2-2), Χαλ έσβησα γιατί οκ δεν προσπερνάω το μομέντουμ της Λέστερ, Μπάρνσλεϊ έσβησα γιατί η έλλειψη κινήτρου διαβάζεται και έτσι (άνετη, αμολάει μιά και χαίρετε) κι αλλιώς (μένει πίσω στο σκορ και δεν σκοτώνεται). Οι τρεις που παίζω; Νόριτς είδα με τα μάτια μου κόντρα στην Ιπσουϊτς, είναι σε σούπερ φόρμα, το 1-1 ήταν η απόλυτα μαγική εικόνα.

Αντί 4-0, ήρθε 1-1, μπάλα είναι. Και η Σέφιλντ σε κρίσιμη στιγμή σαν να μπούκωσε, δύο κακές ήττες και εμφανίσεις. Η Φλίτγουντ δεν θέλει…τίποτα γιά να δικαιολογήσω το σημείο. Μπαμ κάνει. Θα είναι πάλι καλή όπως σταθερά είναι τόσο καιρό; Θα κερδίσει. Τέλος, η Πάλας. Κάιγεται. Εκανε νίκη. Είναι ακόμα στη ζώνη οριακά. Η Μπρομ -το έγραψε ο Μάκης χθες- δεν έχει δώσει δικαιώματα μεν, μπορεί να …αρχίσει να δίνει (δικαιώματα).

Και πέρυσι μόλις σώθηκε άρχισε να αμολάει αετό. Φιλαράκια Πούλις-Αλαρντάις (οι πλέον παλιές καραβάνες της Premier, δεκάδες φορές έσταζε μέλι ο ένας γιά τον άλλο), υλικό έχει η Πάλας, ας το δείξει επιτέλους. Κι έτσι απλά έκλεισε η Αγγλία. Τρία διπλά, ένα σκοράκι, χαίρετε. Εκτός Αγγλίας μελέτησα κάμποσα, έμεινα με λίγα. Ινγκολσταντ, Αλτάχ, Ειμπάρ, Λεβαδειακός, Σ.

Πάουλι, Καέν Χ, Μετς (σημερινά), Σαραγόσα, Αρμίνια, Παλέρμο, Τουλούζ over, Τοντέλα, Καισερίσπορ, Ραπίντ (αυριανά). Ξεκινάω με μιά αυριανή δυάδα φαβορί. Σαραγόσα και Καισέρι. Στο ισπανικό έχω δεδομένες τις καλές σχέσεις (κυρίως μεταξύ οπαδών) και την ανάγκη της Σαραγόσα. Στο τούρκικο έχω δεδομένη την ανωτερότητα, την φόρμα της Καισέρι αλλά και τις…ανατροπές που κάνουν κάμποσες φορές μεταξύ τους.

Μιά δυάδα φαβορί λοιπόν και πάμε στα μεγάλα (Αρμίνια έσβησα, άλλαξε προπονητή η Αουε). Γιά αρχή σβήνω ολα τα γαλλικά. Κάτι λένε μεν, όχι και πολλά δε. Μετά σβήνω Σαν Πάουλι που ξεκινάει σε λίγο (δεν είναι άνετη η Μοναχο, μπορεί να το μοιράσουν). Μένουν επτά. Σβηνω δυστυχώς και την Αλτάχ, μιάς και έμεινε έξω ο βασικός της φορ την τελευταία στιγμή.

Θα πω ένα “κρίμα” εδώ. Αντε, ας σβήσω και την Παλέρμο, περισσότερο κλικ μου έκανε η φυγή Τζαμπαρίνι (15 χρόνια είναι αυτά με τον τρελλοπρόεδρο), αλλά αγωνιστικά δεν νομίζω ότι μπορούν τα παλληκάρια. Κι έμειναν πέντε. Ινγκολσταντ, Ειμπάρ, Λεβαδειακός, Τοντέλα, Ραπίντ. Στα τρία “κάτι” υπάρχει στον ορίζοντα. Και στην Ινγκολσταντ (έχουν άκρες, πέρυσι λίγο πριν το φινάλε η Χόφε κέρδισε με ανατροπή και σώθηκε) και στην Λιβαδειά (ήδη έβγαλε ανακοίνωση ο Παναιτωλικός γιά τον διαιτητή ενώ “θημήθηκε” και τον Κάμπαξη από ένα άλλο ματς μεταξύ τους, που έχει προταθεί κι εδώ όχι ως τόσο καθαρό) και στην Τοντέλα (εκείνο το 1-4 το περσινό ακόμα το θυμάμαι, η Πάσος δεν είναι 100% άνετη αλλά έγινε αρκετά περισσότερο μετά τη μη νίκη χθες της Μορειρένσε).

Ραπιντ (κάνει φάσει, αδικείται από τα αποτελέσματα, στη Σάλτσμπουργκ “κλαίνε όλοι” γιά τη φυγή του Σοριάνο στην Κίνα, το Α και το Ω της ομάδας ήταν) και Ειμπάρ (εντός βλαστημάς να πάρεις κάτι, η Ρεάλ δεν με πέιθει ούτε στο ελάχιστο εδώ και τρία ματς ενώ σήμερα θα λειπει ο Κριστιάνο Ρονάλντο που τράβηξε το κάρο και με τη Λας Πάλμας), είναι καθαρά αγωνιστικά σημεία.

Τα ξανακοιτάω αυτά τα πέντε. Εσεις κάντε τη δική σας χημεία. Εγώ λέω να πάω μονά (και ψιλά στην δυάδα) τα δύο πεντάρια (Ινγκολσταντ, Ειμπάρ) και σε trixie τα τρία μικρότερα (Λεβαδειακός, Τοντέλα, Ραπίντ). Φυσικά κι αυτά “αντέχουν” μονά, αλλά δεν μπορώ να ανοιχθώ παραπάνω. Εσεις κάντε το αν θέλετε, Λιβαδειά και Τοντέλα ειναι κι αυτά “4αρια”.

Και έτσι έκλεισα. Γιά όλα τα γούστα και όλο το διήμερο, 3 (εγγλέζικα) συν επτά μη εγγλέζικα (δύο φαβορί-πέντε μεγάλα), δέκα σημεία. Και οκ, γιά χαβαλέ το σκοράκι στο Ανφιλντ. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 8.000 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο: 1830 μονάδες. Ποντάρισμα 4-5/3: Fun bet: Λίβερπουλ-Αρσεναλ 3-2 σκορ (23.00) με 10 μονάδες. Μονό αποδεκτό: Ινγκολσαντ 2 (5.00) με 40 μονάδες Μονό αποδεκτό: Ειμπάρ 1 (5.

00) με 40 μονάδες. Δυάδα Ινγκολσταντ-Ειμπάρ (25.00) με 10 μονάδες. Δυάδα φαβορί: Σαραγόσα 1-Καισέρισπορ 1 (4.94) με 65 μονάδες. Trixie: Νόριτς 2 (3.20)-Πάλας 2 (3.60)-Φλίτγουντ 2 (3.40) με 15 στην τριάδα και 40 σε καθε δυάδα. Ολο μαζί 135 μονάδες. Trixie: Τοντέλα 2 (4.00)-Λιβαδεια 2 (4.33)-Ραπίντ 1 (3.60) με 10 στην τριάδα και 30 σε κάθε δυάδα, σύνολο 100 μονάδες. Ανοιχτα μπετ: 400 μονάδες.

Νέο υπόλοιπο: 1430 μονάδες. Το πλέον ξεκάθαρο είναι ότι έχω μαζέψει το ποντάρισμα. Τουλάχιστον κατά 200-300 μονάδες, μην ξεχνάμε είναι παιχνίδι διημέρου. Μπορώ άνετα με δύο από τα δέκα να πατσίσω, ακόμα και να κερδίσω, ενώ και με ένα να πάρω πίσω τα μισά. Γενικά είναι ένα σωστά τοποθετημένο παιχνίδι, δεν έχω ενδοιασμούς γιά άλλα σημεία, απλώς αν είχα κέρδη θα έπαιζα μονά και σε Τοντέλα ή Ραπίντ.

Νέα στήλη πλέον την Τρίτη, αλλά θα τα πούμε σε λίγες ώρες και στο chat.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras