3172

Billaras

Διαφορά σε βάθος χρόνου!

Οπως έγραψε κι ο Μάκης, είναι περίεργες αυτές οι στήλες. Εμ με “κουτσά” κουπόνια, εμ με όσα έχουν γίνει στη Γαλλία, δεν είναι απλό -και δεν είναι και συνετό- να κάτσουμε να μιλήσουμε γιά ματσάκια. Εξάλλου….ποιά ματσάκια; Εδώ στο Betsellers έχετε καταλάβει ότι λειτουργούμε αλλιώς. Δεν έχουμε..πάγκο λαικής. Δεν παίζουμε ότι πετάει κι ότι κολυμπάει.

Τα τελευταία 24ωρα ήταν εξώφθαλμο αυτό. Τι έγινε στο Σάββατο; Πήραμε τα λεφτά μας πίσω; Πολύ ωραία. Παρολάκια, overακια και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις, πάνε περίπατο. Γιά να καταλάβετε, δίνω τυχαίο παράδειγμα: Πάει ο Χ “εμποράκος” και αμολάει μιά δυάδα χθες. Δίνει ας πούμε 1.60Χ1.70. Και περνάει. Και μετά -αφού φουσκώσει από καμάρι και γελάνε και οι πέτρες- πάει τα …τεράστια κέρδη και τα “επενδύει” σήμερα σε μιά παρόμοια δυάδα, μπορεί και τριάδα, μπορεί και τετράδα.

Την ίδια ώρα, εμείς εδώ παίρνουμε τα λεφτά μας πίσω πριν μερικά 24ωρα και μετά καθόμαστε καραούλι. Η απουσία στήλης ποτέ δεν σήμαινε αδιαφορία. Σήμαινε-σημαίνει και θα σημαίνει τακτική. Και χθες το βράδυ το…καταλάβατε. “Σκάει” ο Μάκης, κάνει ένα update στη στήλη του, αμόλαει ένα 6αρι (που έφτασε και 7αρι) στη μούρη του μπουκ, χαίρετε.

Το Σάββατο πάλι. Με μιά “στεκιά” σε ανύποπτο χρόνο, παίρνει πολλαπλάσια από τον κάθε “εμποράκο” που αμολαει καθημερινά τριάδες και σιγουράκια ενώ…τη λέξη γκανιότα δεν του την έχει ψιθυρίσει κανείς στα αφτί τόσα χρόνια! Ολο αυτό, σε βάθος χρόνου, κάνει την όχι απλά τεράστια, αλλά χαώδη διαφορά. Θα ήταν λοιπόν πολύ εύκολο γιά εμάς να βγάλουμε πάγκο λαικής.

Κοίταξα σήμερα τα ματς που έχει. Θα μπορούσα να αμολήσω ένα “Μεξικό διπλό-Δανιά g/g” και να πω “ιδού η σημερινή πρόταση να πληρωθείτε”. Θέλετε και τριαδούλα; Ε, χώστε κι ένα over στο Γερμανία-Ολλανδία και την κάνατα τριάδα-λαχείο! No way. Ποτέ. Εγώ κοίταξα τη Γαλλία, (μισή ομάδα οι άγγλοι και ματς ειδικών συνθηκών) αλλά γύρισε φαβορί.

Κοίταξα την Ισλανδία (ένα κάρο βασικοί έξω από Σλοβακία) αλλά…φιλικό είναι, άστο να πάει. Κοίταξα μέχρι και Ελλάδα (με αναπληρωματικούς και η Τουρκία), αλλά..δεν πείθουμε ούτε τον εαυτό μας να μας ποντάρει. Κοίταξα γενικώς κάπου αν υπάρχει ευκαιρία. ΔΕΝ την βρήκα; Πολύ ωραία, χαίρετε. Θα δω μπαλίτσα το βράδυ, θα τυπώσω το προκούπονο και από απόψε θα πιάσω δουλειά εν' όψει Σαββατοκύριακου.

Ο Μάκης πχ σας έβαλε ήδη μιά πρόγευση, αντί…τριαδούλας σας ανέφερε σοβαρούς τραυματισμούς. Αναλογιστείτε, ποιό είναι πιό χρήσιμο; Γι αυτό λοιπόν, ρεπό. Νέα στήλη το Σάββατο, θα προηγηθεί ο Μάκης με το …pregame show που κάνει κάθε Παρασκευή και σας βοηθάει πολύ. Ως τότε, να περνάτε καλά, στοιχηματικά ..σηκώστε μανίκια γιατί ακολουθεί φουλ πρόγραμμα ως τις γιορτές.

Μόλις τώρα κλείσαμε το 1/3 της σαιζόν, έχουμε δρόμο μπροστά μας! Υ.Γ: Αποτρόπαια η εικόνα. Ο ένοπλος δεν φρουρει στρατόπεδο-βάση-πρεσβεία-κοινοβούλιο-αεροδρόμιο. Φρουρεί το Γουέμπλεϊ… ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 8.000 μονάδες. Επιστροφές από 14/11: 204 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 13.904 μονάδες.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras