461

Thassios

Διψάνε για τη νίκη – UPDATE!!

Καλημέρα Γαλάτες μου!

Μεσοβδόμαδα ένα ματς πόνταρα και μπορώ να πω ότι οριακά δε βγήκε η κόκκινη. Λίγο νωρίτερα να έμπαινε το γκολ, νομίζω ότι θα έβγαινε εύκολα. Είχε ένταση όπως περίμενα και βγήκαν απο νωρίς οι κάρτες. Γρήγορα τα ξεχνάμε , βοήθησε και το Tzini σε αυτό (χοχοχοχοχο) και πάμε στα φρέσκα.

Δεν έχω πολλές επιλογές τόσο από κάρτες όσο και από γκολ.

Αυτό σημαίνει ότι δεν είχα μεγάλο πονοκέφαλο με τη διαλογή. Τι έχω σημειωμένο;;;

Από κάρτες νομίζω ότι έχουμε κάποια παιχνίδια όπου οι ομάδες καίγονται για νίκη , είτε λόγω βαθμολογίας είτε λόγω φόρμας. Στην Ελλάδα έχουμε το καυτό Λεβαδειακός – Ιωνικός όπου είναι εξάποντο για την ομάδες και τη παραμονή τους στην Super League. θεωρώ ότι θα έχουμε πολύ ένταση και ξύλο σε αυτό το κολασμένο παιχνίδι και μπορούμε να ποντάρουμε κίτρινες ή κόκκινη.

Ο Ρέφερι δεν με τρελαίνει.

Μετά πάμε στο Περού όπου η Καντολάο δε μπορεί με τίποτα να σηκώσει κεφάλι και θέλει να κάνει τη 2η νίκη της (μία νίκη και εννιά ήττες). Εκνευρισμός στα παιχνίδια της (2-3 που έχω παρακολουθήσει) με αποτέλεσμα να παίρνει πολλές κάρτες. Κάτι παρόμοιο περιμένω και σήμερα. Εδώ το μόνο αρνητικό είναι ο κακός ρέφερι που για Περουβιανός είναι για κλάματα.

Κλείνοντας με τις κάρτες πάμε και στην Αργεντινή όπου έχουμε δύο ομάδες παρόμοιες με τη Καντολάο που αναφέραμε παραπάνω και παίζουν μεταξύ τους. Αναφέρομαι στο Άρσεναλ Σαραντί – Ουνιόν. Στο πάτο της Βαθμολογίας και οι δύο και αν τελείωνε τώρα το πρωτάθλημα (έχει πολύ δρόμο ακόμη) θα έπεφταν και οι δύο. Η μία από τη τωρινή βαθμολογία και η Άρσεναλ από την ειδική βαθμολογία.

Νομίζω ότι θα πέσουν κορμιά για τη νίκη απόψε και θα δούμε πολύ ξύλο γιατί η γκρίνια είναι μεγάλη. Κι εδώ λοιπόν πολλές κάρτες και κόκκινη.

Περνάμε τώρα στα υπόλοιπα. Δύο ισοπαλίες πάλι έχω ξεχωρίσει , μία στην Ιταλία ανάμεσα στην Κόμο και την Άσκολι και η άλλη από τη Γαλλία ανάμεσα στην Πο και την Γκινγκάμπ. Καθαρά βαθμολογικά νομίζω ότι βολεύονται με ισοπαλία.

Από γκολ έχω τρία παιχνίδια που περιμένω να δούμε πολλά γκολ. Τα δύο αποψινά και το ένα αύριο το πρωί από την αγαπημένη Αυστραλία. Τα δύο αποψινά είναι τα Λωζάνη Ουσί – Τουν (από Ελβετία Β’) και Ντέινζε – Εξέλσιορ (από Βέλγιο Β’). Το αυριανό είναι το Περθ Γκλόρι – Αδελάιδα.

Τέλος όπως ανέφεραν και τα παιδιά η Άστον Βίλα είναι μια καλή επιλογή.

Το Χ2 + g/g δίνει 2,6.

Αυτά ήταν όλα. Τι θα παίξω. Το κλασικό πλέον κάτι σαν patent. θα ποντάρω τα τρία παιχνίδια που ανέφερα για κάρτες σε μονά (παίρνω μίζα από το Περουβιανό και βάζω κάτι παραπάνω στο Αργεντίνικο λόγω ρέφερι) και μετά τα τρία ματς με τα πολλά γκολ θα τα κάνω ένα ωραίο τρίξι.

Κλείσαμε. Μια χαρά ωραίο προγραμματάκι έχει με λίγες αλλά καλές επιλογές.

Στο Chat θα αργήσω να μπω σήμερα , κάπου κατά τις 8 υπολογίζω.

Καλό Σαββατοκύριακο και καλή επιτυχία στις επιλογές σας!

UPDATE!!

Καλησπέρα παικταράδες μου!

Τέτοιο ξύπνημα νομίζω μας χρειαζότανε όλους έτσι!(χοχοχοχο)

Από χθες με τον Τzini μέχρι σήμερα το πρωί με τα φιλαράκια μας τους Αυστραλούς που φέρανε ένα 4-4 ώστε να μην αγχωθούμε καθόλου.

Σήμερα όπως ανέφερα και στα παιδιά στο chat , οριακά ήμουν να μην παίξω. Αυτός είναι και ο λόγος που πήγα σε update και όχι σε νέα στήλη. Δεν υπάρχουν σημεία που να κάνουν μπαμ τόσο σε κάρτες όσο και σε γκολ. Χθες οι κάρτες πέρασαν και δεν ακούμπησαν , οπότε σιγά σιγά θα δώσουμε τέλος σε αυτές για φέτος.

Μιλώντας για κάρτες σήμερα θα ποντάρω σε δύο παιχνίδια.

Το πρώτο είναι στην Ισπανία όπου θεωρώ ότι η Έλτσε δεν θα χαριστεί στην Βαλένθια (προσωπική άποψη έτσι και ας λένε όλοι οι άλλοι λένε το αντίθετο). Όσο περνάει η ώρα και η Βαλένθια δεν παίρνει εύκολα τη νίκη θα βγούνε μαχαίρια και θα πέσει πολύ ξύλο. Πάμε το ειδικό ”Έλτσε (χάντικαπ +2) + όβερ 1,5 κίτρινες και οι δύο + κόκκινη” σε απόδοση 6.

Μετά είμαι ανάμεσα σε δύο Ελληνικά. Να ποντάρουμε κάρτες στο Βόλο ή στο ματς τους Ολυμπιακού. Και τα δύο καυτά βαθμολογικά. Και στα δύο περιμένω ένταση με τη διαφορά ότι στο ένα έχω καλό ρεφ (Καραϊσκάκη) και στο άλλο καλή παράδοση (3 κόκκινες στα 2 τελευταία μέσα στον Βόλο). Με ρίσκο πάω με τη παράδοση και παίζω κάρτες στον Βόλο.

Κλείνοντας θα παίξω και μια δυάδα με γκολάκιασε δύο ματσάκια. Το ένα στην Αούστρια Βιέννης και το άλλο στην Ολλανδία στο ματς της Γκόου Αχεντ Ινγκλς με τη Φορτούνα. Την ίδια ώρα αυτά. Τίμια δυάδα με g/g + όβερ.

Αυτά ήταν όλα. Νωρίς τα παιχνίδια. Δε χρειάζεται να παίζουμε κάτι με το ζόρι. Καλό κέρδος είχαμε αυτό το ΣΚ αν βγει κάτι σήμερα καλώς.

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS