2709

Billaras

Δυάδα Παρασκευής (update)!

Κατ'αρχήν συγγνώμη γιά την καθυστέρηση, ου μπλέξεις που λένε (γέλια). Ο χρόνος πιέζει οπότε…τρέχω σφαίρα. Γιά την Κυριακή το μόνο που θα πω ήταν ότι υπήρχαν κακές επιλογές, τίποτα άλλο. Ούτε ατυχίες, ούτε αδικίες, ούτε κακές χημείες (σαν το Σάββατο). Πάω τώρα στα φρέσκα. Ξεκάθαρα, τα λάθη, εκεί που οι μπουκ έχουνε υπερεκτιμήσει το φαβορί, είναι σε Μονακό (πλέον στο 5.

75 αλλά και παλι λάθος, δεν είναι γιά πάνω από 4.00), στη Ρέντινγκ (στο 4.60 σε μονομαχία 3ης-4ης;) στη Μόρκαμ (έχει απουσίες μεν, αλλά και καλή είναι εκτός και η Νιούπορτ έρχεται από ανατροπή και φάπα -που μας πόνεσε- και όσο να'ναι, η …τελευταία είναι και δεν σηκώνει φαβοριτισμό). Αυτά είναι τα λάθη του διημέρου. Μπορούμε να μιλήσουμε και γιά άλλα σημεία.

Πχ γιά το over της Ντέρμπι (3-2, 3-3, 3-4 τα τελευταία ματς), τα μικρότερα σημεία της Σάουθεντ ή της Γουίκομ ή της Γκείτσχεντ (αυτά όλα είναι κοντά στο 2.70), χωρίς να βάζω μέσα την Πέμπτη. Και τέλος, έχω κι ένα…φαντασματάκι. Τελευταία Vs πρώτης! Νορθ Φέριμπι-Λίνκολν! Θα μου πείτε “μα γίνεται αυτό;”. Γιατί να μην γίνεται; Η Λίνκολν είναι…στον έβδομο ουρανό, όλη η Αγγλία γι αυτήν μιλάει.

Πρώτη φορά μετά από 103 χρόνια ερασιτεχνική ομάδα στις “8” του FA CUP! Και καπάκι έχει κι ένα κρίσιμο γιά το FA Trophy το Σάββατο. Πολύ θέλει; Σαφώς και το είπα είδα, είναι φαντασματάκι, αλλά γιά θυμηθείτε τι έκαναν προχθές η Παρί (μετά το ντόρτι επί της Μπάρτσα) και η Μπάγερν (μετά τα πέντε επί της Αρσεναλ). Οταν παθαίνουν “βερτιγκο” από θριάμβους τα θηρία, δεν μπορει να …ζαλιστεί η Λίνκολν; Λοιπόν, μην το κουράζω.

Λίγα θα παίξω εξάλλου. Μονακό, Ρεντινγκ και Νορθ Φέριμπι σε μονά. Οποιος θέλει κάνει κάλυψη, αντέχουν τα 5.75 και 4.60 και 7.00. Θα τα κανω patent αλλά με λιγες μονάδες, ίσα γιά το ονόρε. Βάρος στα μονά. Και έκλεισα. Ανέφερα πολλά, δείτε τα κι εσείς, αξιοποιήστε τα αν σας αρέσουν. Και νέα στήλη (ή update στην υπάρχουσα), την Πέμπτη. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 8.000 μοναδες.

Προηγούμενο υπόλοιπο: 2.630 μονάδες. Ποντάρισμα 21/2: Μονά αποδεκτά: Μονακό 2 (5.75). Με 40 μονάδες. Ρεντινγκ 2 (4.60). Με 50 μονάδες. Νορθ Φέριμπι 1 (7.00). Με 35 μονάδες. Ακόμα 10 σε κάθε δυάδα (30 συνολο) και 5 στην τριάδα. Ανοιχτά μπετ: 160 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 2.470 μονάδες.   UPDATE: Παίζω σπάνια Παρασκευή, βαριά δύο φορές τη σαιζόν. Σήμερα θα το κάνω. Ο λόγος είναι δύο παιχνίδια στα οποία εξ'αρχής -από Τετάρτη που μελέτησα- κόλλησα.

Υπάρχουν ακόμα τρία που σηκώνουν κουβέντα, αλλά τα δύο είναι τα βασικά. Ο λόγος γιά Οβιέδο και Γκρόιτερ Φιρτ. Ειδικά η Οβιέδο. Την έιδα, την είχα ποντάρει αν θυμάστε προ ημερών με Χετάφε. Κέρδισει. Πάει γιά άνοδο. Πέντε νίκες στα τελευταία έξι, στον πάγκο ο Ιέρο, όχι κανένα τυχαίο όνομα (ως παίκτης βέβαια, τεράστια μορφή). Και είδα τη Ρέους επίσης, με την Κάντιθ.

Αγιο είχε, γλύτωσε πολλά (ίσα γιά να μην πληρωθώ τη δυάδα), πέντε ματς δεν κερδίζει, δεν πάει πουθενά (ακριβώς στη μέση της βαθμολογίας), είναι και η χειρότερη επίθεση από 22 ομάδες (21 γκολ σε 26 ματς!). Και μετά βλέπω το 3.60 της Οβιέδο, που εγώ δεν θα το έδινα πάνω από 3.00. Το άλλο είναι η Γκρόιτερ Φιρτ. Επίσης έχω πρόσφατη εικόνα της και ήταν καλή.

Δεν τρώει γκολ, είναι “κυνική” ομάδα, λίγες φάσεις, το βάζει, τέλος. Η άλλη, με το όνομα-γλωσσοδέτης, η Βουρτς “κάτι” Κίκερς, είναι και ντεφορμέ και…άτυχη. Τρεις σερί ήττες, όλο τρώει γκολ στο φινάλε. Και κοιτάω το 3.60 κι εδώ. Ούτε εδώ θα έδινα πάνω από 3.00. Αυτά τα δύο λοιπόν. Τα άλλα τρία ήταν Ντεν Χάαγκ, Μονπελιέ, Βέρντερ.

Εσβησα την τελευταία, δεν με πείθει. Και απλά σκέφτηκα αν θα πάω με τα δύο ως μονά-δυάδα ή βάλω τρίτο για trixie. Η Ντεν Χααγκ οκ, μπάζο. Αλλά κάτι η βελτιωμένη εικόνα της (με νέο τεχνικό και μεταγραφές), κάτι η αδιαφορία της Τβέντε (θυμίζω, δεν μπορεί να βγει Ευρώπη) με έκαναν να το σκεφτώ. Στο 3.50 ο άσος. Οσο γιά τη γαλλίδα; Η αίσθηση μου είναι κατ'αρχήν ότι η Νις ξεφουσκώνει.

Απόψε είναι χωρίς τα μισά της γκολ (Πλεά και Μπαλοτέλι, 20 από τα 42 γκολ της). Και παράλληλα η αίσθησή μου για Μονπελιέ είναι ότι έχει απελευθερωθεί, νέος τεχνικός και νίκες, καλή μπαλίτσα. Εδω το ήθελα πάντως παραπάνω, δεν παύει να είναι αήττητη εντός η Νις. Να είχα 4.30-4.50 να ορμήσω… Τα ξανακοιτάω. Θα πάω στη δυάδα και τέλος. Δείτε κι εσείς τα άλλα τρία.

Παρασκευή είναι, έχουμε ΣΚ μπροστά μας, ας μείνω με τα δύο, και σε μονά. Θα παίξω 140 μονάδες, με ένα κερδίζω κιόλας. Επαιξα λίγα και την Τριτη, Τετάρτη-Πέμπτη τίποτα, άρα καλά είμαι. Θα ανανεώσω την κάβα αύριο (νέα στήλη κανονικά το μεσημέρι). Ποντάρισμα 24/2: Μονό αποδεκτό: Οβιέδο 2 (3.60) με 60 μονάδες. Μονό αποδεκτό: Γκρόιτερ Φιρτ 2 (3.60) με 60 μονάδες.

Δυάδα Οβιέδο 2-Φιρτ 2 (12.96) με 20 μονάδες.        

Παλαιότερα άρθρα του Billaras