2609

Billaras

Δυάδα g/g σε τελικούς!

Για σας και πάλι φίλοι μου. O μεγάλος τελικός του Europa league κύλησε όπως ακριβώς το είχαμε προβλέψει με ακριβές σκορ μάλιστα,τελικά αυτός ο Μουρίνιο έκανε ότι έκανε και ο Ομπράντοβιτς στο μπάσκετ,απλά δεν χάνει τελικό, πληρωθήκαμε στις δύσκολες αυτές εποχές,πήραμε και τον Πογκμπά σκόρερ που έδωσε ο Βασίλης και προχωράμε. Λόγω της δουλειάς μου σαν ιπτάμενος φροντιστής της Oλυμπιακής είχα την τύχη να ταξιδεύω σε όλο τον κόσμο από μικρός και αυτό σε συνδυασμό με την τρέλα μου για τον αθλητισμό,το ποδόσφαιρο και το στοίχημα οδήγησαν εμένα και τους 3 κολλητούς μου σε απίστευτες καταστάσεις σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης.

Δεν θα ξεχάσω τις ατελείωτες ωρες προσπάθειας να κατεβάσουμε και να βγάλουμε σε φωτοτυπίες τα κουπόνια του όπαπ σε αργά ίντερνετ καφέ και business center ξενοδοχείων προκειμένου να μελετήσουμε ή την τρέλα μας για τα αμερικάνικα σπορ λόγω συχνών ταξιδιών στην Αμερική,είναι χαρακτηριστικό ότι έχω δει τους New York Yankees σε περισσότερες πόλεις εκτός έδρας από ότι έχω δει την ομάδα μου την ΑΕΚ.

Βέβαια δεν συζητάμε τι λεφτά είχαμε ξοδέψει σε ίντερνετ στο κινητό και σε τηλέφωνα και μυνήματα για live score. Κάποιες φορές βέβαια αυτό ήταν και επικίνδυνο όπως μία φορά στο Κουβέιτ που απογορευόταν η είσοδος σε στοιχηματικές εταιρίες αλλά εμείς είχαμε βρει τον τρόπο να παρακάμπτουμε την απαγόρευση από λινκ άλλων αθλητικών σελίδων με κίνδυνο βέβαια να έρθει η θρησκευτική αστυνομία στην πόρτα του δωματίου μας.

Ωραία χρόνια που όμως πλέον είναι ανάμνηση,μακάρι να υπήρχε χρόνος να σας έγραφα και άλλες τρελές ιστορίες από γήπεδα και στοίχημα σε κάθε απίθανο σημείο της γης με τα φιλαράκια που πετούσαμε μαζί,τους δυο Νίκους και τον Γιάννη. Πάμε όμως στα παιχνίδια μας για το Σαββατοκύριακο.Στην Αγγλια γίνεται ο μεγάλος αγώνας των 200 εκατομμυρίων λιρών για την ανοδο στην Πρέμιερ λίγκ και επειδή το άγχος θα είναι απίστευτο και για τις δύο ομάδες θα προτείνω την ισοπαλία σε μονό παιχνίδι και ας λύσουν τις διαφορες τους Χαντερσφιλντ και Ρέντινγκ μετά τα 90' .

Αντίθετα περιμένω θέαμα στους τελικούς των κυπέλλων Γερμανίας και Αγγλίας οπότε θα ρισκάρω σε μια δυάδα γκολ-γκολ σε Βερολίνο και Λονδίνο. Κατά τα άλλα πολλά μικρά φαβορί που παίζουν την ύπαρξη τους (Εμπολι,Ρόντα,Λοριάν) αλλά οι αποδόσεις τους είναι εποχιακές και δεν αξίζει να ασχοληθούμε. Αυτά από εμένα,εύχομαι σε όλους καλό καλοκαίρι και καλή απόλαυση στον τελικό του Champions league την άλλη εβδομάδα.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras