2456

Billaras

Δυό εγγλέζες, δυό ισοπαλίες!

Τα του Σαββατοκύριακου αλλά και γενικά του Οκτώβρη, θα τα πούμε στο επόμενο κείμενο, δηλαδή… αύριο. Αυρίο πρωτομηνιά, θα ανεβάσω αργά (μετά τις 5 το απόγευμα), όχι με σημεία Τετάρτης, αλλά με σημεία Πέμπτης και απολογισμό Οκτώβρη. Ετσι κι αλλιώς, σημεία αύριο νομίζω δεν υπάρχουν αξιόλογα, έπαιξα Μπεσίκτας και Πόρτο ως αουτσάιντερ, τώρα ως φαβορί τους κουνάω το μαντήλι.

Το μοναδικό που σκέφτομαι γιά αύριο είναι ένα…Χ. Και γενικά σκέφτομαι κάποια Χ, όσοι διαβάσατε εφημερίδα το ξέρετε ήδη. Το Τότεναμ-Ρεάλ είναι το αυριανό. Ολα στο Χ με οδηγούν. Βαθμολογικά “βγάζει μάτια” (από 7, όταν οι άλλοι έχουν απο 1 πόντο). Ερχονται από ήττες και οι δύο, σε ματς ντέρμπι η μιά, σε ματς με “μικρούλα” η άλλη, άρα….

μιά χαρά γλυφουμε τις πληγές μας. Και αγωνιστικά βγαίνει, όπως βγήκε και στο Μπερναμπέου. Και είναι και στο 3.70… Ομοίως σκέφτομαι άλλο ένα σημερινό, το Ρόμα-Τσέλσι. Και εδώ βολεύει βαθμολογικά (θυμίζω, θα έχουμε φινάλε με Ρόμα-Καραμπακ και Τσέλσι-Ατλέτικο, που σημαίνει ότι αν πάρει πόντο τώρα θα πάει για δύο αποτελέσματα στη Μαδρίτη αλλά και ακόμα κι αν χάσει εκεί, θα ελπίζει βάσιμα στο φινάλε).

Και αυτο είχε έρθει Χ στο Λονδίνο, πλούσιο Χ. Και έχει και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπροστά της η Τσέλσι, αν μπορέσει να κρατήσει έστω και ένα 5% δυνάμεων απόψε, θα το κάνει. Ξεκίνησα διαφορετικά τη στήλη, γιατί τα Χ…είναι λόττο. Θες δύο ομάδες, όχι μιά. Και δεν καθαρίζεις αν δεν λήξει. Στο ασόδιο αν κερδίζεις ένα σημείο 3-0 στο 85' έχεις ανάψει τσιγάρο χαλαρός.

Στο Χ με 0-0 στο 85' έχεις…ανάψει πακέτο (από την αγωνία). Και σκέψη μου είναι απλή: Ο Οκτώβρης πήγε άσχημα. Χάνω. Να …πάω σε λόττο; Είναι σωστή κίνηση; Αυτό με τρώει από την Κυριακή το βράδυ… Πέρα από το σεντόνι, υπάρχει και μιά Championship. Κατέληξα να παίξω δύο απ΄τις αγγλιδες. ΛΙΝΤΣ -ΝΤΕΡΜΠΙ 2 (3.20): Η…γνωστή Λιντς, ξεκίνησε καλά.

Μόλις αγχώθηκε, πάρε τέσσερις ήττες στα πέντε τελευταία, κοιλιά όχι τόσο ντεφορμαρίσματος αλλά άγχους. Και ειδικά εντός έχει ακόμα μεγαλύτερο. Την ίδια ώρα η Ντέρμπι με τον Ρόουετ στον πάγκο ήταν βέβαιο ότι θα στρώσει. Σερί νικών, αήττητος Οκτώβρης, μεγάλο διπλό το Σάββατο. Πολύ λογικό να πάω δεξιά… ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ – ΜΠΟΛΤΟΝ 2 (5.

00): Εφτασε η ώρα να παίξω την ομάδα μου. Κακή, κάκιστη είναι. Μιλάμε γιά ομάδα που'χει να κερδίσει εκτός ένα χρόνο! Αλλά… με ποιά παίζει; Με αυτήν που έχει να κερδίσει…εντός ένα χρόνο! Μιλάμε γιά τραγωδία. Μιά νίκη η καθεμιά φέτος, όλα τα άλλα ήταν πίκρες. Και γιατί παίζω; Γιά δύο λόγους. Πρώτον, η ομάδα μου “κουνιέται”. Τρία αήττητη, πρόσφατη η νίκη της, άγγιξε και το διπλό προχθές, στο 94' με ισοφάρισε η Φούλαμ στο Λονδίνο.

Την ίδια ώρα η Σάντερλαντ όχι δεν κουνιέται, ούτε κιχ δεν κάνει. Δεύτερον, η απόδοση. Στην εντατική και οι δύο, αλλά δεν γίνεται η μιά να είναι στο 1.80 και η άλλη στο 5.00! Δεν στέκει! Κλωτσοσκούφι, νταπα ντούπα, άγχος, μάλλον ένα γκολ, τραγικές ομάδες, αλλά…γιατί τέτοια ψαλίδα; Αυτά τα δύο, συν τα δύο χινάρια. Αποφάσισα να τα ποντάρω. Και όπως έγραψα ήδη, νέα στήλη αύριο αργά, με σημεία από την Πέμπτη και απολογισμό του μήνα που αφήνουμε.

Απόψε τα λέμε κλασικά και στο chat, μετά τις 9.15! Οι μονάδες του αυριανού Τότεναμ-Ρεάλ είτε χαμένες-είτε κερδισμένες, θα πάνε όπως πρέπει στον Νοέμβρη, δεν θα μετρηθούν σήμερα. ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ: -27.85 μονάδες. Ποντάρισμα 31/10-1/11: Λιντς-Ντέρμπι 2 (3.20), 2 μονάδες. Σάντερλαντ-Μπόλτον 2 (5.00), 1 μονάδα. Ρόμα-Τσέλσι Χ (3.50), 2 μονάδες. Τότεναμ-Ρεάλ Χ (3.

70), 2 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 7 μονάδες. Νέο υπόλοιπο Οκτωβρίου: -32.85 μονάδες.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras