241

billaras

Δυό τουρκάλες και μιά τσέχα!

Η Πορτ Βέιλ μας έδωσε το χαρτζιλίκι μας προχθές, έκλεισε θετικά το τετραήμερο, μπορούσε και καλύτερα, αλλά δεν είμαι και αχάριστος. Προχθές ας πούμε, η Πορτ Βέιλ “δεν υπήρχε” στο 1ο ημίχρονο, άνετα μπορούσε να χάνει και με 2-0. Η μπάλα κοινώς μας ευνόησε…

Χθες δεν έπαιξα τίποτα, απλά είδα το Ρεάλ-Λίβερπουλ το βράδυ και ακόμα μιά φορά συνειδητοποιησα πόσο διαφορετικές παρουσιάζονται πολλές φορές οι ομάδες στο σεντόνι.

Η Ρεάλ ήταν εκπληκτικά σοβαρή, έπαιξε όσο ακριβώς χρειαζόταν.

Πάω στο σήμερα και το αύριο. Οκ, μικρή στήλη, δεν έχει και πολλά.

Με τα σημερινά του Champions League δεν ασχολούμαι. Αν προκύψει κάτι στο live, καλώς. Κοίταξα τα υπόλοιπα. Λίγο στη Νάπολι έκανα μιά στάση γιατί η Γιούβε είναι σε κρίση, τελικά το αφήνω. Και πάω στην…Τουρκία.

Που προ ημερών μας έδωσε ένα ζεστό-ζεστό 6,5άρι (στη φωτό οι πανηγυρισμοί του 1-2)! Θα σταθώ όπως καταλάβατε ξανά στην Γκεντσλέρ. Ως και χθες στο 3,00 ήταν σούπερ. Αλλά και στο 2,62 που το βρίσκω πλέον, πάλι έχει αξία. Το συζήταγα χθες με τον Thassio και το Τζίνι και τους έλεγα “το περίμενα 2,25-2,30”. Τρια σερί τρίποντα με ψυχή, καλή φόρμα και κλίμα, στην έδρα της.

Πως στο καλό είναι τόσο ψηλά κόντρα στο…μπάζο; Ναι, οκ, εξάποντο, αλλά όλα είναι υπέρ της Γκεντσλέρ. Η Ερζερούμ επτά ματς δεν κερδίζει, έχει κάνει μιά άθλια χρονιά με αμέτρητες αλλαγές προπονητών (νόμιζω…τέσσερις), της λείπουν και δύο ποιοτικοί παίκτες. Ο Thassios έπαιξε κόκκινες στο ίδιο ματς. Ας την φάει η Ερζερούμ, να φάει και γκολ, να πληρωθούμε όλοι (γέλια).

Να είναι “τυράκι” η ψηλή απόδοση; Ας είναι, δεν θα κάτσω και να το ψειρίσω, πήρα προχθές το 6,5 και το κέρδος ήταν σούπερ.

Το άλλο είναι η Ανκαραγκούτσου. Οκ, η Κόνια δεν τα χαρίζει, δύο σερί νίκες. Στα ίσια λοιπόν. Η Ανκαραγκούτσου με 4 νίκες στα τελευταία 5, η μιά δεν ήταν τόσο…στα ίσια, αλλά οι άλλες ήταν. Τα 4,20 είναι μεγάλα. Σκέφτηκα το ξερό διπλό, σκέφτηκα το dnb, τελικά κατέληξα σε κάτι άλλο πιό…απλό.

Το κάνω σπάνια (οχι απλά σπάνια, μιά φορά στην πενταετία), αλλά μέρα που είναι, ίσως είναι το ενδεδειγμένο. Κατέληξα στο Χ-2. Δίνει 1,80. Οταν το ένα σημείο είναι στο 1,95 και τα δύο μαζί είναι στο 1,80 τότε μου κάνει.

Και θα κάνω το…πιό απλό παιχνίδι που υπάρχει. Μιά ξερή δυάδα με Γκεντσλέρ 2,62 και Χ2 Ανκαρα, δηλαδή στο 4,71. Και καθάρισα.

Ή μάλλον δεν καθάρισα. Θα παίξω και κάτι αυριανό. Τη Σλάβια Πράγας. Την βλέπω συνέχεια στην Ευρώπη. Σοβαρή, στιβαρή, μετρημένη, “ύπουλη”. Και την Αρσεναλ την ξέρω καλά. Προχθές επέστρεψε στις κάκιστες εμφανίσεις με τη Λίβερπουλ. Θεωρώ το 6,00 τεράστιο. Ούτε στο 4,50 δεν θα το έδινα το διπλό. Σιγά το…κάστρο που δεν πέφτει. Θα πάω σε draw no bet του 4,33 επειδή υπάρχει ρεβάνς.

Αν δεν υπήρχε, θα κάρφωνα το 6αρι.

Τωρα καθάρισα. Μιά τούρκικη δυάδα σήμερα και ένα draw no bet αύριο από το Europa. Και μετά Σάββατο! Υπάρχει και το bet του Thassios από χθες, υπάρχει και του Τζίνι δυάδα μαροκάνικη, μιά χαρά είμαστε, θα τα πούμε στο chat. Και πριν κλείσω, να ευχηθώ και δημόσια στον Κώστα Ζαφείρη που έχει τα γενέθλιά του. Ο “σκοτεινός τύπος” του Betsellers, ο μπασκετάνθρωπός μας, σβήνει κεράκια.

Πολύχρονος Κωστή!

Παλαιότερα άρθρα του billaras