2494

Billaras

Δύο από την Ιβηρική!

Δεν νομίζω ότι άξιζα κάτι παραπάνω από την Γουόκινγκ χθες. Τουλάχιστον απ' όσα είδα, Αιντραχτ και Τορίνο δεν το είχαν (χθες) το ύψος. Το ζουμί όμως, είναι αλλού. Να πιάνεις ένα στα πέντε και να χάνεις είτε λίγα, είτε ελάχιστα, είτε καθόλου. Γιατί θα έρθει η μέρα που ούτε 2-3 ομάδες θα είναι κακές (όπως χθες), ούτε θα σε αδικήσει το τόπι όπως το περασμένο Σάββατο (με Νορθάμπτον και Γουενσντεϊ).

Και δεν χρειάζονται πολλά. Στο δεύτερο βγάζεις και κέρδος. Χθες έπαιξα 7, πήρα πίσω 4.75, συνεχίζουμε και απλώς περιμένω. Αυτό είναι και το τεράστιο πλεονέκτημα των μονών παιχνιδιών. Στα φρέσκα, λίγα πράγματα. Οριακά ήμουν να πω no bet, τελικά κατέληξα σε μονάχα δύο σημεία. Το ένα μάλιστα δεν το είχα αρχικά σημειώσει, σήμερα μου προέκυψε, όταν διάβασα ειδήσεις και το ξαναζύγισα.

Νέα στήλη την Τρίτη που νομίζω έχει καλό κουπόνι! ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ – ΜΑΡΙΤΙΜΟ 2 (4.33): Οι μπουκ προφανώς και ζυγίζουν τις μέτριες επιδόσεις της Μαρίτιμο μακριά από το νησί της. Το βλέπουμε συχνά αυτό ανά τα χρόνια, δεν είναι κάτι καινούργιο, χρόνια ας πούμε είχε “θέμα” η Μπαστιά απ' την Κορσική, ακόμα και στις καλές εποχές της. Τις βλέπω κι εγώ τις μέτριες επιδοσεις της Μαρίτιμο.

Αλλά μισό λεπτό. Βλέπω κι άλλα πράγματα. Βλέπω ότι είναι πιο ξεκούραστη από τη Γκιμαράες. Βλέπω ότι η Γκιμαράες έχει να πάει σε λίγα 24ωρα και στην Τουρκία. Βλέπω ότι η Γκιμαράες έχασε (με ότι συνεπάγεται αυτό) το ντέρμπι με την Μπράγκα. Βλέπω ότι σκοράρει με το στανιό! Και πάνω από όλα μα όλα, βλέπω τη Μαρίτιμο να πετάει. Κι άμα λάχει, να παίζει και καλή άμυνα (όπως προχθές στο 0-0 με τη Σπόρτινγκ στη Λισαβώνα).

Στο πρωτάθλημα έχει πέντε νίκες στα έξι τελευταία ματς. Και στο φινάλε, βλέπω το 4+ στο διπλό. Θα το ρισκάρω, δεν στέκει. ΣΟΣΙΕΔΑΔ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ 2 (3.00): Αυτό είναι το ματς-σημείο που είχα προσπεράσει αρχικά. Αλλά είδα τις απουσίες (σοβαρές και όλες στην άμυνα, θα παίξει στόπερ ένα χαφ) της Σοσιεδάδ. Κι αυτή έχει Ευρώπη στο καπάκι και μάλιστα πάει στη Ζενίτ, ενώ η Βαλένθια είναι πιό ξεκούραστη (η μιά έπαιξε Τρίτη, η άλλη Πέμπτη).

Παράλληλα, στην εμβόλιμη είχαμε εκ διαμέτρου ανάποδη εικόνα. Η Σοσιεδάδ κάκιστη άρπαξε τρία, η (αήττητη φετος) Βαλένθια εξαιρετική έβαλε πέντε! Τα βάζω στο ζύγι, βλέπω και την παράδοση του Μαρθελίνο (δεν έχει χάσει ποτέ στο Ανοέτα, 8 νίκες και 2 ισοπαλίες έχει με όλες τις ομάδες που προπονούσε) και καταλήγω να ποντάρω. ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 24/9: Γκιμαράες-Μαρίτιμο 2 (4.

33) 1 μονάδα. Σοσιεδάδ-Βαλενθια 2 (3.00) 2 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο: -5.45 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: -8.45 μονάδες. **Το ποστ στο φόρουμ για τη σύναξη στη Θεσσαλονίκη θα το ανεβάσω αύριο ή την Τρίτη, να έχω φιξάρει το μαγαζί που θα πάμε. Αλλά είναι επίσημο, 7/10 το βραδάκι Σαββάτου θα μαζευτούμε. Μόλις δείτε το αντίστοιχο ποστ, δηλώστε συμμετοχές το συντομότερο, να ξέρω πόσοι θα μαζευτούμε (είναι σημαντικό, με βοηθάει στη συνεννόηση με το μαγαζί).

Παλαιότερα άρθρα του Billaras