2331

Billaras

Δύο από το Νησί (UPDATE)!

Μην μου πείτε ότι…δεν ήταν ευκολάκι αυτό το ασάκι της Μπράιτον; Γελάω, αλλά δεν απέχω και τόσο από την πραγματικότητα. Τα ανέλυσα, αν δεν κοιτάς φανέλα απλά απορείς πως μιά ομάδα με 3-4-7 (πλέον 8) εκτός έδρας και τρεις σερί φάπες είναι καραφαβόρα! Κι έτσι απλά, 4 μονάδες έπαιξα το ΣΚ, πήρα 4.20, σβηστά πέρασα και χωρίς άγχος… Γιά δικούς μου λόγους (είμαι εκτός Αθηνών και με πιεσμένο πρόγραμμα), θα είμαι λιτός και σβέλτος σήμερα.

Εξάλλου, δεν αλλάζω τέμπο στοιχηματικά, θα συνεχίσω…σβηστός. Τι να παίξω από το σεντόνι; Σβήστηκαν όλα. Γενικά, από τα ευρωπαικά, δύο γλυκοκοιτάω και είναι της Πέμπτης. Ειδικά το ένα (Ζενίτ) μου έχει σκαλώσει. Θα το ξαναδούμε όμως σε 48 ώρες. Γυρίζω στο σήμερα, μένει το Νησί. Ρε συ Μάκη, τι…ψυχολογικά ειναι αυτά βρε; (γέλια). Τι… κατάλοιπα σου άφησε η ομάδα μου η Μπόλτον; Εμ κι εσύ την είχες ματιάσει το 2014, είσαι στην Αγγλία και την ποντάρεις; Πως να ξεχάσεις την εφτάρα; Λοιπόν, μιάς και δεν θα την παίξεις σήμερα, θα την ποντάρω εγώ, να σβήσω τη ρετσινιά, αλλά να ξερεις εγώ έχω καλές αναμνήσεις από το ίδιο ζευγάρι, η φωτό είναι από ένα επικό τελικό πλέι οφ, του 1995, 4-3 στην παράταση η ομαδάρα μου, απο 0-2 πίσω και χαμένο πέναλτι Ρέντινγκ γιά το 0-3 στο μισάωρο! Ετσι γύρισα στην Premiership, δεν ξεχνιούνται αυτά! Φέτος, μπάζο είμαστε εμείς οι Τρόττερς, μην γελιέστε, αλλά το παλεύουμε όλοι μαζί.

Ενώ στη Ρεντινγκ κάτι δεν δουλεύει καλά και κάνει μπαμ. Ο Σταμ κάπου το έχει χάσει, στραβό κλίμα, ντεφορμέ, όλα μαζι. Οκ, μιά νίκη έχω φέτος εκτός, αλλά…για τον Μάκη ρε γαμώτο, να μην έχει να μου το κοπανάει (γέλια). Το άλλο που θα παίξω είναι προφανές, η Ιπσουϊτς. Αυτή την “ακουμπάει” και ο Μάκης. Η Σέφιλντ και ντεφορμέ και κούραση και απόντες, και απανωτά ντόρτια, όλα στραβά δηλαδή.

Η Ιπσουίτς είναι ένα σκαλί πάνω και σε φόρμίτσα. Τίμιο το 3.30. Θα το κλείσω εδώ, από το ύφος μου καταλαβαίνετε πόσο χαλαρά πάω, θα βάλω μιά μονάδα στην Μπόλτον και 1.2 στην Ιπσουιτς και χαίρετε. Νέα στήλη το Σάββατο μεν, αλλά με πιθανότατο Update την Πέμπτη! Να'χετε το νου σας μετά το μεσημέρι! Υπόλοιπο Μαρτιού: -4 μονάδες. Επιστροφές από 4/3: 4.

2 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: +0.2 μονάδα. Ποντάρισμα 6/3: Ρεντινγκ-Μπόλτον 2 (5.25), 1 μονάδα. Σέφιλντ Γουέν.-Ιπσουιτς 2 (3.30), 1.2 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: -2 μονάδες. UPDATE: Το πήρε η μιά (Ιπσουιτς), το άγγιξε η αλλη (Μπόλτον), ολα καλά λοιπόν. Σημερα δεν αντέχω, θα παίξω κόντρα της Λειψίας. Το γράφω…μέρες. Δεν γίνεται η Λειψία , η πρωτάρα αυτή ομάδα, όσο καλή κι αν είναι, να δίνεται τόσο φαβορι! Μόλις ξεκίνησε τα ευρωπαικά ξανάκανε κοιλιά (4 ματς χωρίς νίκη) κι αυτο κάτι λέει.

Την κοντράραμε με Μπεσίκτας, πολλοι το έκαναν και με Νάπολι. Δεν στέκει και σημερα αυτό το σετάκι. 1.70 με 5.60; Αδιανόητο. Ποια είναι η Ζενίτ; Καμιά πεθαμενη; Αν έπαιζε και ο Παρέδες θα ήμουν πολύ ζεστός. Τώρα επειδη λείπει και επειδή εχει και ρεβανς, θα πάω με draw no bet, μια μονάδα στο 3.50. Τόσο περίμενα να έχει …χωρίς dnb το διπλό! Ανανέωση κάβας και στήλη φρέσκια το Σάββατο (ομολογώ ότι σκέφτηκα και κόντρα Ντόρτμουντ αλλά το άφησα).

 

Παλαιότερα άρθρα του Billaras