2361

Billaras

Δύο από φόρμα, ένα “τυφλό”!

Οπως έκλεισε ο Γενάρης, έτσι μπήκε ο Φλεβάρης. Καλά. Θα μπορούσε καλύτερα, αλλά καλά. Οταν κερδίζεις πάντα είναι καλά. Καμιά από την εξάδα μου δεν έχασε, τα ματς τελειώναν και όλα τα παλεύαμε, στο 85' ισοφαρίστηκε η Ιστλι, στο 93' η Σουίντον, αλλά δεν έχω παραπόνο. Γιατί και την ίδια ώρα (93') το έβαζε η Κρόουλι και στη Σουίντον έγινε υπερπροσπάθεια, έκανε ανατροπή με 10 παίκτες η ομάδα, άρα της αποδίδω τα εύσημα, άλλες εκεί μέσα θα είχαν φάει τρία και θα το είχαμε ξεγράψει.

Θυμηθείτε που εβαλα τις 2 μονάδες χθες. Σάουθεντ-Κρόουλι-Σουίντον. Κάτι λέει αυτό. Δύο ευστόχησαν παραλίγο και οι τρεις, αλλά και με τις δύο ήρθε κέρδος. Ας συνεχίσει έτσι λοιπόν… Γιά σήμερα, λίγα. Μόλις τρεις επιλογές χωρίς μάλιστα να χρειαστεί να κάνω κι άλλη διαλογή. Μιά Ναντ έσβησα (δεν μου κάνει στο 2.70), μιά Ουντινέζε την ξέχασα γρήγορα, οπότε κράτησα μονάχα Μπολόνια-Αιντραχτ και…Αούστρια.

ΜΠΟΛΟΝΙΑ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ 1 (3.40): Η διαφορά μεταξύ τους έγκειται σε μιά λέξη. Σοβαρότητα. Η Μπολονία δεν είναι κάτι αμαν-αμαν, αλλά σαφώς και είναι σοβαρή ομαδούλα. Δεν εκτίθεται, αν μπορεί ταβάνι το 8 παίζει σταθερά από 5 και πάνω. Την ίδια ώρα η Φιόρε είναι παιδική χαρά. Ξεφτιλίστηκε προ ημερών, έφαγε κράξιμο, πήγαν και στην προπόνηση οι οπαδοί, το κλίμα είναι χάλια.

Σε ματς ντέρμπι γιατί να μην κρατήσω τη σοβαρή γηπεδούχο που είναι (γιατί άραγε;) και αουτσάιντερ; ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΑΙΝΤΡΑΧΤ 2 (3.30): Μέχρι χθες ήταν 2η. Αν κερδίσει ξαναπάει 2η. Κι αυτό λέει πολλά. Είναι η καλύτερη (προφανώς μετά την Μπάγερν) ομάδα εκτός έδρας με 6 διπλά (6-3-1). Τα τρία είναι σερί. Και όμως, πληρώνει αουτσάιντερ. Εγω θα την έδινα μέχρι και οριακό φαβορί κάπου στο 2.

65 την Αιντραχτ. Η Αουγκσμπουργκ κακή δεν είναι, καλή έδρα έχει, αλλά έχει και ταβάνι. Και έχει και σοβαρό πλήγμα με τον γνωστό μας Φιμπόγκασον, αναντικατάστατος είναι, 11 γκολ έχει. Προφανές το λάθος. ΡΑΠΙΝΤ-ΑΟΥΣΤΡΙΑ 2 (9.00): Συγγνώμη, αλλά…9.00; Και 6.50 (για όποιον θέλει) το dnb; Σε επανέναρξη; Σε κολασμένο ντέρμπι; Η Αούστρια δεν θα είναι όπως το πρώτο μισό.

Γύρισαν κάποιοι τραυματίες (μισή έπαιζε), ήρθαν 3 μεταγραφές. Οκ, δεν είναι καμιά ομαδάρα, αλλά είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι η ψαλίδα με τη Ραπίντ δεν είναι αυτή. Περίμενα να δω 4αρι και είδα…9αρι. Θυμίζω, το μεγαλύτερο σημείο φέτος που έχω πιάσει (και μάλιστα…με άνεση, με ντόρτια) είναι το 9.00 της Αούστρια στην Ριέκα. Κραγμένο λαθος κι εκείνο.

Κι αυτό εδώ το ίδιο. Προφανώς και είναι λίγο “τυφλό” (επανέναρξη, δεν έχουμε εικόνα φρέσκια), αλλά είναι από τις περιπτώσεις του “χτυπάω κι ας χάσω, θα χτυπάω το κεφάλι μου αν έρθει και δεν το παίξω”. Υπολοιπο Φεβρουαρίου: -9 μονάδες. Επιστροφές από 3/2: 13.8 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: +4.8 μονάδες. Ποντάρισμα 4/2: Μπολόνια-Φιορεντίνα 1 (3.

40), 1 μονάδα. Αουγκσμπουργκ-Αιντραχτ 2 (3.30), 2 μονάδες. Ραπίντ-Αούστρια 2 (9.00), 1 μονάδα. Νέο υπόλοιπο: +0.8 μονάδα. Αυτά τα ολίγα. Χωρίς μεγάλες απαιτήσεις σήμερα. Σημειώστε κάτι: Αύριο βράδυ έχει Γουότφορντ-Τσέλσι. Θα δω ειδήσεις, θα πιάσω κλίμα, θα ψαχτώ γενικά, ίσως κάνω update (και όχι φυσικά γιά να παίξω Τσέλσι). Αν δεν το κάνω, νέα στήλη την Τρίτη σε πολύ χαλαρή εβδομάδα!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras