2322

Billaras

Δύο με αξία, στο χαλαρό!

Εδώ είμαι κι εγώ, έστω και αργούτσικα, αλλά κινούμαι…βάση προγράμματος κι εγω, άπαξ κι έχει τόσο χαλαρό, χαλαρώνω κι εγώ κομμάτι. Πριν πάμε σε αυτά τα χαλαρά φρέσκα, δύο λόγια για το ΣΚ. Περίπου αυτά που έγραψα και στην σημερινή Kingbet. Πήρατε χαμπάρι τι έγινε; Δέκα σημεία το Σάββατο, δεν χάνει κανένα από τα αουτσάιντερ, τα έγραψα κιόλας.

Και εγώ παίζω….τέσσερα που ήρθαν Χ! Και ήρθε η Κυριακή και κάνω το…ανάποδο. Πέντε σημεία είχα, χάνουν τα τρία, αλλά εγώ παίζω τα…δύο που κερδίζουν! Και (συνολικό) κέρδος διημέρου. Τι θέλω να καταδείξω; Είδα ένα-δύο “μπραβο” την Κυριακή. Κι ευχαριστώ. Αλλά θα ήθελα τα μπράβο (τρόπος του λέγειν) το Σάββατο! Δεν θέλω ευχαριστήρια επειδή έκανα…καλή χημεία την Κυριακή, δεν αξίζει επιβράβευσης η χημεία.

Θα τα ήθελα γιά το καλό διάβασμα του Σαββάτου. Δοκιμάστε να βρείτε 10 αουτσάιντερ μέ μέσο όρο το 4.00 και να μην χάσει κανέναν. Οκ, έπεσα στα Χ εγώ, αλλά αυτό δεν αλλάζει το διάβασμα γιά κόντρα. Και γιά να το κλείσω: Η χημεία (λέξη κι αυτή) εξαλέιφεται με τα μονά. Με τίποτα άλλο. Ναι, είδατε, μηδέν το Σάββατο, όλα πήγαν στο Χ. Δύο την Κυριακή, εύστοχα, κέρδος.

Αυτό ήθελα να δω φέτος και το βλέπω να λειτουργεί… Στα σημερινά; Με πρόλαβε ο Μάκης, αλλά αν έχετε διαβάσει εφημερίδα θα τα ξέρατε ήδη. Φλίτγουντ και Εξετερ. Ας μην κάνω ξεχωριστά κείμενα. Για την πρωτη θα πω ότι δεν γίνεται να την βλέπω (και να την ποντάρω) στο 4.20 με την Τσάρλτον το Σαββατο και σήμερα να είναι στο 5.25 και να την…αφήσω.

Απλά δεν γίνεται! Μάντης αν θα κερδίσει, δεν είμαι. Με τη Τσαρλτον έφερε 0-0, με τον Σέρινταν εχει τρία σερί Χ, αλλά στρώνει, την βλεπω. Και δεν δέχομαι να είναι σε μάχη εξάποντη στο 5.25. Μην τρελλαθώ. Καλή και άγια και το παλεύει και η Ροτσντέιλ και το δέχομαι. Αλλά αν οι αποδόσεις έλεγαν την αλήθεια, με την Τσάρλτον έπρεπε να είναι κάπου στο 3.

80-4.00 και σήμερα κάπου στο 3.50. Θα ρίξω λοιπόν μιά μονάδα εκεί. Και ακόμα μιά στην Εξετερ. Πήγε στο 3.10. Αλλά και πάλι έχει αξία. Καλά, στο χθεσινό 3.40 παραείχε. Σαν…τυπογραφικό λάθος μου φάνηκε αρχικά. Επρεπε να είναι φαβορί του 2.65 η Εξετερ. Παλεύει γιά πλέι οφ, 100% καλύτερη της Πορτ Βέιλ. Δέχομαι ότι δεν έχει σούπερ φόρμα, δέχομαι ότι δεν κάνει τα περσινά τρελλά διπλά, αλλά και πάλι, φτάσαμε μέσα Μάρτη, έχουμε άποψη.

Η Βέιλ με 0-7-5 στα τελευταία 12, έχει κι ένα μαξιλαράκι ασφαλείας. Να πατήσει ξανά σε ισοπαλία; Μπορεί. Αλλά εγώ παίζω με τις αποδόσεις. Αν σημερα πχ είχα 3.50 Φλίτγουντ και 2.65-2.70 Εξετερ, δεν θα έπαιζα τίποτα. Απαξ και έχω 5.25 και 3.10, παίζω. Νομίζω καταννοητο πλέον… Δεν παίζω δυνατά, από μιά μονάδα, χαλαρά κι άν θελουν να έρθουν, καλώς να ορίσουν.

Κάπως έτσι πάμε, κάπως έτσι θα πάμε και το Σάββατο που θα έχω νέα στήλη. Και να μην ξεχάσω: Υπαρχει μιά μικρή (του…2% πιθανότητα) να κάνω ενα update αύριο. Τρομερή η Γουίγκαν, αλλά με νέο (και πολύ αγαπημενο, που κάνει γκελ) προπονητη η Γουόλσολ και ο άσος στο 5.50. Φρέσκια η Γουόλσολ επίσης, δεν έπαιξε καν το Σάββατο, ενώ η Γουίγκαν παίζει σερί με τόσα εξ' αναβολής, ενώ δεν ξέρω πόσο θα της κοστισει νοητικά και ο αποκλεισμός από το FA CUP.

Εχοντας αποκλείσει Μπόρνεμουθ-Γουέστ Χαμ-Σίτι (ειδικά αυτήν), το είχαν πιστέψει πολύ. Το σκέφτομαι. Ακόμα λέω no bet, αλλά ως αύριο θα το ξαναδώ. ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΜΑΡΤΙΟΥ: -7.5 μονάδες. Επιστροφές από 18/3: 11.25 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: +3.75 μονάδες. Ποντάρισμα 20/3: Ροτσντέιλ-Φλίτγουντ 2 (5.25), 1 μονάδα. Πορτ Βέιλ-Εξετερ 2 (3.10), 1.25 μονάδες. Νέο υπολοιπο: +1.5 μονάδα.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras