2330

Billaras

Δύο με ξεκάθαρα λάθη!

Στοιχηματικά, το μόνο που θα θυμάμαι μεσοβδόμαδα θα είναι…αυτό που δεν έπαιξα, δηλαδή την Σάλτσμπουργκ. Εφτασα στο τσακ, έκανα πίσω, κακώς. Κατά τα άλλα, ούτε κρύο-ούτε ζέστη, έφτανε η Ιπσουϊτς. Σε γενικότερο πλάνο, στο σεντόνι δεν είδαμε άσο, ενώ στο Europa League νομίζω η “ανάσταση” της Αρσεναλ ήταν το σημαντικότερο. Αγωνιστικά, χαρήκαμε μπάλα, είδαμε ότι σε τέτοιο επίπεδο μετράνε πλέον και οι…κοχόνες.

Η Γιούβε σε καμιά περίπτωση δεν είναι και συνολικά και μεταξύ τους καλύτερη της Τότεναμ. Της αρκούσαν…20 λεπτά στα 180'. Δέκα στο Τορίνο, δέκα στο Λονδίνο. Αλλά είχε αυτά που δεν είχε η Τότεναμ. Η εγγλέζα παίζει μπαλάρα, είναι όμορφη στο μάτι, αλλά από καπατσοσύνη….γιοκ. Η κωλοπετσωμένη Γιούβε την έπιασε κωτσο κανονικά. Κλασική ιταλική συνταγή, όχι μόνο της Γιούβε αλλα και της εθνικής τους.

Ψυχή-πονηριά-άμυνα, καλό τρίπτυχο νομίζω! Πάμε πλέον στα φρέσκα… Ο Μάκης το έγραψε ανάγλυφα. Το κουπόνι είναι μέτριο. Και στο νησί και γενικά. Εφτασε σε σημείο να παίξει δυο over όλα κι όλα! Εγω θα παίξω σημεία, αλλά πολύ μαζεμένα. Πολύ όμως. Τα παίρνω ανάποδα: Εκτός νησιού, τρία σκάναρα γιά σήμερα, τα άφησα όλα. Σεντ Ετιέν, Βαλένθια, Εξέλσιορ.

Ολα όμως έχουν και πολύ Χ μέσα, ειδικά τα δύο πρώτα. Γιατί και η Ρεν είναι καλά, ενώ οι “νυχτερίδες” βολεύονται κιόλας, έχουν απόσταση από την Σεβίλλη. Οποτε…τζίφος εκτός Αγγλίας. Οσο γιά το νησί; Προφανώς και κοίταξα κάμποσα. Αλλά δεν ψήθηκα. Να “συζητήσουμε” ματς έχει άφθονα. Να παίξουμε όμως; Και Γιουνάιτεντ κοίταξα άπαξ και γύρισε αουτσάιντερ στο 2.

87 και Μπέρνλι αφού είναι χάλι μαύρο η Γουέστ Χαμ και Μπράιτον επίσης αφού είναι ντεφορμέ η Εβερτον. Αλλά…τα'σβησα. Γιατί δεν είμαι τυφλός να μην βλέπω την φόρμα της Λίβερπουλ, να μην βλέπω την βαθμολογική άνεση της Μπέρνλι, να μην βλέπω ότι όσο χάλια και να είναι η Εβερτον, εντός το έχει κάνει “κάστρο” ο Αλαρντάις! Στην Championship δεν…συζήτησα κανένα, απλώς ένα θα κρατήσω που θα παιχθεί.

Στην 1η, στραβοκόιταξα Μπλάκπουλ (αλλά το άλλο είναι θηρίο), σαφώς και βλέπω την Πλίμουθ στο 2.80 αλλά κάτι η αλλαγή προπονητη στην αντίπαλό της, κάτι η διακοπή με μαζεύουν. Στην Κόνφερενς τίποτα, στην 2η πήγε σε Φόρεστ Γκριν το μάτι (αλλά εδώ ήθελα παραπανω), σε Τσέλτεναμ (αλλά δεν ξέρω πως στο καλό θα βγει η ανακατωσούρα με τον προπονητή στην ακέφαλη Σουίντον), σε Τσέστερφιλντ (αλλά…παραμένει μπάζο).

Με λίγα λόγια; Ψάχτηκα για τα παραπάνω, αν μου βάζατε μαχαίρι στο λαιμό γιά ένα, θα ήταν η Τσέλτεναμ. Ομως, σε μέτριο μενού, το πρέπον είναι να λιμιτάρεις τις επιλογές σου. Οπότε την άφησα και αυτή και τις άλλες, και πήγα σε δυο λάθη “κραγμένα”. Ανέβηκε η απόδοση και στα δύο, οπότε… άρχισαν να βγάζουν μάτια και να τις κρατάω άπαξ και βρίσκω αξία άνω της μισής μονάδας στο καθένα.

Αυτά τα δύο παιχνίδια θα είναι και όλο το σημερινό μου παιχνίδι… ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝΣΝΤΕΙ-ΜΠΟΛΤΟΝ 2 (4.75): Επαιξα Μπόλτον και προχθές. Είδα καλά σημάδια. Γιά λεπτομέρειες δεν κέρδισε και δεν με πλήρωσε η ομάδα μου. Και κόντρα στη ροή βρεθηκε πίσω, και χαρακτήρα έδειξε και ισοφάρισε, και κυνήγησε το διπλό μετά που με λίγη τύχη θα το είχε βρει.

Τώρα πάει στην Γουένσντεϊ την οποία έπισης…έπαιξα την Τριτη, αλλά με κόντρα! Εχω καθαρη εικόνα εν ολίγοις και από τις δύο. Η Γουένσντεϊ σκαλωμένη, με απόντες, χωρίς ηθικό, τίποτα δεν της βγαίνει. Προφανώς και η ομάδα μου δεν έγινε…τουρμπο (κάθε άλλο), προφανώς και ξέρω το αρνητικό της ρεκόρ εκτός, αλλά ακριβώς γι αυτό και χτυπάω ψηλά.

Είχε αξία στο 5.25 με την Ρέντινγκ, έχει αξία και στο 4.75 με την Γουένσντεϊ. Αν ήταν πχ στο 4.00 δεν θα το κοίταγα καν, θα είχα προσπεράσει. ΛΟΥΤΟΝ – ΑΚΡΙΓΚΤΟΝ 2 (5.25): Για μισό λεπτό. Το ματς το πρωτομελετάω Τετάρτη βράδυ κι έχει 4.30 το διπλό και το βάζω σε ένα κυκλάκι. Το αναφέρω στην εφημερίδα. Και έρχεται το Σαββατο και το βλέπω 5.25! Παρακαλώ; Η Λούτον στα τελευταία επτά κέρδισε τα τρία.

Η Ακριγκτον στα τελευταία επτά κέρδισε τα έξι. Αυτά αν μιλάμε γιά φόρμα. Βαθμολογικά είναι το ματς κορυφής, τις χωρίζει… ένας βαθμός! Αγωνιστικά, η Λούτον είναι χωρίς τον πρώτο της σκόρερ, τα 16 γκολάκια του Κόλινς θα λείπουν, είναι τιμωρημένος. Ξέρω τι ομάδα κοντράρω. Το έχω ξανακάνει (πχ με Γουίκομ). Είναι καλή και άγια η Λούτον, αλλά και η άλλη τι είναι; Πως δικαιολογείται το 5.

25; Θα έπρεπε να είναι ταβάνι στο 3.90 με 4.00, τώρα έχω υπεραξία. Και το ρισκάρω. ΥΠΌΛΟΙΠΟ ΜΑΡΤΙΟΥ: +0.96 μονάδα. Ποντάρισμα 10/3: Σέφιλντ-Μπόλτον 2 (4.75), 1 μονάδα. Λούτον-Ακριγκτον 2 (5.25), 1 μονάδα. Νέο υπόλοιπο: -1.04 μονάδα. Βλέπετε ότι έκανα αυτό που έγραψα, λιμιτάρισα τα παιχνίδια μου. Μόλις δύο, πάνω σε λάθη. Και τέλος. Δείτε και τα άλλα, όμως νομίζω σωστά πράττω.

Νέα στήλη αύριο ίδια ώρα, με επίσης λίγα σημεία!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras