386

Μάκης Μηνδρινός

Δύο, στο χαλαρό…

Καλό μήνα! Και καλή σεζόν να έχουμε, με υγεία και μια… φυσιολογική καθημερινότητα! Νομίζω ότι και οι τελευταίοι αδειούχοι έχουν πλέον γυρίσει ή έστω μετρούν αντίστροφα για να γυρίσουν. Οπότε αρχίζουμε σιγά σιγά και μπαίνουμε σε ρυθμούς… αγωνιστικούς, είτε αυτοί αφορούν την καθημερινότητά μας είτε το στοίχημα.

Ειδικά για το στοίχημα, τελείωσαν οι μεταγραφές, μόλις φύγει και το πρώτο break για τις Εθνικές ομάδες, είμαστε και επίσημα σε mood σεζόν 2021-22.

Από την επόμενη εβδομάδα αυτά, από το επόμενο Σ/Κ για την ακρίβεια. Τότε που κανονίσαμε και τη σύναξή μας, για το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου, στις 21:00, στα Πεύκα στο Μαρούσι, εκεί που τα λέμε κάθε χρόνο (με εξαίρεση την περσινή σεζόν, που δεν το επέτρεψαν οι συνθήκες). Όπως γράφει και ο Βασίλης στο editorial, καλό θα ήταν να μας ενημερώσετε αν έρθετε, γιατί είναι λίγο περίεργα τα πράγματα με τα τραπέζια λόγω κορωνοϊού.

Λιγκ 1, Λιγκ 2 και Νάσιοναλ Λιγκ έχει το πρόγραμμα το Σ/Κ. Και μάλιστα η Λιγκ 1 με μόλις τέσσερα παιχνίδια, πολλές οι αναβολές λόγω των Εθνικών ομάδων. Τίποτα ιδιαίτερο στα τέσσερα αυτά ματς. Στη Λιγκ 2, όμως, έχω σημειωμένα τρία παιχνίδια: Σουίντον (3,00) στη Στίβενεϊτζ, Σκάνθορπ (4,50) στη Νορθάμπτον και Χάρλτπουλ (2,80) στην Τρανμίρ. Το τελευταίο, όμως, το είχα 3,30 χθες, είναι μεγάλη η πτώση.

Άλλο 3,30 και άλλο 2,80.

Παρόμοιο και το Μέιντενχεντ – Τόρκι στη Νάσιοναλ Λιγκ, ήταν το μόνο που είδα πιο σοβαρά. Εχει γυρίσει, όμως, εντελώς τούμπα η κατάσταση. Χθες το διπλό ήταν στο 2,85, τώρα είναι στο 2,45 και ο άσος ανέβηκε στο 2,75. Εκεί το σετ είναι δίκαιο, οπότε σβήνεται από τις επιλογές μου.

Τι μένει; Σουίντον στο 3,00 και Σκάνθορπ στο 4,50.

Για να είμαι ειλικρινής μου κάνει εντύπωση που είναι ακόμα αουτσάιντερ στο 3,00 η Σουίντον. Αλλοι στόχοι σε σχέση με την Στίβενεϊτζ, η Σουίντον είναι από τα φαβορί για την άνοδο και έχει ξεκινήσει καλά, η Στίβενεϊτζ μπήκε δυνατά με δύο νίκες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές, αλλά ήδη έχει αρχίσει και «κάθεται». Ισως το διπλό να παραμένει ψηλά λόγω κάποιων απουσιών της Σουίντον, όμως απουσίες έχει και η Στίβενεϊτζ, με ένα ρόστερ έτσι κι αλλιώς μικρό.

Για τη Σκάνθορπ μιλήσαμε και την προηγούμενη εβδομάδα, όταν υποδέχθηκε την Τρανμίρ. Είχα γράψει τότε πως αν έπαιζα τρίξι, η Σκάνθορπ θα ήταν το ματς που θα έκλεινε το τρίξι μαζί με Εβερτον και Μπέρμιγχαμ. Παρά τα προβλήματά της και τις απουσίες με τις οποίες είναι αναγκασμένη να παίξει, η Σκάνθορπ είναι καλή (για τα δεδομένα της) στο ξεκίνημα και το επιβεβαίωσε και απέναντι στην Τρανμίρ, όπου κέρδισε 1-0 αλλά το σκορ σίγουρα θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο.

Τώρα αντιμετωπίζει τη Νορθάμπτον, η οποία ξεκίνησε με δύο νίκες, όμως ακολούθησε το 1-3 από τη Ρότσντεϊλ και το 0-0 στην Κρόουλι. Ξεφεύγει το 4,50 με βάση τα σημερινά δεδομένα.

Οπότε θα παίξω αυτά τα δύο, πολύ χαλαρά.

Τα λέμε ξανά την επόμενη εβδομάδα, πιθανότατα την Παρασκευή, παραμονή της σύναξής μας!

Παλαιότερα άρθρα του Μάκης Μηνδρινος