2443

Billaras

Δύο τα δεδομένα!

Τώρα…σοβαρεύουν τα πράγματα. Τα κεφάλια μέσα που λένε. Καλές και άγιες οι Εθνικές, αλλά το “ψωμάκι” πάντα θα είναι στα πρωταθλήματα. Τα οποία ξανάρχισαν απο χθες και θα πάμε χωρίς ανάσα ως τις γιορτές (οι παίζοντες Αγγλία θα πάμε χωρίς ανάσα…γενικά). Μεσοβδόμαδα ας πούμε εκτός από σεντονάκι, έχει και φουλ Αγγλίες. Αρα, τα δεδομένα δύο: Πρώτον, μετά από διακοπή και πριν από Champions League, ΠΟΛΥ προσοχή σήμερα-αύριο.

Είδατε πως επανήλθαν χθες Μονακό και Ντόρτμουντ, με γκέλες. Αφήστε τα φαβόρια και τα “θηρία” στην άκρη, ειδικά τώρα. Δεύτερον: Με φουλ κουπόνια σερί, ΠΟΛΥ καλή διαχείριση. Αν έχει 4 κουπόνια ο Νοέμβρης και άλλα 7 ως τα Χριστούγεννα ο Δεκέμβρης, σκεφτείτε να παίξουμε καμιά 100αριά ματς (και οι παίζοντες παρολί καμιά 300αριά!). Η…φυλακή είναι κοντά, αστειεύομαι αλλά με κάμποση δόση αλήθειας.

Το νου σας λοιπόν… Χωρίς περιστροφές, στο παρασύνθημα: Αφησα…κάμποσα έξω, κατέληξα σε πέντε. Η διακοπή έπαιξε το ρόλο της, ειδικά σε Premier και Championship. Κατέληξα μονάχα σε…ένα αγγλικό, της 1ης κατηγορίας, κόπηκαν πολλά σε μικρές λεπτομέρειες. Και ακολούθως, κράτησα και τρία εκτός νησιού, τρία μεγάλα. Το σύνολο μιά τετράδα. Εχω και για αύριο (μάλλον) αλλα τόσα, δεν είναι ψόφια η Κυριακή, αν ήταν ίσως έπαιζα ένα παραπάνω σήμερα… ΠΛΙΜΟΥΘ-ΟΞΦΟΡΝΤ 1 (3.

10): Το πιό μικρό σε απόδοση είναι το…μοναδικό εγγλέζικο. Τσαντίστηκα προ εβδομάδας που άφησα οριακά έξω την Πλίμουθ, η απουσία του Κάρι με τρόμαξε (μακράν ο καλύτερός της) και αυτή…το εκανε το διπλό και μάλιστα μέσα στη Μπράντφορντ. Οκ, ήθελε και κάργα τύχη (ήρωας ο τερματοφύλακας, έπιασε και πέναλτι), αλλά δεν…λέμε όχι στην ρέντα.

Τώρα ο Κάρι γυρίζει, πέντε αήττητη η ομάδα, βρήκε πατήματα στην κατηγορία. Και την ίδια ώρα η Οξφορντ σε κακό φεγγάρι, άσχημα αποτελέσματα και σε πρωτάθλημα και σε κύπελλο, κι αν στην Πλίμουθ η προσθήκη Κάρι μετράει, στην Οξφορντ η απουσία του Νέλσον (αρχηγός και βασικότατος φυσικά) μετράει εξίσου βαριά στα μάτια μου… ΜΑΙΝΤΖ-ΚΟΛΩΝΙΑ 2 (4.

00): Ας…πάει και το παλιάμπελο. Πρώτη φορά θα παίξω Κολωνία, με έχει πληρώσει με…κόντρες ως τώρα. Αλλά εδώ μετράω την διακοπή “ανάποδα”, ότι θα λειτουργήσει υπέρ της. Στη Μάιντζ έχει γενικά καλή παράδοση και σχέσεις (πέρυσι με εκείνο το 0-2 βγήκε Ευρώπη), έχει επιστροφές, το 4.00 με καλύπτει, και προ διακοπής είχε δείξει ότι κάτι κουνιέται, αν είναι να γίνει restart νομίζω το timing είναι σωστό.

Σήμερα. ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ – ΟΣΤΑΝΔΗ 2 (5.25): Οποτε την βλέπω αυτή τη Σταντάρ απορώ πως κρατάει ακομα τον Σα Πίντο στον πάγκο. Αχρωμη και άγευστη, μπερδεμένη, γενικώς κακή. Η Οστάνδη προ διακοπής πάτησε το γκάζι, σερί νικών, καλες επιστροφές. Φοβάμαι εδώ την διακοπή, αλλά υπερκαλύπτει τους φόβους μου το 5.25. Δεν θα το εδίνα παραπάνω από 4.

25, δηλαδή μιά μονάδα κάτω. ΣΕΒΙΛΛΗ-ΘΕΛΤΑ 2 (5.00): Δέχομαι ότι ο Μπερίσο την ξερει την Θέλτα. Αλλά δεν δέχομαι τόσο φαβοριτισμό στην ανδαλουσιανή ομάδα. Η οποία έχει θεμα ψυχολογίας. Αν της στραβώσει ένα ματς, την παίρνει η κατηφόρα, δεν μπορώ να ξεχάσω την εικόνα της με την Σπαρτάκ. Και φυσικά μετράω πολύ ότι σε λίγα 24ωρα έρχεται η…Λίβερπουλ και όσο να πεις, ο αποπροσανατολισμος υπάρχει.

Η Θέλτα έχει το υψος σίγουρα, προ διακοπής έκανε μιά ματσάρα, κι εδώ η απόδοση βαραίνει, κι εδώ μιά μονάδα κατω θα το έδινα, η ψαλίδα δεν είναι αυτή που λέει το 5.00. Αυτή είναι η σημερινή τετράδα. Κερδη έστω και λίγα υπάρχουν, χωρίς άγχος λοιπόν, ζητάω το ένα και…μετά βλέπουμε. Αύριο ίδια ώρα νέα στήλη, αλλά…ας ζεσταθούμε γιά τα καλά, μετα τις 4.

30 να τα πούμε στο chat, σας περιμένω. ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ: +5.33 μονάδες. Ποντάρισμα 18/11: Πλίμουθ-Οξφορντ 1 (3.10), 2 μονάδες. Σεβίλλη-Θέλτα 2 (5.00), 1 μονάδα. Στανταρ-Οστάνδη 2 (5.25), 1 μονάδα. Μάιντζ-Κολωνία 2 (4.00), 1 μονάδα. Νέο υπόλοιπο: +0.33 μονάδες.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras