66

Editorials

Δώρο δίνουμε, επιλογές έχουμε!

Τέλειωσαν λοιπόν τα μισά πρωταθλήματα (Αγγλία/Γαλλία/Γερμανία/Ολλανδία/Πορτογαλία/Ελλάδα), μένουν τα άλλα μισά και…άφθονοι τελικοί για να σφυρίξει λήξη και φέτος. Λήξη για τους συλλόγους, όχι όμως για την (στοιχηματική) σαιζόν. Εχουμε ακόμα “ψωμάκι” αφού μετά την 1η Ιουνίου που θα γινει το τελευταίο “συλλογικό” ματς μεταξύ Ρεάλ και Ντόρτμουντ, θα έχουμε μικρές ανάσες και Euro (14/6-14/7).

Οπότε έχουμε μέλλον και θα τα ξαναπούμε και εδώ, δημόσια, εκεί στο κενό, όταν θα κάνουμε και έναν πρώτο (όχι τελικό) απολογισμό.

Προς το παρόν, γράφω σε Editorial ανοιχτό για όλους σήμερα για δύο λόγους. Πρώτον, έχουμε λήξη στο δικό μας πρωτάθλημα, στο Betsellers Fantasy, που στηριζόταν φυσικά στην Premier League. Και είχαμε πει ο νικητής θα έχει και “έπαθλο” μιά ετήσια συνδρομή δωρεάν! Εχουμε λοιπόν νικητή και μάλιστα είναι ο…δευτερος στην βαθμολογία, για έναν πόντο δεν βγήκε πρώτος.

Ομως, είχαμε έναν όρο απαράβατο, ο οποίος θα ισχύει και του χρόνου και το είχαμε τονίσει: Για να πάρει ο 1ος το βραβειο/συνδρομή ετήσια θα πρέπει να είναι ήδη μέλος/συνδρομητής. Στο Betsellers Fantasy παίξανε και τουλάχιστον 4-5 φίλοι που δεν είναι συνδρομητές, 45 άτομα έλαβαν μέρος. Ενας λοιπόν απ’ τους 4-5 συμμετέχοντες ήταν και ο πρώτος. Να μην δίναμε δώρο; Δεν…τα κάνουμε εδώ αυτά.

Το βραβείο/ετήσια συνδρομή πάει λοιπόν στον 2ο (ένα πόντο πίσω έμεινε, φοβερή μάχη), τον Σεραφειμ Βογιατζή (Seravog) από την Λάρισα. Είναι ενεργός συνδρομητής, έληγε η παρούσα συνδρομή στα μέσα Ιουλίου και ανανεώθηκε ήδη δωρεάν ως τα μέσα Ιουλίου 2025!

Βάζω και την φωτό της τελικής κατάταξης, προσωπικά το πάλεψα με αντεπίθεση από Γενάρη και μετά αλλά κατέληξα 8ος (του χρόνου θα πάω για κορυφή)! Αυτά με το δώρο μας, αυτά με το Fantasy, από αρχές Αυγούστου πάλι σας περιμένω, εννοείται θα ξανακάνουμε Λίγκα Betsellers για την Premier League 2024/25.

Απλά θυμίζω και πάλι: Μπορεί συμμετέχει όποιος θέλει, αλλά δώρο συνδρομή θα παίρνει μόνο αν ο νικητής είναι ήδη μέλος μας (αλλιώς ο δεύτερος, όπως φέτος).

Τρόπαιο και ρεκόρ

Ο δεύτερος λόγος που γράφω δημόσια είναι γιατί μεσοβδόμαδα δεν έχει κάτι άλλο πλην του τελικού του Europa League στο Δουβλίνο.

Αταλάντα-Λεβερκούζεν. Και δεν έχει νόημα να τα γράψω εντός Betsellers τα δικά μου tips για τον αγώνα (γιατί εντός site θα δώσουν και τα άλλα παιδιά) αφού ήδη τα έχω πει δημόσια στο χθεσινό vidast/podcast Betsellers by Stoiximan. Οσοι δεν το έχετε δέι, ιδού το λινκ: https://www.youtube.com/watch?v=rpHVm132Se0&t=20s. Οπότε, ας τα συνοψίσω πάλι εδώ, αντι να έκανα στήλη μέσα και Editorial έξω, τα ένωσα.

Για τις ομάδες δεν έχω να πω πολλά, τα ξέρετε. Η μυθική σαιζόν της Λεβερκούζεν, πάει αήττητη 51 ματς για το τρέμπλ, έχει έναν φοβερό τρόπο να μην χάνει με τίποτα! Η δε Αταλάντα, σταθερά στα ψηλά στρώματα της Ιταλίας, έχοντας αποκλείσει Σπόρτινγκ/Μαρσέιγ/Λίβερπουλ και έχοντας 7-4-1 φέτος στην Ευρώπη (και η ήττα ανούσια, αυτή απ’ τη Λίβερπουλ 0-1).

Ο ρούκι Τσάμπι Αλόνσο που έχει τρελλάνει τον κόσμο, κόντρα στη γριά αλεπού Γκασπερίνι.

Στοιχηματικά, δεν αξιζει το διπλό της Λεβερκούζεν, ενώ ποτέ δεν θα έπαιζα αυτά τα χαζά ειδικά (ο Θεός να τα κάνει), με κόρνερ, φάουλ, τελικές. Τα είπαμε τον Οκτώβρη γι αυτές τις αγορές. Εψαξα να βρω ένα bet αλλά δεν το προσφέρει κανείς εκεί που παίζω.

Το “1-1 any time+κατάκτηση Λεβερκούζεν” . Στα μάτια μου το ματς είναι με άφθονο 1-1, άρα gg και βλέπουμε. Εψαξα κι άλλο ένα bet, “να βρίσκεται πίσω στο σκορ και να σηκώσει την κούπα η Λεβερκούζεν”. Για 90λεπτο υπάρχει, στο 9,00. Εγώ το ηθελα με κατάκτηση, όχι με 90λεπτο. Εδώ βρήκα μιά εναλλακτική. Βαζω και την φωτό:

“Αταλάντα 1ο γκολ+κατάκτηση Λεβερκούζεν”.

Στο 6,30. Είναι παρεμφερές, το κρατάω. Και τέλος, κάτι ιστορικό: Τρεις τελευταίοι σερί τελικοί Europa League εχουν λήξει 1-1! Και έχουν κριθεί στα πέναλτι όλοι! Βιγιαρεάλ-Γιουνάιτεντ, Αϊντραχτ-Ρέιντζερς, Σεβίλλη-Ρόμα. Συμπληρώνω εδώ, στο Champions League έχουμε τέσσερις σερί 1-0!! Αρα επτά σερί τελικούς μαζί στο under. Για το σεντόνι θα τα πούμε σε μιά εβδομάδα, τώρα μένω στο Europa.

Ο άξονάς μου είναι: Πιθανότάτο gg, πιθανότατο 1-1 μέσα στο ματς (ίσως και στα 90′) και τελικά κατάκτηση Λεβερκούζεν. Αρα, έχω: Το 1-1 any time σκέτο, στο 2,42. Το σκέτο gg δεν το τσεκάρω καν, δεν αξίζει. Το gg+κατάκτηση Λεβερκούζεν είναι στο 2,60. Και στα “ψηλά bets”, το ένα είναι της φωτό, Αταλάντα 1ο γκολ+κατάκτηση Λεβερκούζεν και δίνει 6,30 και το άλλο είναι “ο αγώνας να κριθεί στα πέναλτι” στο 6,50.

Προφανώς παραλλαγές (ρίσκου) υπάρχουν. Στα πέναλτι ας πούμε, μπορεί κάποιος να διαλέξει ομαδα αλλά εγώ προτιμώ χωρίς ομάδα, να λειτουργεί και ως κάλυψη στα άλλα αν τυχόν το πάρει η Αταλάντα στη ρουλέτα.

Καταλήγω: Δεν παίζω το 1-1 any time, πολυ μικρό. Παίζω τα άλλα τρία με μεταβλητή μίζα. 1) gg+κατάκτηση Λεβερκούζεν (2,60), 2) Αταλάντα 1ο γκολ+κατάκτηση Λεβερκούζεν (6,30) και 3) ο αγώνας να κριθεί στα πέναλτι (6,50).

Ας δούμε έναν ωραίο τελικό και…ας το φέρουν 4η φορά 1-1, με την Λεβερκούζεν να ισοφαρίζει στο τέλος των 90′ και μετά να το σηκώνει στα πέναλτι (είμαι και…πλεονέκτης, τα θέλω και τα τρία bets). Και τα τρία στοιχήματα θα μπουν στο πινακάκι εντός Betsellers, η επόμενη στήλη επίσης θα είναι κανονικά εντός Betsellers και επόμενο Editorial αρχές Ιουνίου αφού τελειώσουν όλα και πριν αρχίσει το Euro!

**Σας περιμένουμε όλους, στις δύο τελευταίες μεγάλες διοργανώσεις (Euro 2021 και Μουντιάλ Κατάρ) έχουμε… οργιάσει, πάμε να κάνουμε το 3 στα 3! Οσοι ανανεώνετε θερμή παράκληση, ΜΗΝ ξεχνάτε να κάνετε φόρμα ανανέωσης, εκτός απο κατάθεση.

Και φυσικά και παλιοί και νέοι συνδρομητές, όσοι κάνετε κατάθεση μέσω τραπέζης (e-banking), ΜΗΝ ξεχνάτε να στέλνετε στο [email protected] μιά φωτό (print screen) την κατάθεση σας για άμεση ενεργοποίηση!

Παλαιότερα Editorials