2352

Billaras

Εγγλέζες και fun bets…

Δεν έχω να θυμάμαι πολλά από την Κυριακή και χθες, η Γουέστ Μπρομ είπαμε, είτε θα έκανε το μπαμ είτε θα άρπαζε τρία (με τον Στάριτζ να βγαίνει στο 3ο λεπτο και μετά το 1-0 να χάνεις τετ α τετ ισοφάρισης δεν μπορείς να ελπίζεις σε πολλά), η Λιλ πήρε ότι άξιζε (βρήκε κενά που λέγαμε αλλά δέχθηκε και δύο, δίκαιο το 2-2), στα άλλα δύο μπορώ να σταθώ παραπάνω.

Στο βελγικο…λίγη ατυχία. Αμα χάνει πέναλτι η “μικρούλα” στο 44', να πάει με 1-0 σκορ στο ημίχρονο, αυτό βαραίνει. Θες τις άτιμες λεπτομέρειες υπέρ σου. Και τέλος, θα…μείνω με την απορία. Κάποτε ίσως μάθουμε (γέλια). Τι ήθελε η Τζένοα από τη ζωή της στο 90', σε ματς με φιλενάδα και πήγε κι έκανε το 0-1; Σβηστό πήγαινε, με…κουφανε το ομολογώ.

Και όχι τίποτα άλλο, θα είχαμε και κέρδη μόνο από αυτό. Χάθηκε στο 90'… Πάω παρακάτω, έχουμε σεντονάκι. Ναι αλλά…τι έχουμε στοιχηματικά; Τίποτα over/under; Τίποτα… κόρνερ και κάρτες; Τίποτα σκόρερς; Εντάξει, γιά χαβαλέ από τέτοια άλλο τίποτα. Αλλά ΜΟΝΟ γιά χαβαλέ. Fun bets. Σοβαρό παιχνίδι ΔΕΝ μπορεί να γίνει. Μιά Τότεναμ λοξοκοίταγα στο 4.

50 (γιά μένα καλύτερη ομάδα από την Γιουβέντους τη δεδομένη στιγμή), αλλά στο 3.75 που πήγε το άφησα εύκολα. Και γιά να μην το ψειρίζω, γράφω το εξής: Στους ομίλους…καλά περάσαμε. Κάνανε λάθη οι μπουκ (ειδικά με Μπεσίκτας), πήραμε φράγκα. Τώρα όμως είναι αλλιώς. Σφίξαμε που λένε. Μπαλα θα απολαύσουμε αλλά ως εκεί. Τι θα παίξω; ΜΟΝΟ για να έχω ενδιαφέρον, από…μισή περίπου μονάδα στα σκορ 2-2 σε Πόρτο και Ρεάλ.

Στο 10.00 το ένα, στο 12.00 το άλλο. Γιά να φάω λίγα ποπ κορν παραπάνω αύριο δηλαδή (γέλια). Σήμερα τίποτα, όσο γιά την Πέμπτη; Εγραψα στην Kingbet ότι αυτή η φάση είναι …ραντεβού στα τυφλά. Αμα σε 10 απο τα 16 ζευγάρια εμπλέκονται ομάδες που είτε μόλις ξανακλώτσησαν-είτε ειναι σε χειμερία νάρκη, τι να βρούμε; Να παίξουμε λόττο; Θα τα ξαναδώ ως μεθαύριο, ΑΝ προκύψει κάτι θα δείτε update στην υπάρχουσα στήλη, θα είμαι και Πέμπτη βράδυ στο chat μπας και έχει τίποτα live, αλλά τώρα, αυτή τη στιγμή, λέω….

μεγαλοπρεπές πάσο. Και μένουν οι εγγλέζες… Είχα τέσσερα στο νου μου (αυτά που έβαλα και στην εφημερίδα), τα έκανα τρία μιας και το Πορτ Βειλ-Εξετερ αναβλήθηκε. Στραβοκοίταξα μιά ακόμα σήμερα (τη Μπάρνετ), αλλά δεν την πρόσθεσα, οπότε μένω με τα αρχικά τρία σημεία. Μοιάζουμε με τον Μάκη, δεν θα μπορούσε αλλιώς, αμα τα κουκιά είναι λίγα, τα μάτια στα ίδια πέφτουν.

Κρόουλι-Σάουθεντ-Μπράντφορντ. Να σας πω τη μαύρη μου αλήθεια, αν έπαιζα άσους-φαβορί σήμερα είχε 3-4 καλούτσικους (Πλίμουθ, Ολνταμ, Μάνσφιλντ, Φόρεστ Γκριν), αλλά αυτά τα έχω αφήσει πίσω μου. Τα αναφέρω γιά όσους τα ψάχνουν. Θα μείνω με την τριάδα που ανέφερα! ΛΟΥΤΟΝ-ΚΡΟΟΥΛΙ 2 (6.50): Ο Μάκης πήγε σε dnb, εγώ θα πάω σε σέκο διπλό. Τρεις φορές κόντραρα Λούτον (με τη σημερινή).

Με Λίνκολν (παροτι δύο φορές πήρε κεφάλι έχασε η Λίνκολν , η….μοναδική της ήττα εδώ και 17 ματς), με Γουίκομ (τρία γκολ και μεγάλη νίκη και πληρωμή) και απόψε. Η Λούτον έχει ζόρια, οριακά 1-1 προχθες (και παρότι πήρε κεφάλι στο 85'), λείπει το κανόνι της και η Κρόουλι του Χάρι Κιουελ μας…πληρώνει συχνά, πάει σερί 7-0-1 παρακαλώ. Οκ, την πρώτη κοντράρω, αλλά στο 6.

50 δεν στέκει. Στο 4.00 δεν θα το κοίταγα, στο 5.00 θα το ξανασκεφτόμουν, στο 6.50 ποντάρω. ΜΠΕΡΙ-ΣΑΟΥΘΕΝΤ 2 (3.00): Το…μεγάλο μου κρίμα. Που το Σάββατο την άφησα στο παρά ένα. Τρία στη Γουίγκαν, μπαλάρα, τρία στα τρία με Πάουελ, ήδη μας έχει πληρώσει προ εβδομάδας. Το έγραφα, υλικό έχει, άπαξ και έφυγε ο μίρλας Μπράουν θα πάρει επάνω της. Η Μπέρι κάνει την ύστατη προσπάθεια και το σέβομαι, δεν θα είναι απλό, αλλά έχει και ταβάνι.

Αν δεν είχε, δε θα ήταν τελευταία. Περίμενα ανάποδο σετ. Δηλαδή στο 2.50 τη Σάουθεντ και στο 3.00 τη Μπέρι. Απαξ και διαφωνώ με τον μπουκ, παίζω. ΤΣΑΡΛΤΟΝ-ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ 2 (3.75): Αυτές οι αποδόσεις θα έστεκαν μέχρι και πριν μια εβδομάδα, αφού η Μπράντφορντ τρέχει ένα κάκιστο σερί. Αλλά πιστεύω θα είναι η…νέα Σάουθεντ. Απο προχθές έχει νέο τεχνικο και νομίζω ότι έκανε διάνα, πήρε την καλύτερη λύση.

Ο Γκρέισον δεν είναι κανένας τυχαίος, τέσσερις ανόδους έχει πανηγυρίσει ο άνθρωπος, τον εκτιμώ πολύ. Και οκ, η Μπράντφορντ έχει επίσης υλικό, είναι ακόμα εντός στόχων (6η, μέσα στα πλέι οφ) ενώ ότι καλό έκανε φέτος το έκανε…εκτός (9 διπλά, δέκα έχει μόνο η πρώτη Γουίγκαν). Η Τσάρλτον έχει μιά σταθερότητα, αλλά έχει και μιά πληγή. Τα τρώει συνέχεια στο τέλος.

Με Οξφορντ 2-3 ήττα, τρώει δύο στο 89 και 93'. Προχθές με Ντόνκαστερ πάλι στο 94'! Ας…ξαναφάει γκολ και απόψε στα χασομέρια, δεν με χαλάει. Πάω με την καθαρή αλλαγή μομέντουμ της Μπράντφορντ, λόγω Γκρέισον, κάτι που δεν μέτρησαν καθόλου οι μπουκ. ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ: -4.2 μονάδες. Ποντάρισμα 13-14/2: Τσάρλτον-Μπράντφορντ 2 (3.75), 2 μονάδες.

Μπέρι-Σάουθεντ 2 (3.00), 1 μονάδα. Λούτον-Κρόουλι 2 (6.50), 1 μονάδα. Ρεάλ-Παρί 2-2 σκορ (10.00), με 0,7 μονάδα. Πόρτο-Λίβερπουλ 2-2- σκορ (12.00) με 0.6 μονάδα. Ανοιχτά μπετ: 5.3 μονάδες Νέο υπόλοιπο: -9.5 μονάδες. Δείτε που βάζω τα λίγοτερα (δεν αναφέρομαι στα σκορ-fun bets). Στη Σάουθεντ, παρότι είναι στο 3.00. Γιατί σέβομαι την Μπέρι που ξέρω ότι θα παλέψει σαν σκύλα γιά το τομάρι της.

Αντίθετα, οι δύο μονάδες πάνε στην αλλαγή προπονητή της Μπράντφορντ, βάζω δηλαδή παραπάνω, όχι βάση απόδοσης αλλά βάση αυτού που πιστεύω ότι έχει περάσει “ντούκου” από τους μπουκ. Τα λέμε το βράδυ μετά τις 9 στο chat, ελάτε να χαζέψουμε μπαλιτσα μαζί! Αν δεν γίνει update την Πέμπτη (χλωμό ως αυτή την ώρα), νέα στήλη το Σάββατο. O Μάκης έβαλε φωτο Κιόυελ, εγώ ας βάλω Γκρέισον και ας χαμογελάσουν και οι δύο απόψε κι εμείς μαζί τους!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras