3567

Billaras

Εκεί που το’χα αφήσει!

Ο Μάκης σήμερα ήθελε να πει τον πόνο του (τα'χουμε ξαναπεί γι αυτήν την ρημάδα πρώτη αίσθηση, σχεδόν πάντα είναι η καλύτερη), εγώ θέλω να πω την..χαρά μου. Αν ήμουν πλεονέκτης θα μπορούσα κι εγώ να μιλήσω γιά “πόνο”. Γιατί όντως, τίποτα δεν ήταν να πω “αυτό αντί αυτού”. Στα πέντε τελευταία ματς είχα καταλήξει, πέρασαν τα τέσσερα, θα μπορούσα να παίξω Κιλμάρνοκ.

Αλλά με “θα” δεν παίζουμε. Και δεν είμαι και πλεονέκτης. Οπότε…όλα καλά. Το έπιασα από εκεί που το είχα αφήσει, (χωρίς να αναλωθώ σε χαζά μπετ με εθνικές) με νέο καλό ταμείο, ακόμα 1.591 μονάδες στο σακούλι. Ουσιαστικά η διακοπή με…φρέναρε, ο Οκτώβρης πάντα έχει θετικό πρόσημο, μακάρι να μην την είχαμε. Αλλά κι έτσι, καλά ήταν.

Ο αριθμός “3” που ήθελα, εμφανίστηκε. Τρία στα τέσσερα (ξανά). Το…αγγίζω το μπαμ, δεν έρχεται, αλλά ξέρω ότι και το 3 στα 4 σε yankee δεν είναι…ότι πιό εύκολο. Αν μου έλεγε κάποιος “σου δίνω έξι σίγουρα 3 στα 4, γιά να μου δώσεις 2 πιθανά 4 στα 4”, θα την έκανα την ανταλλαγή. Γιά να κλείσουμε με το χθες σε ανάλαφρο ύφος, η φωτό που βλέπετε δεν μπήκε τυχαία, όλο…ανατολές βάζω από ψαρέματα, ας βάλω και ένα δειλινό, ξέρετε τι ώρα δύει ο ήλιος, ο φίλος μου που με τράβηξε εν αγνοία μου δεν ήξερε ότι εκείνη την ώρα…έστελνα θετική ενέργεια όχι στα…ψάρια (που δεν έπιασα), αλλά στις …ομάδες γιατί τα ματς έληγαν, είναι λίγο πριν τις 7 και μιά αγωνία την είχα όσο να πεις (γέλια)! Σήμερα το πράγμα είναι πολύ πιό χαλαρό.

Τρία μικρουλάκια τα αναφέρω αλλά δεν τα παίζω. Μαρσέιγ g/g, Λουκέρνη άσος, Σεβίλλη διπλό. Αφού δεν πέρασε χθες η Νις, δεν ξαναπαίζω παρολί. Ας κάνουν ότι θέλουν. Χθες κάπου στο τέλος του κειμένου έγραφα ότι “μάλλον ένα τρίξι και πολύ θα είναι”. Γιά…κάτι τέτοιο πήγαινα όντως, Λεβαδειακός-Ουντινέζε-Φάλκεμπεργκ θα ήταν. Ενα καθαρά αγωνιστικό (η Ουντινέζε), δύο…μυστήρια.

Γιά την σουηδέζα τα έγραψε και ο Μάκης, γιά την δικιά μας τα…ξέρετε κι εσείς καλύτερα. Και να σπάσει, θα λέω ότι “καλώς έπαιξα τώρα τον Κομπότη στο 4.75, παρά στο…αστείο 1.65 που είχε εντός με την Κέρκυρα κι έστειλε κόσμο αδιάβαστο”. Αμα φάει κανένα τρίμπαλο, ας το φάει, δεν κάτσω να σκάσω. Κι έτσι, ενώ είχα έτοιμο το μικρό σημερινό παιχνίδι στο μυαλό μου, έπιασα να ξαναμελετάω όλα τα σημερινά ματς.

Και άξαφνα, ενα…κουδουνάκι. Ξέρετε, σαν αυτά που βάζουμε στη μύτη των καλαμιών και μας ειδοποιούν ότι τσίμπησε ψάρι (φαίνονται και στη φωτό). Ακουσα ένα “κλιιιιινγκ” εκεί που μελέταγα. Και δεν το είχα δει καν το σημείο. Ωρα 17.30. Νόισταντ-Στουρμ. Το μυαλό γύρισε πίσω, στο 2011, τα γέλια που είχαμε κάνει τότε δεν λέγονται. Βάλτο βρε Στουρμ να πάρεις κούπα-δεν μπορώ-καλά θα το βάλω εγώ για σένα-χερούκλα σαν να καρφώνει ο κεντρικός μπλοκέρ στο βόλει-πέναλτι-γκολ-τίτλος.

Εκτοτε, τα…ωραία μεταξύ τους συνεχίστηκαν. Κάθε χρόνο. Και τώρα, εδώ και λίγες μέρες, ξαναγύρισε στη Στουρμ και εκείνος ο προπονητής που ήταν τότε, το 2011! Και καίγεται η -τελευταία- Νόισταντ! Βρε…λές; Και τι έχω να χάσω; Αν δεν είναι κέντα, είναι 0-3. Αν είναι όμως; Κερδισμένος είμαι, κοντά στο 4.00 ο άσος, ας το κρατήσω… Κι έτσι, έχω τέσσερα αντί γιά τρία.

Τώρα θα μου πείτε πως θα χωρέσω την Ουντινέζε μαζί με τρία περίεργα; Οι…λαδιάρες αυστριακές, ο Κομπότης και ο Λάρσον μαζί στο ίδιο παιχνίδι με τον Ντι Νατάλε; Λάθος θα είναι, αλλά…ας το κάνω. Κανονικά, ο Λεβαδειακός θέλει ένα μονό και τα άλλα σε trixie. Λέω να τα “συγχωνεύσω” και ότι γίνει. Εσεις πράξτε όπως θέλετε, εγώ θα κάνω ένα yankee, άρα θα θέλω 50% ευστοχία.

Θα δούμε τι θα γίνει, χωρίς να ..έχω και πρεμούρα, άμα κερδίζεις τη μιά μέρα την άλλη είσαι πιό χαλαρός και άνετος. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 8.000 μονάδες. Κέρδη από 18/11: 1.591 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 8.511 μονάδες. ΚΑΒΑ BET OF THE DAY: 2.000 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο: 2.360 μονάδες. Ποντάρισμα 19/10: Yankee (2-3-4): Λεβαδειακός 2 (4.75)-Φάλκενμπεργκ 1 (2.70)-Ουντινέζε 2 (3.30)-Νόισταντ 1 (3.

80). Με 31 μονάδες κάθε δυάδα (άρα 186), με 10 κάθε τριάδα (άρα 40) και 5 στην τετράδα. Ολο μαζί 231 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 8.280 μονάδες. Αυτά ήταν, δεν έχω να προσθέσω κάτι, μεσοβδόμαδα έχει το…κουπόνι που μου αρέσει (σεντόνια και εγγλεζούλες), οπότε ήδη στρέφομαι προς την Τρίτη που θα τα ξαναπούμε!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras